Traži slabosti MascheranuDonCorleone je napisao/la:Nije ni Sajo los u skautiranju kada mu Gringo dekodira kanale i pored cinjenice sto ce gledati Barcelonu koja je svakako freetv.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Traži slabosti MascheranuDonCorleone je napisao/la:Nije ni Sajo los u skautiranju kada mu Gringo dekodira kanale i pored cinjenice sto ce gledati Barcelonu koja je svakako freetv.
Ma Juka nema oficijalne pozicije. On je nešto kao aktivista. Tako da njegov nivo pismenosti i nije neki faktor. Zato ga i nazvah wild card. Mislim da se pokazao jako korisnim u tim okvirima.legenda reala je napisao/la:Al i Juka mi djeluje nepismeno za taj posao, čitajući onaj mu FB ako je ono njegovo, isto tako i Pirić i Jaha nisu za ove pozicije, mogu biti tu kao neka ispomoć ali kao glavni NEVanBasten je napisao/la:
Doduše, imamo mi Juku diverzanta za te upade. Juka je naša wild card
Evo usao je u igru umjesto Berbatova.Nedo je napisao/la:Evo tankovic na klupu veceras
Ma nista se ne sikiraj za Saju, od one izjave, kako prati igrace na tv-u je se dosta promjenilo..sad on to dosta modernije odradjuje, jer je bacio onaj stari dreambox a nabavio onaj dreambox DM7020 HD..sad ce puno bolje igrace vidjeti na dijeluDonCorleone je napisao/la:Nije ni Sajo los u skautiranju kada mu Gringo dekodira kanale i pored cinjenice sto ce gledati Barcelonu koja je svakako freetvVanBasten je napisao/la:
Doduše, imamo mi Juku diverzanta za te upade. Juka je naša wild card.
Ti inace znas?szlaja je napisao/la:Koliko lazi su danas izjavili Piric i Jahic... Sramota
Sa Tankovicem uopste nisu imali nikakav kontakt. Kazu idu sutra na razgovor kod Arslanagica i Milosevica, Arslanagic pojma nema o tome.
Uskoro ce se neko oglasiti povodom toga i svih lazi. Koji smo mi cirkus...
Da Arslanagic igra za neku manju reprezentaciju vec bi vjerovatno bio izgubljen, nas savez dok povuce pravi potez prodjose svi vozovi, zato i dobijamo Bicakcica, Kolasinca i sl. - igraci koji znaju da nemaju skoro nikakve sanse da zaigraju za Njemacku, a ostatak skoro po pravilu gubimo. Jedan od izuzetaka je Hajrovic. Medjutim, i on je cini mi se bio na klupi u oficijelnoj utakmici, tako da smo tu imali vise srece nego pameti.HZSA1991 je napisao/la:Ma mi previše odugovlačimo oko igrača,mislim na savez ... ja bih sad ove sve prijateljske do Brazila iskoristio u te igrače i vidio na čemu su ...i tu je kraj priče ,ali teško da Susić ima takva mišljenje kao i ja
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, HariTz, L-Train, lol89, Micron, torbica i 92 gosta.