Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZutiMrav
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la ZutiMrav » 28 jan 2014, 20:18

Mozambik je napisao/la:Da li je Avidja uspio? Ako je njemu cilj bio da postane ozbiljan fudbaler, onda nije uspio. Jer on nije ozbiljan fudbaler, neki ga tako zovu, to je njihov problem.

Avidji je bio cilj postati profesionalni fudbaler - On to nije uspio, jest ako gledas iz naseg kukuruznog pogleda, al u svjetskim okvirima on je ubleha epskih razmjera.

Dzeko je recimo uspio jer je postao fudbaler, pravi svjetski fudbaler. To je uspjeh.
8-)

Da je uspio biti prosjecan bilo bi ok.
Da ode negdje na zapad bio bi na tribini.
Ipak je uspio ih zajebati. :lol:
Bekova kao Avdija imamo u Prvoj BH ligi.
Zadnja izmjena: ZutiMrav, dana/u 28 jan 2014, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jan 2014, 20:36

Mozambik je napisao/la:Da li je Avidja uspio? Ako je njemu cilj bio da postane ozbiljan fudbaler, onda nije uspio. Jer on nije ozbiljan fudbaler, neki ga tako zovu, to je njihov problem.

Avidji je bio cilj postati profesionalni fudbaler - On to nije uspio, jest ako gledas iz naseg kukuruznog pogleda, al u svjetskim okvirima on je ubleha epskih razmjera.

Dzeko je recimo uspio jer je postao fudbaler, pravi svjetski fudbaler. To je uspjeh.
Po tom kriteriju mozes se komotno rijesiti 10 igraca reprezentacije laganice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

samson
Kontakt:

c da

Post Postao/la samson » 28 jan 2014, 20:54

Jadna nam majka sa ovakvom djecom. Sto je najzalosnije, ovaj saljivac ne shvata da je isto tako posljedica kukuruznog podrucja, kao i onaj o kome govori. Ali hudnjak to ne konta jer mu se manifestuje na drugaciji nacin ...

Predoci mi dokaz bilo kakvog svog uspjeha - ja se ispisujem sa foruma i za razliku od drugih necu praviti druge accounte. Nit jesam u ovo godina ... Inace cu te poceti trolati iz posta u post zbog mnogobrojnih gluposti koje izvaljujes od Augusta 2013 ...

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 28 jan 2014, 22:47

Vi pisite i kritikujte koliko hocete, ali Avdija Svrsajevic je BOG(ALJ) I BATINA!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 29 jan 2014, 09:23

Pa jasta je uspio, bice na jednom SP, a to i mnogo bolji igraci nikad u zivotu nisu ili nece uspjesti!!!!! Da nepominjem da covjek igra profesionalni fudbal, nije vazno sad dali se tak klub zvao Hajduk, Olimpik, Rapid ili Lokomotiva. Mnogi bi se danas zamjenili sa njim. :lol:

Eh sad sto on nije kvalitetan igrac kakvog mi prizeljkujemo i kakav nam stvarno treba, to je sasvim druga prica! ;)

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 29 jan 2014, 09:30

Nije da branim Avdiju,ali stvarno možeš šire mase poštedjeti takvih komentara i takvog načina izražavanja.On je uspio u svom životu,prima redovno lovu u džep,na papiru je profesionalac...a to da li je ozbiljan ? po meni jeste.
Jer nije Avdija sam sebe stavio u prvu postavu,nego naš selektor...I nije njegova krivica ako nemože igrati na nekom jačem nivou,svaka osoba ima svoje granice...pa tako i fudbalski igrači...I još porediš Avdiju s Edinom Džekom,bez komentara sam...

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 29 jan 2014, 10:42

Mozambik ti sibuspio da vrecu gluposti napises i jos si neprofesionalac na forumu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 jan 2014, 10:54

xinxee je napisao/la:

Nije da branim Avdiju,ali stvarno možeš šire mase poštedjeti takvih komentara i takvog načina izražavanja.On je uspio u svom životu,prima redovno lovu u džep,na papiru je profesionalac...a to da li je ozbiljan ? po meni jeste.
Jer nije Avdija sam sebe stavio u prvu postavu,nego naš selektor...I nije njegova krivica ako nemože igrati na nekom jačem nivou,svaka osoba ima svoje granice...pa tako i fudbalski igrači...I još porediš Avdiju s Edinom Džekom,bez komentara sam...

