Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
znam da neće osvojiti ligu s papučarima i patuljcima,danas sot igrao kao stara engleska ekipa a mi izgledali kao neki amateri
nedime na spavanje

Evo planiram upravo, a vlasnicima trener koji donosi milione profita svake godine jer odličan trener i produživaće sa njim ugovore vječno.
To čisto tebi da odgovorim sa te strane što hoćeš da ga otjeraju vlasnici.
Sad drugi par cipela je što je tebi ovo praznik danas jer je arsenal kiksao.
S tobom nema rasprave ba, ti furaš svoj fazon tebi su svi tarabe, ti nikad nisi slavio gol, al vjerujem da voliš arsenal ko i mi
To čisto tebi da odgovorim sa te strane što hoćeš da ga otjeraju vlasnici.
Sad drugi par cipela je što je tebi ovo praznik danas jer je arsenal kiksao.
S tobom nema rasprave ba, ti furaš svoj fazon tebi su svi tarabe, ti nikad nisi slavio gol, al vjerujem da voliš arsenal ko i mi

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

- schweinsteiger
- Kontakt:
Evo da te "izaspem".Chuckie je napisao/la:Ko ih j*be, ja sam alergican na bajrine kobasice, sama pomisao na njih me izaspe. Tako da me zalazim na takve teme.nedim93 je napisao/la:posjetite bayinu temu, predzadnju stranicu. Ne mogu ljudi bez nas
Ocajna utakmica,ocajna predstava,sramota za nekoga za koga se smatra potencijalnim osvajacem EPL-a (iako ja iste ne smatram),ali od ovog kola sve dolazi na svoje.Uskoro ce vas Wenger tjesiti kako je i trece mjesto dobro kao i prvo.
#miasanmia

EDIT: Nevezano za ovog padobranca...

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ko je rekao da sam gledao?bega_afc je napisao/la:![]()
![]()
Zakuni se da si gledo utakmicu, zakuni se.
![]()
![]()
Ja levata braco mila.
EDIT: Nevezano za ovog padobranca...
Zasluzio je
Boli mene qrac za Arsenalom i to sto vi necete titule osvojiti jos 9 godina,ono sto me nervira je taj neki hejt koji greivis navukao kod vas preko sebe i prije su bili samo vasi padobranci,pa su poceli neki nadimci i tako to.
U nedostatku tema,pocelo se raspravljati o vasem rasporedu pres utakmicu s nama,da vidimo sta nas ocekuje,jer forma igra veliku ulogu h takvim utakmicama,da bi neko napisao "ko ih je'be".
Ja sam nudii greivisu i svim ostalim opkladu ili u trajni ban ili da on vise nikad ne napise rijeci o Bayernu i Njemackom fudbalu,a ja se vise nikad necu vratit na forum u slucaju da Bayern izgubi,ali pickica ne smije.Tako da satisfakciju nalazim u ovome,sad se i obradujem kad Arsenal izgubi

Ako iko od vas naidje i na jednoj drugoj temi neki post u kojem vrijedjam nekoga,bilo klub,igrace ili navijace,neka me samo citira ja cu otici s foruma.
PS: de Monolog posalji me na jednodnevni izlet u Banovice,jer sam napisao da je greivis pickica,posto je poznato koliko je on je osjetljiv na takve stvari i da je tuzibaba,pa da ga postedim muke

Iako nisam nista slagao,ali eto..

