Pa nije on imao bas puno izbora. Ponudi ti neko prvi trenerski posao u karijeri i to ni manje ni vise nego klupa Milana. To se ne odbija i ne postavljaju se bas pretjerani zahtjevi. A celavci su iskoristili njegovo ime da smire navijace i prodaju im novu pricu.LegendKiller je napisao/la:i ja isto mislim da se Sedorf malo pita za transfere, ali onda se postavlja pitanje zašto je uopće preuzimao trenersku poziciju ako ce gledati kako mu galijani uvaljuje polovnjake.muxa je napisao/la:Da se ne zavaravamo, Sedorf se tu nista ne pitaLegendKiller je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvog igraca smo doveli. Što bi reko dr. Arslanagić cijeli svijet nam se smije na oviim transferima. Pa ovaj "trabant" propalitet od igraca, odveo je QPR u drugu ligu i na dobrom putu je da to uradi i sa fulhamom. skorom gledam fulham i naumpade mi da se nekad spominjao kao mogući tranfer u milan, kad ono fakat dođe nam covjek. Katastrofa od igraca, tipa robinja više je za cirkusa nego za fudbala.
Ne bih da ispadne da imam nesto protiv Sedorfa ali brate lik je za sada kao slijep, prvo esien pa sad i ovaj trabant.
Sto se tice ovog mercata nebih se slozio da je korak nazad. Ruku na srce nije ni neki preveliki napredak. Ipak treba sacekat da prodje zadnji sat mercata i onda dati konacnu ocjenu.