Avdija i Dzeko su imali istu startnu poziciju.

Avdija se prodao iz nase lige za haman rekordnu cifru, blizu milion maraka/ili eura u Spartu Prag.

Dzeko se prodao za Skodu Octaviu u Teplice.

Danas Dzeko kosta 25 miliona, a Avdija 1,5 miliona. Avdija je 2006-e kostao 1 milion, a Dzeko 70 000, i sad ti meni reci ko je ustvari uspio?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 29 jan 2014, 11:00

Mozambik dijeca ti se smiju ,a i Avdija ako ovo procicta da je otisao za milion
a poredjenja su ti odlicna jos samo da uporedis Avdukica i ibisevica

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 jan 2014, 11:05

Ti se malo informisi prije nego pocnes bubat gluposti. Avdijin transfer iz Celika u Spartu je jedan od najvecih u historiji Premier lige BiH.

Poredjenja su itekako dobra.

Dzeko i Avidja ista generacija, odrastali pod granatama, Dzeko otisao u Teplice za 70 000, Avdija u Spartu za milion, obojica u to vrijeme bili napadaci (Dzeko i danas). Dzeko postao jedan od najboljih napadaca svijeta, Avdija jedan od najgorih bekova svijeta. ;)

Djeca ti se smiju ciza

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 29 jan 2014, 11:08

Mozambik je napisao/la:Ti se malo informisi prije nego pocnes bubat gluposti. Avdijin transfer iz Celika u Spartu je jedan od najvecih u historiji Premier lige BiH.

Dzeko i Avidja ista generacija, odrastali pod granatama, Dzeko otisao u Teplice za 70 000, Avdija u Spartu za milion, obojica u to vrijeme bili napadaci (Dzeko i danas). Dzeko postao jedan od najboljih napadaca svijeta, Avdija jedan od najgorih bekova svijeta. ;)

Djeca ti se smiju ciza
opet ti kazem djeca ti se smiju,tri irgaca celika ukljucujuci i avdiju su otisli iz kluba za nekih 120 000 km ;) u paketu

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 29 jan 2014, 11:14

Mozambik, mnogo si uporan decko...
ok, skontali smo tvoje vrednovanje, ako nisi medju najboljim na svijetu nisi niko i nista
a to sto je momak sebi zaradio za zivota, bavi se poslom koji voli, uziva u svim povlasticama koje idu uz njega, to nista
sto neko rece, bilo bi fino da nam se predstavis, pa da mi ocjenimo tvoju uspjesnost

inace, Avdija nije za repke!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 jan 2014, 11:17

ciza je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ti se malo informisi prije nego pocnes bubat gluposti. Avdijin transfer iz Celika u Spartu je jedan od najvecih u historiji Premier lige BiH.

Djeca ti se smiju ciza
opet ti kazem djeca ti se smiju,tri irgaca celika ukljucujuci i avdiju su otisli iz kluba za nekih 120 000 km ;) u paketu
Dobro eto, recimo da su otisli otisli njih trojica za 120 000 u Spartu, koja je ipak ime u svijetu fudbala. Dzeko otisao sa reputacijom kloca u Teplice i danas imamo to sto imamo.

Dzeko kad je odlazio u Cesku nije mogao ni prismrdit Sparti, a Avdija iz nase lige u Spartu.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 jan 2014, 11:24

neroazzurni je napisao/la:Mozambik, mnogo si uporan decko...
ok, skontali smo tvoje vrednovanje, ako nisi medju najboljim na svijetu nisi niko i nista
a to sto je momak sebi zaradio za zivota, bavi se poslom koji voli, uziva u svim povlasticama koje idu uz njega, to nista
sto neko rece, bilo bi fino da nam se predstavis, pa da mi ocjenimo tvoju uspjesnost

inace, Avdija nije za repke!
Nisam ja ni zapoceo raspravu o uspjehu u zivotu. Dosao je decko i izjavio da je Avdija uspio, a da smo mi koji smo na forumu, i koji nismo fudbaleri ustvari propalice.