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa zašto misliš da vas prcamo, kad ste prošle godine dolazili na našu temu i pričali o moći Bayerna a vi bili ti koji su se tresli ko **** na kraju zadnjeg meča. Dolazili na temu, provocirali mi uzvratili istom mjerom i očito vas ubili u pojam do te mjere da dolazite na našu temu i smijete se, započinjete priču o nama na vašoj temi a mi nismo ni prismrdili, ko koga yebe ovdje? Bolje ti je šuti i bjež na svoju temu, gdje ti je i mjesto.
Wenger sinoć na pressici poslije tekme rekao da će morati dovesti nekoga jer smo Flamstera izgubili na 3 tekme, Ramseya na duži period haman.. Walcott i Diaby već stara priča. Uglavnom, neko će nam do petka sletit, ko će bit to samo Arsene zna. I u zadnjih 6 utakmica koliko već 5 pobjeda i remi i opet dolaze i bacaju hejt ljudi, vi niste normalni.
Wenger sinoć na pressici poslije tekme rekao da će morati dovesti nekoga jer smo Flamstera izgubili na 3 tekme, Ramseya na duži period haman.. Walcott i Diaby već stara priča. Uglavnom, neko će nam do petka sletit, ko će bit to samo Arsene zna. I u zadnjih 6 utakmica koliko već 5 pobjeda i remi i opet dolaze i bacaju hejt ljudi, vi niste normalni.
-
- Kontakt:
Hahahahaha lik nije ni gledao utakmicu ali kaze ocajna igra ocajna predstava

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
+1Marsal je napisao/la:Arsenalov stil je da nama lome noge a da smo mi fer i pošteni. Neka Flaminija, da dobije još 7 crvenih kartona neka ga i nek lomi, dosta je bilo. Misliš da će neki igrač iduci put startovat na našeg pogibeljno kad vidi da i mi svog konja za utrku imamo.
Crveni cist ko suza i nepotreban onako opasan start ali mu ne treba zamjeriti ni trunke. Flamini je jednostavno takav, njegova krv vrije, zeli da igra i daje sve od sebe za ekipu i po svaku cjenu, pravi lider za razliku od nekih igraca u timu. Soutempton nas je dobio na cistu agresivnost. Porazavajuca je bila cinjenica kada je statistika pokazala da je Arsenal u toku cjele utakmice napravio samo 3 faula dok je Soutempton imao oko desetak.
Nasim igracima fali ta agresivnost, ne znaju se pogurati i napraviti te pametne faulove, sjeckati igru i to nas je kostalo i uvjek ce protiv ovakvih ekipa.. Koliko se samo puta desilo da nasi igraci trce za njihovim a ne pokusavaju da ih ikako fizicki odguraju i uzmu loptu na snagu. Pa **** ga ako nisi snazniji od njega gurni ga makar rukama nek ide u pizdu materinu, uhvati ga, povuci za dres. Nazalost u tom aspektu imamo 0 bodova, a danasnji fudbal, pogotovo ovaj snazni engleski gdje ima dosta fizicki nadmocnih timova ne mozes igrati bez toga. Svaka cast Wilshiru, Ozilu, Kazorli, Remziju, Rozickom, pa i Wolkotu i Gnarbiju - sve su to vrhunski majstori koji doprinose ofanzivi, ali sta vrijedi sva njihova tehnika kad nisu sposobni da igraju malo prgavije kada zatreba kao sinoc. Da imamo barem jos jednog igraca kao Flamini ne bi sigurno izgubili ovu utakmicu.
Cist crveni ili ne, opravdan ili ne, sada definitivno nije bio potreban.
Rasapored je paklen a konkurencija isto tako pakleno jaka. Odigras samo jednu nerjeseno i vec drugi dan te to moze kostati prvog ali i drugog mjesta.
Flamini ce nedostajati kao sto nedostaje dobar napadac evo vec drugu sezonu.
Rasapored je paklen a konkurencija isto tako pakleno jaka. Odigras samo jednu nerjeseno i vec drugi dan te to moze kostati prvog ali i drugog mjesta.
Flamini ce nedostajati kao sto nedostaje dobar napadac evo vec drugu sezonu.
-
- Kontakt:
I evo ga jubilarni 20 put u zadnjih 10 dana nasa deleagacija odlazi u Njemacku
Sky Sports **** understand an Arsenal delegation is in Germany negotiating to sign Julian Draxler from Schalke. It is thought discussions are ongoing over a fee between the two clubs. We’ll have more on this story shortly.
I ovi novinari su ublehe teske mozda sad napokon pogode da su fakat otisli

