Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 20:30

DonCorleone je napisao/la:Nije ni Sajo los u skautiranju kada mu Gringo dekodira kanale i pored cinjenice sto ce gledati Barcelonu koja je svakako freetv :lol: .
Traži slabosti Mascheranu :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jan 2014, 20:37

legenda reala je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Doduše, imamo mi Juku diverzanta za te upade. Juka je naša wild card :mrgreen:
Al i Juka mi djeluje nepismeno za taj posao, čitajući onaj mu FB ako je ono njegovo, isto tako i Pirić i Jaha nisu za ove pozicije, mogu biti tu kao neka ispomoć ali kao glavni NE
Ma Juka nema oficijalne pozicije. On je nešto kao aktivista. Tako da njegov nivo pismenosti i nije neki faktor. Zato ga i nazvah wild card. Mislim da se pokazao jako korisnim u tim okvirima.
Ne znam z aovog Jahu, iskreno ne poznajem lik i djelo. Što se Pirije tiče, već sam nekad negdje izrazio rezervu. Mislim da treba neko drugačijeg profila na tu poziciju... Bolić mi je pao napamet.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 20:39

Meni pada na pamet pedeset imena, ali bez dobrih uslova, teško će doći neko kvalitetniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nedo
Kontakt:

Post Postao/la Nedo » 28 jan 2014, 21:04

Evo tankovic na klupu veceras

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 28 jan 2014, 22:07

Kao sto sam i mislio slab rad Saveza ako je ovo vecina igraca koje pokusavaju pridobiti,ti momci koje spominju je mozda 10% izuzetnih talenata,obzirom koliko dijaspora znaci A selekciji mozda bi trebalo pojacati ekipu koja pronalazi ,kontaktira i pomaze zavrsavanje papirologije tim momcima

gledajuci rezultate mislim da je projakat 'Otvorena vrata' promasaj jer nije rezultirala koliko znam ni jednim pozivom u mladjim selekcijama ,takodje treba traziti najtalentovanije a ne pozivati svakog ko trenira fudbal a ja sam vec ranije pisao da postoji jako puno momaka koji su bili na nekim okupljanjima nekih evropskih selekcija pa su ispali iz kombinacija kao npr. Husic

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jan 2014, 22:21

Otvorena vrata su promasaj i nisu i nece dati nikakav rezultat.Pa sigurno ce klubovi igrace koji stvarno nesto vrijede pustiti u neki kamp koji organizuje NSBiH,kako da ne.
Napraviti pravu skauting ekipu sastavljenu od povjerljivih ljudi,najbolje bivsih reprezentativaca i pratiti igrace prvo ih gledati na tv a onda ako su interesantni vrbovati ih da igraju za reprezentaciju BiH konkretnim razgovorima.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jan 2014, 22:33

Nedo je napisao/la:Evo tankovic na klupu veceras
Evo usao je u igru umjesto Berbatova.

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 28 jan 2014, 22:45

DonCorleone je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Doduše, imamo mi Juku diverzanta za te upade. Juka je naša wild card :mrgreen:
Nije ni Sajo los u skautiranju kada mu Gringo dekodira kanale i pored cinjenice sto ce gledati Barcelonu koja je svakako freetv :lol: .
Ma nista se ne sikiraj za Saju, od one izjave, kako prati igrace na tv-u je se dosta promjenilo..sad on to dosta modernije odradjuje, jer je bacio onaj stari dreambox a nabavio onaj dreambox DM7020 HD..sad ce puno bolje igrace vidjeti na dijelu :)

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 jan 2014, 23:15

Koliko lazi su danas izjavili Piric i Jahic... Sramota
Sa Tankovicem uopste nisu imali nikakav kontakt. Kazu idu sutra na razgovor kod Arslanagica i Milosevica, Arslanagic pojma nema o tome.
Uskoro ce se neko oglasiti povodom toga i svih lazi. Koji smo mi cirkus...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 jan 2014, 23:21