Nemam se ja tebi sta predstavljat, al eto ako vec hoces da znas redovno studiram vec 4 godine, bez obnove. Sve sto sam dosad zacrtao sam ostvario, znaci da sam uspio, a nisam fudbaler.

Zelio sam, doduse, igrati za Real al sam zapeo u drugoj fedralnoj :mrgreen:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 29 jan 2014, 11:27

Mozambik je napisao/la: Dobro eto, recimo da su otisli otisli njih trojica za 120 000 u Spartu, koja je ipak ime u svijetu fudbala. Dzeko otisao sa reputacijom kloca u Teplice i danas imamo to sto imamo.

Dzeko kad je odlazio u Cesku nije mogao ni prismrdit Sparti, a Avdija iz nase lige u Spartu.
To se zove "bosanska logika"! Nije ni cudo sto nas zezaju da smo glupi.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 29 jan 2014, 11:29

Ovo se vec naziva uspjehom, ako nisi znao!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 29 jan 2014, 11:36

Mozambik je napisao/la:Nisam ja ni zapoceo raspravu o uspjehu u zivotu. Dosao je decko i izjavio da je Avdija uspio, a da smo mi koji smo na forumu, i koji nismo fudbaleri ustvari propalice.

Nemam se ja tebi sta predstavljat, al eto ako vec hoces da znas redovno studiram vec 4 godine, bez obnove. Sve sto sam dosad zacrtao sam ostvario, znaci da sam uspio, a nisam fudbaler.

Ja nisam raspravu zapoceo, nego sam samo dao do znanja da je avdija uspio u svom zivotu. Uspjeh se razlicito definise. Neko uspije u fudbalu, neko u ekonomiji, neko u nekim drugim stvarima. Avdija je uspio u fudbalu, svidjalo se to nekome ili ne. Nigdje nisam napiso da mi koji smo na forumu sve propalice... ima sigurno, ali nemogu ja to mejriti! Svako sam zna koliko i sta je uspio. Vecina (predpostavljam, jedino ako Dzeko, Vedo i co haraju forumom) od nas u fudbalu i nisu napravili neke karijere, ali i to nije najvaznije na svjetu i neznaci da nemamo uspjeha u drugim segmentima zivota!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 jan 2014, 11:43

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Nisam ja ni zapoceo raspravu o uspjehu u zivotu. Dosao je decko i izjavio da je Avdija uspio, a da smo mi koji smo na forumu, i koji nismo fudbaleri ustvari propalice.

Ja nisam raspravu zapoceo, nego sam samo dao do znanja da je avdija uspio u svom zivotu. Uspjeh se razlicito definise. Neko uspije u fudbalu, neko u ekonomiji, neko u nekim drugim stvarima. Avdija je uspio u fudbalu, svidjalo se to nekome ili ne. Nigdje nisam napiso da mi koji smo na forumu sve propalice... ima sigurno, ali nemogu ja to mejriti! Svako sam zna koliko i sta je uspio. Vecina (predpostavljam, jedino ako Dzeko, Vedo i co haraju forumom) od nas u fudbalu i nisu napravili neke karijere, ali i to nije najvaznije na svjetu i neznaci da nemamo uspjeha u drugim segmentima zivota!
Ti si mislio na zivot, ja sam mislio na fudbalsku karijeru. Sto se tice zivota uspio je. Posto je, izgleda, kod nas jedina mjera uspjeha kolko imas para onda je tacno da je uspio. Ako je to jedina mjera onda su i Escobar i Al Kapone uspjeli, ali eto.

