Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nista, bas nista.neurofunk je napisao/la:Ako ste vi oslabljeni šta onda reći za nas.
Lijepo je to sto ce od 4 "jace" ekipe nakon ovog kola ostat 2 a onda pa ko zna.Goodison je napisao/la:Evo i svih izvučenih parova:
Bit će par dobrih obračuna na drugim terenima tako da će i biti lakši posao kada se prođu Velšani.
Meni sve jedno hoce li biti iz igre ili onako iz slobodnjakaGoodison je napisao/la:ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE !!!
Moyes bi kao da ga uzme ali mane. To je Leighton, pravi Evertonian.
Sutra ga očekujem da koju lansira s 20- tak metara u rašlje.
Uzvracamo sa istim zeljama takodjer!BeyKopites je napisao/la:Sretno i da izgubite naravno
Lijepo je sanjati ponekad zaistaobi-punk-kenobi je napisao/la:Heh, a moj "dream scenario" je da se utakmica zavrsi lfc 1:3 Everton FC![]()
Prvi gol oni -(maa ko hoce ,briga me!) u to 25.minuta... i onda Bainsey ga iz slobodnoga "zakuca" u 44. minuti. A onda ga Mirra na ubacaj Lukakua u 69.minuti lansira posred gola 1:2...i na kraju 87. minuta...sa desne strane, nakon sto je proigrao dvojicu igraca, McGeady ubacuje u sesnest ispred njihova gola i u onom "karanbolu" lopta se odbija do Hibbe i on sa vrha boxa opuca bombu i uz stativu , u mrezu...1:3 na Anfildu i RIIIOOOOTTTT!!!!! a ja u kuci stol sa mezom i pivama nabijam i u zrak i ja i suhotina i piva!!!
![]()
Uhhh...jeza me prodje![]()
![]()
COYB
Trenutno korisnika/ca: gigglessmoke, Invincibles14, soxx i 11 gostiju.