MA ovaj intervju je bio sam oda se prikaze kako se neke stvari rade i da se smiri javnost..Prije 2-3mjeseca je Sušić rekao kako je otac DIne Arslanagića zvao nogometni savez da se raspita za sportsko drzavljanstvo nesto u tom fazonu,sada nasi tek treba da idu u Belgiju mislim smiješno..Dosad su već trebali biti na nekoj utakmici Sušić i kompanija sa BEgićem Standarda i na ručku/večeri sa porodicom Arslanagić bez obzira kakav ishod bio..
Uostalom zasto se nerviram kad covjek zakansi na avion radi utakmice i takvi su većina u savezu boli ih neka stvar plata redovna :roll:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jan 2014, 23:28

Izgleda da u savezu citaju ovaj forum, pa vidjeli sta im raja sve od reda po spisku, pa eto kao nesto oni sada rade :lol: :D
Cim ih mediji malo stisnu oni se useru.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jan 2014, 23:53

Ma ja nama na poziciji gdje smo najslabiji ne treba 22-godisnji prvotimac AZ-a,koji po Transfermarktu vec sada vrijedi 3 miliona eura.Neka nam navijaca Bochuma i penzionera iz Zivinica,koji zivi trenutno u Rusiji :roll:

slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 jan 2014, 00:29

treba se vise angazovati oko ovog momka.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jan 2014, 00:37

Gledao sam PAOK-AZ odigrao je fantasticno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 29 jan 2014, 00:43

szlaja je napisao/la:Koliko lazi su danas izjavili Piric i Jahic... Sramota
Sa Tankovicem uopste nisu imali nikakav kontakt. Kazu idu sutra na razgovor kod Arslanagica i Milosevica, Arslanagic pojma nema o tome.
Uskoro ce se neko oglasiti povodom toga i svih lazi. Koji smo mi cirkus...
Ti inace znas?

Nisam branioc Susica ni njegov advokat ali tolika kolicina hejta na svakom koraku je zabrinjavajuća.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jan 2014, 00:43

Ma hajd,dacemo im 6 mjeseci vremena da reaguju u slucaju Gudelj (tamo do poslije SP), pa cemo onda vidjeti.

Nego, sta ono rekose u onom intervju danas da nikad nije bilo kontakta sa Arslanagicom, a zar nisu razgovarali jednom sa Papetom? :roll:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 jan 2014, 00:48

Ja sam nekako misljenja da Gudelja mozemo zaboraviti.Prije ce ga Srbija,pa cak i Nizozemska pozvati nego mi i to je to :?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 29 jan 2014, 00:51

Ma mi previše odugovlačimo oko igrača,mislim na savez ... ja bih sad ove sve prijateljske do Brazila iskoristio u te igrače i vidio na čemu su ...i tu je kraj priče ,ali teško da Susić ima takva mišljenje kao i ja :lol:

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 29 jan 2014, 01:16

Ne kontam ovo bas najbolje, nisu uspostavili pravu komunikaciju s Arslanagicem, a sutra ce poslati predstavnika da pokusa doci do momka!? Jel se ovo oni sprdaju s nama ili sta? Ispade da ce predstavnik traziti Arslanagica po Liegeu pa ako ga zapazi negdje, eto i razgovora. Koji smijeh, i koja ozbiljnost ubojitog tandema Piric-Jaha.
HZSA1991 je napisao/la:Ma mi previše odugovlačimo oko igrača,mislim na savez ... ja bih sad ove sve prijateljske do Brazila iskoristio u te igrače i vidio na čemu su ...i tu je kraj priče ,ali teško da Susić ima takva mišljenje kao i ja :lol:
Da Arslanagic igra za neku manju reprezentaciju vec bi vjerovatno bio izgubljen, nas savez dok povuce pravi potez prodjose svi vozovi, zato i dobijamo Bicakcica, Kolasinca i sl. - igraci koji znaju da nemaju skoro nikakve sanse da zaigraju za Njemacku, a ostatak skoro po pravilu gubimo. Jedan od izuzetaka je Hajrovic. Medjutim, i on je cini mi se bio na klupi u oficijelnoj utakmici, tako da smo tu imali vise srece nego pameti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 jan 2014, 01:25

Moze li Avdija igrat defanzivnog veznog?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, HariTz, L-Train, lol89, Micron, torbica i 92 gosta.