Sto se tice fudbalske karijere, mislim da nije uspio, i nece jer nema kvalitete.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 29 jan 2014, 11:45

Dobar je Avdija ali samo za kvalifikacije i utakmice protiv L ekipa. ( Litva, Latvia, Lichtenstein itd. ). Ako on bude igrao na svjetskom u prvih 11, gubimo 100%. Imao je svoju sansu protiv Argentine i svi smo vidjeli kako je cuvao brze igrace. Na njegovoj strani je bio propuh a kod Sea na lijevoj zaustavljen promet :) :)

Avdija Vršajević, reprezentativac BiH iz Hajduka: U Brazilu se ne trebamo bojati nikoga.
Avdija Vršajević u ponedjeljak je nakratko osjetio dah reprezentativnog okupljanja. Prvotimac Hajduka sa ekipom je iz Sarajeva putovao na pripreme u Tursku, a naš internacionalac na sarajevskom Aerodromu bio je na domaćem terenu. Pripreme počinju protiv Egipta. Brojni prolaznici iskoristili su priliku da fotografijom ovjekovječe susret sa zmajem, a Vršajević je uz osmijeh rado pozirao svima koji su molili za slikanje. "Odavno nisam bio na reprezentativnom okupljanju i zaosta je lijep osjećaj biti uz naše navijače. Radujem se što ćemo uskoro igrati prijateljski meč sa Egiptom, što će biti odlična prilika za druženje, ali i start pripreme za nastup u Brazilu. Želja nam je da savladamo Egipćane i da uđemo u kontinuitet dobrih rezultata i igara", kazao nam je Vršajević, dodavši za on i saigrači na Mundijal u Brazil ne putuju kao turisti: "Uz maksimalnu koncentraciju možemo i moramo napraviti dobar rezultat. Neće nam biti lako, jer svaka od tri utakmice u grupnoj fazi će biti teška na svoj način. Moramo razmišljati od utakmice do utakmice i uz takav pristup mislim da ni rezultat neće izostati". A, prva na redu u Brazilu bit će Argentina. Dvostruki svjetski prvak predvođen Lionelom Messijem na legendarnoj Maracani u Rio de Janeiru u debitantskom nastupu na SP. Nije moglo bolje..."Osjetilo smo snagu Argentine u nedavnoj prijateljskoj utakmici u St. Louisu. Međutim, u Brazilu će biti drugačija priča. Istina, bit će jači za Messija, moramo ih respektovati, ali ne trebamo se bojati nikoga, pa ni Argentine sa Messijem", samouvjeren je Vršajević, osvrnuvši se i na preostala dva rivala, Nigeriju i Iran: "Definitivno, nema laganih protivnika. Svi koji su na Mundijalu posjeduju određeni kvalitet. Najbitnije je da budemo na našem nivou. Uz kvalitetne pripreme i maksimalno zalaganje na terenu, bodovi ne bi trebali izostati". Vršajević je na pripreme sa Hajdukom u Antaliji, a moglo bi se dogoditi da karijeru nastavi u Turskoj. Informacije iz tamošnjih medija govore kako je Sivasspor, kojeg s klupe vodi legendarni Roberto Carlos. "Još ništa ne znam. Moguće je da promijenim sredinu i sve će znati u narednim danima. U ovom trenutku najvažnije mi je da igram i da se što bolje pripremim za SP. Imam ugovor s Hajdukom, ne opterećujem se tima, a ukoliko dođe ponuda koja će zadovoljiti i klub i mene, neću imati ništa protiv da promijenim sredinu. Znam da je bilo neke priče za Tursku, da se interesovalo nekoliko klubova, ali još nije ništa konkretizovano", naglasio je Vršajević

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 29 jan 2014, 11:55

Mozambik je napisao/la:Ti si mislio na zivot, ja sam mislio na fudbalsku karijeru. Sto se tice zivota uspio je. Posto je, izgleda, kod nas jedina mjera uspjeha kolko imas para onda je tacno da je uspio. Ako je to jedina mjera onda su i Escobar i Al Kapone uspjeli, ali eto.

Sto se tice fudbalske karijere, mislim da nije uspio, i nece jer nema kvalitete.
Mislio sam na FUDBAL (odkud ja znam koliko para on im, ja nemjerim uspjeh parama). Uspjeh nije jednako kvalitet (boldirana recenica je toliko bezveze)!!!! Koliko ljudi znam sto imaju kvalitet za fudbal ali nisu uspjeli! On je uspio u fudbalu, profesionalac je, igra za reprezentaciju, igrace najvjerovatnije na SP. Halo, ako to nije uspjeh onda ti nemas pojma sta je uspjeh!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.