Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ma neka ga kupe za 10 miljona za dvi do tri godine on ce biti najbolii play na balkanu i među 5 na svijetu 

- invincible1921
- Kontakt:
jao primjera psg ..mogli ste i city ubacit.Ljudi bi kerlu platili 10 miliona jer torse ko ja na menadzeru ponudis vise nego duplo sto jecijena da nema konkurecnije.
20-25 miliona max cijena koju on vrijedi,za mene preko 30 mil samo vrijedi extra kalse ko sto su aguero,hazard,falcao,da ne kazem messi ili ronaldo...
20-25 miliona max cijena koju on vrijedi,za mene preko 30 mil samo vrijedi extra kalse ko sto su aguero,hazard,falcao,da ne kazem messi ili ronaldo...
=\_1921_/=
ma ljudi zacrtali 55 milki jer znaju da nijedan klub, pa ni psg neće da iskešira tolike pare. kad bude došlo vrijeme da ga prodaju, što je po meni realno poslije sp, prodaće ga između 25-30 miliona, jedino ako baš bljesne na svjetskom pa eventualno uzmu 30+. 

Odlazi Safete.
Teško je realno cijenu odrediti, ali tu je negdje Pjanić oko 30-tak milionainvincible1921 je napisao/la:jao primjera psg ..mogli ste i city ubacit.Ljudi bi kerlu platili 10 miliona jer torse ko ja na menadzeru ponudis vise nego duplo sto jecijena da nema konkurecnije.

Pjanića da zaobiđu ove sitne povredice vrlo brzo bi postao world class, mada, po meni je i sada jaaaako blizu

Džaba se tješite, Mire ostaje u Romi. FORZAAAA ROMAAA!!!!

PSG bi dao 55mil da Pjanić nije ovoliko krhak, jer Pjanić igra mjesec pa ne igra mjesec i samo iz tog razloga nije ranije dobio status world class igrača već je idalje "Igrač koji mnogo obećava". Definitivno bez prave fizičke spreme džaba mu svo umijeće ovog svijeta.
🔵⚪
Ako Injesta vrijedi sad 60 miliona a trenutno Pijanic po statistici, bolji od njega i plus mladji ZASTO NEBI VRIJEDIO 55 miliona!!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Prema objektivnom glasanju čitatelja prestižnog svjetskog sportskog medija goal.com Miralem je najbolji veznjak na svijetu,ne vidim zašto se uopšte raspravlja da li Mire vrijedi 55mil.
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Prema objektivnom glasanju čitatelja prestižnog svjetskog sportskog medija goal.com Miralem je najbolji veznjak na svijetu,ne vidim zašto se uopšte raspravlja da li Mire vrijedi 55mil.

pinoglavi je napisao/la:Prema objektivnom glasanju čitatelja prestižnog svjetskog sportskog medija goal.com Miralem je najbolji veznjak na svijetu,ne vidim zašto se uopšte raspravlja da li Mire vrijedi 55mil.

Strootman ima bolju statistiku i od Pjanica i od Inieste (takodje je mladji od ovog drugog)...Koliko on vrijedi, 70 mil?!adal je napisao/la:Ako Injesta vrijedi sad 60 miliona a trenutno Pijanic po statistici, bolji od njega i plus mladji ZASTO NEBI VRIJEDIO 55 miliona!!!!!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Naravno da će ostati. Tu mu je najbolje.DDR je napisao/la:Džaba se tješite, Mire ostaje u Romi. FORZAAAA ROMAAA!!!!![]()

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa realno 55 miliona ne vrijedi 90% igrača, ali je sve otišlo u pm, tako da nije isključeno ni da Pjana nakon SP ode negdje za 40+ miliona 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanke ako iskoristi sav svoj talent i potencijal, on ce da vrijedi 50 Miliona. Mada doduse, danas je i tesko izvagati vise ko i sta vrijedi zapravo 50.000.000 € . Kad vidim da se za jednog Illaramendija preko 30+ milja iskrcalo,onda Pjanic itekako vrijedi 50.000.000 € po toj logici.
Ali ako vec uporedjujemo, Pjanic je medju 15 najboljih CMF-ova po mome misljenju. Rang Inieste, Davida Silve, Yaye Tourea (ako se moze brojati za njegovu poziciju) jos nije, ali itekako moze konkurisati sa njima ako se nastavi razvijati.
Vidim da se spominje i Strootman, strasan igrac jednostavno, Pjanica zezaju te njegove povredice i sl., dok Strootman drzi formu od pocetka sezone, i to radi zasad stvarno dobro. Mada po potencijalu, Strootman < Pjanic, to je jasno. Miretovu genijalnost ovaj nikad nece imati, ali u momentu, Kevin dominira sredinom terena u Romi.

