Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala na info ..Sabinho je napisao/la:Ako si student 28km ti je povratna do Zenice i nazad, isao ja prosle godineHZSA1991 je napisao/la:Jedva čekam prvu tekmu u Zenici ,dolazim iz Bihaća aBd
Jel Said da janje okrenem i da te zovem na zaporkepisac je napisao/la:U cetvrtak jos jeda igrac dolazi. Dobro poznato ime svima nama. U ovom trenutku ne smijem vise nista napisati
jel bivsi repr.pisac je napisao/la:Sad povrijedjen i nece igrati jos pola godine
Ne, nije niti jedan nas bivsi igrac. To je sve sto cu reci.
I zamisli probudi te neko iz ovog sna, otvoris bilo koji sportske novine, Sarajevo pred gasenjem, Gracic nudi da promjeni ime i boje Olimpica u Sarajevo i bordo ahahah... pa izbo bi ga nozem ko god da je XDbordobijeli je napisao/la:ljudi ovo ni najveci optimisti nisu mogli predvidjeti ,ovo je san svih navijaca FKS .dovodimo najbolje mlade igrace iz BiH ,ponajboljeg igraca iz makedonije ,posudba iz Engleske ,trener svjetsko igracko ime nadamo se i trenersko ,za upravu da ne pricam rade fantazija .pripreme ,uslovi rada sve na visokom nivo ,sad Turska utakmice s jakim protivnicima jednostavno koliko je sve dobro malo me i strah ovog
MOžeš mi napisati koji su to najbolji mladi igrači došli u Sarajevu ?bordobijeli je napisao/la:ljudi ovo ni najveci optimisti nisu mogli predvidjeti ,ovo je san svih navijaca FKS .dovodimo najbolje mlade igrace iz BiH ,ponajboljeg igraca iz makedonije ,posudba iz Engleske ,trener svjetsko igracko ime nadamo se i trenersko ,za upravu da ne pricam rade fantazija .pripreme ,uslovi rada sve na visokom nivo ,sad Turska utakmice s jakim protivnicima jednostavno koliko je sve dobro malo me i strah ovog
Cimirot ,Travancic , kovacevic pa nije ni Bilbija star sve mladi reprezentativci Bi H I Grahovac ako je tacno da je dosao ima još sigurno dobrih mladoh igraca al ne mozemo sve dovestiGrokok je napisao/la:MOžeš mi napisati koji su to najbolji mladi igrači došli u Sarajevu ?bordobijeli je napisao/la:ljudi ovo ni najveci optimisti nisu mogli predvidjeti ,ovo je san svih navijaca FKS .dovodimo najbolje mlade igrace iz BiH ,ponajboljeg igraca iz makedonije ,posudba iz Engleske ,trener svjetsko igracko ime nadamo se i trenersko ,za upravu da ne pricam rade fantazija .pripreme ,uslovi rada sve na visokom nivo ,sad Turska utakmice s jakim protivnicima jednostavno koliko je sve dobro malo me i strah ovog
nešto ga nesanica mučiSabinho je napisao/la:Joj teskog smora
Travančić nije više reprezentativac, a doveli su ga prošle sezone, kao i Cimirota i Kovačević. Grahovac nije nigdje došao, a kad dođe onda se može potpisati kao vaš igrač. Do tada ne tefterite igrače koji nisu potpisali. Ostalo mi je ok, živi ti svoj san, nemam ja ništa protiv.bordobijeli je napisao/la:Cimirot ,Travancic , kovacevic pa nije ni Bilbija star sve mladi reprezentativci Bi H I Grahovac ako je tacno da je dosao ima još sigurno dobrih mladoh igraca al ne mozemo sve dovestiGrokok je napisao/la:MOžeš mi napisati koji su to najbolji mladi igrači došli u Sarajevu ?bordobijeli je napisao/la:ljudi ovo ni najveci optimisti nisu mogli predvidjeti ,ovo je san svih navijaca FKS .dovodimo najbolje mlade igrace iz BiH ,ponajboljeg igraca iz makedonije ,posudba iz Engleske ,trener svjetsko igracko ime nadamo se i trenersko ,za upravu da ne pricam rade fantazija .pripreme ,uslovi rada sve na visokom nivo ,sad Turska utakmice s jakim protivnicima jednostavno koliko je sve dobro malo me i strah ovog
Grokok je napisao/la:MOžeš mi napisati koji su to najbolji mladi igrači došli u Sarajevu ?bordobijeli je napisao/la:ljudi ovo ni najveci optimisti nisu mogli predvidjeti ,ovo je san svih navijaca FKS .dovodimo najbolje mlade igrace iz BiH ,ponajboljeg igraca iz makedonije ,posudba iz Engleske ,trener svjetsko igracko ime nadamo se i trenersko ,za upravu da ne pricam rade fantazija .pripreme ,uslovi rada sve na visokom nivo ,sad Turska utakmice s jakim protivnicima jednostavno koliko je sve dobro malo me i strah ovog
pisac je napisao/la:Nego, posto ocekujem rekordno gostovanje u Zenici, a znamo kako stvari tamo stoje sto se tice odlaska, zanima me na koji ce se nacin sve to organizovati.
Razumijem da ce ici autobusi, ali nemoguce je iznajmiti toliko broj autobusa.
A sa druge strane, nekako mi je organizacijski gotovo neizvodivo da policija uspije sprovesti od jednom u gradu u jednoj kolioni sva auta, kombije i autobuse i pritom da svima nadju parking.
Ja sam ubijedjen da nas tamo ide sugurno preko 3000.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 8 gostiju.