Sky Sports **** understand an Arsenal delegation is in Germany negotiating to sign Julian Draxler from Schalke. It is thought discussions are ongoing over a fee between the two clubs. We’ll have more on this story shortly.
I ovi novinari su ublehe teske mozda sad napokon pogode da su fakat otisli

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Flamini jeste neoprezan bio, i kazna je prevelika, ali svako ko sere po liku nek se pokrije mokrim ćebetom namah.
Gunner4 je napisao/la:A sunce ti da mu je obe noge otkino dobio bi manje!!!anell je napisao/la:FA rules confirm Flamini suspended for 4 games (this will be second suspension of season).![]()
![]()
![]()
Nije to ona klasicna kazna zbog starta, takva su pravila.The French midfielder got a straight red from referee Lee Mason which comes with an automatic 3 game ban. He has already served a one game ban this season for picking up 5 yellow cards, meaning an extra game is added on.
-
- Kontakt:
Dakle, po nakaradnim pravilima ako nekome slomis nogu i sjebes godinu dana a mozda i karijeru dobijes 3 utakmice ako nisi jednom odsluzio ban sa 5 zutih kartona. Hebem ja ove sudije i njihovo sudijsko uvjerenje i kriterij po kojem smradovi poput Yaye Tourea i Mikela za gore startove dobiju zuti i niko o tome naravno i ne prica jos se kaze ispravna odluka a Flamini da dobije crven. Ok start Flaminija je bio opasan i neoprezan ne treba sad cekati da nekome slomi nogu pa da bude crveni da ga je nagazio nogu bi mu slomio ali kad se to desi protiv nas to nikad ne bude crveni.
Taylor je dobio crveni karton kad je Eduardu otkinuo stopalo.BigBigBang je napisao/la:ali kad se to desi protiv nas to nikad ne bude crveni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisi skonto covjeka, misli na opasan start bez udarca(povrede).Virtu4l je napisao/la:Taylor je dobio crveni karton kad je Eduardu otkinuo stopalo.BigBigBang je napisao/la:ali kad se to desi protiv nas to nikad ne bude crveni.
A ovog Bastijana ne mogu ni citirat. Kako bolan mozes napisat ocajna igra a nisi gledo utakmicu. Ja bi bar slago da jesam, ako cu vec trolat da imam neku osnovu. Nisi mi jasan nikako.
#Voajeroljupci na respiratorima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vidi fakat napisao da je ocajna igra a onda da nije gledao utakmicu.

-
- Kontakt:
Upravo tako, protiv nas nikad ovako ko Flamini nece dobiti crveni npr. Toure ili Mikel za opasnu igru samo kad su u pitanju teske ozlijede pa sudija pridje i vidi kost i nogu kako visi.Virtu4l je napisao/la:Taylor je dobio crveni karton kad je Eduardu otkinuo stopalo.BigBigBang je napisao/la:ali kad se to desi protiv nas to nikad ne bude crveni.
@Paradajz procitao sam pravila. Mada ovaj FA sa svojim pravilima pojma nema...
Ljudi ignorisite ovog lika... Ebote kada se sjetim Makavelia, Johny pa i Sarumana dok nas je redovno posjecivao... To su bili trolleri sa stilom a danas ovi krelci...
Evo danas sky pise ponovo o Draxleru? Nesto ne ocekujem da ce se ovo desiti ali dobro... Pre ce nam doci Vucinic..
I kada bi Wenger doveo jednog DM na sredinu to bi vec bilo potrebnije... Kada smo izvisili nazalost za Cabayea zasto sada ne pokusati sa onim Matuidiem? Ja bih volio vidjeti i onog Malumbua kod nas...
Ljudi ignorisite ovog lika... Ebote kada se sjetim Makavelia, Johny pa i Sarumana dok nas je redovno posjecivao... To su bili trolleri sa stilom a danas ovi krelci...

Evo danas sky pise ponovo o Draxleru? Nesto ne ocekujem da ce se ovo desiti ali dobro... Pre ce nam doci Vucinic..

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.