Ali ako vec uporedjujemo, Pjanic je medju 15 najboljih CMF-ova po mome misljenju. Rang Inieste, Davida Silve, Yaye Tourea (ako se moze brojati za njegovu poziciju) jos nije, ali itekako moze konkurisati sa njima ako se nastavi razvijati.
Vidim da se spominje i Strootman, strasan igrac jednostavno, Pjanica zezaju te njegove povredice i sl., dok Strootman drzi formu od pocetka sezone, i to radi zasad stvarno dobro. Mada po potencijalu, Strootman < Pjanic, to je jasno. Miretovu genijalnost ovaj nikad nece imati, ali u momentu, Kevin dominira sredinom terena u Romi.
Ma različiti su tipovi igrača on i Strootman. Pa i ovaj Rađa što je došao... Ko je gledao zadnje dvije tekme mogao je vidjeti da je sredina sa njiam dvojicom a bez Pjanića čvršća defanzivno, trkački, ali isto tako i primjetno manje kreativna.
Inače, odnos u sredini terena Rome mene nekako jako podjeća na onaj u Anćelotijevom Milanu sa Gatussom ( De Rossi), Pirlo (Pjanić) i Seedorf ( Strootman)
Inače, odnos u sredini terena Rome mene nekako jako podjeća na onaj u Anćelotijevom Milanu sa Gatussom ( De Rossi), Pirlo (Pjanić) i Seedorf ( Strootman)
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kako ces Strootmana i Sedorfa porediti dva razlicita igraca dvije razlocite pozicije ...VanBasten je napisao/la:Ma različiti su tipovi igrača on i Strootman. Pa i ovaj Rađa što je došao... Ko je gledao zadnje dvije tekme mogao je vidjeti da je sredina sa njiam dvojicom a bez Pjanića čvršća defanzivno, trkački, ali isto tako i primjetno manje kreativna.
Samo da se nezaboravi Sedorf je kralj fudbala!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Evo citam City za nekog igraca iz Porta daje 40 miliona, e sad ako ta individua vrijedi 40 miliona, onda Pjanic valjda vrijedi 95 najmanje 

Poredjenje na mjestu, onako uopceno, kada je u pitanju vezni red nekadasnjeg milana i sadasnje rome... (seedorf jeste igrao istu poziciju koju igra i strootman...bar koliko sam ja upratio...sredina...lijeva strana)...adal je napisao/la:Kako ces Strootmana i Sedorfa porediti dva razlicita igraca dvije razlocite pozicije ...VanBasten je napisao/la:Ma različiti su tipovi igrača on i Strootman. Pa i ovaj Rađa što je došao... Ko je gledao zadnje dvije tekme mogao je vidjeti da je sredina sa njiam dvojicom a bez Pjanića čvršća defanzivno, trkački, ali isto tako i primjetno manje kreativna.
Samo da se nezaboravi Sedorf je kralj fudbala!!!!
Roma kada bi dovela jednog klasnog napadaca i dobrog lijevog beka, bila bi to sjajna ekipa...zaista dominiraju na sredini terena, ali im fali taj spic kako bi ta dominacija vise dosla do izrazaja.
Pjanic ne vrijedi 55, naravno, ali kao sto neko spomenu ovog iljaramendija kojeg je real platio 30+...ja nisam bio ni cuo za njega dok ga real nije kupio...ako on vrijedi toliko, onda pjanic vrijedi i vise od 55...
realna njegova cijena je oko 25...ali isto tako i ostali igraci su precijenjeni, tipa modric, hazard, i sl..
pa muller kosta preko 40, ako se dobro sjecam...busquets takodjer...mislim...ono...svaka cast svakome...ali davno je ta trzisna vrijednost postala sr.nje....gdje vecu ulogu ima to koje si nacionalnosti, zatim u kojem klubu igras, pa tek na kraju tvoji kvaliteti...HAMAN

Zavisi doduše o kojem periodu pričamo, taj trio je igrao tako u doba kad su Ševa, Inzaghi i Rui Costa bili u ekipi. I u prvom godinama Kake...dok nije prešao u "božićno drvce".
Helem, poređenje nije bilo svakako bukvalno igrač na igrača... govorio sam više o odnosima.
Inače Pirlo je ipak tu bio kralj fudbala
Helem, poređenje nije bilo svakako bukvalno igrač na igrača... govorio sam više o odnosima.
Inače Pirlo je ipak tu bio kralj fudbala

glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Muumii, sirBobbyMoore i 20 gostiju.