Nazalost,zbog problema sa velicinama majica,iste su vracenesamir_tm87 je napisao/la:sto toSeyo_TM je napisao/la:Navodno nista danas od kupovine u udruzenju...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
ultracimanija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobili 1:0, svraka je bio kamen spoticaj sutjesci 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
evo upravo saznah da od štilinog transfera dobijamo 8 % i to je provjerena info, valjda je to definisano ugovorom tako kad je potpiso za one lehove...
Culum je dobio udarac u nogu, ima otok. Na teren se vraca ponedjeljak-utorak. Nista strasno.OSAge je napisao/la:Sta je s Culumom?!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Umrla je Senida Adzem, Admirova zena
Da joj Allah podari lijepi Dzenet
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Crni gavran
- Kontakt:
Neka joj je rahmet dusi, sta drugo da kazem
Ali glavu gore, jer zivot ide dalje, a svi cemo jednog dana tamo....
Ali glavu gore, jer zivot ide dalje, a svi cemo jednog dana tamo....
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Rahmet joj dusipile87 je napisao/la:Umrla je Senida Adzem, Admirova zena
- TheManiacs
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Umrla je Senida Adzem, Admirova zena
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Inna Lillahi ve inna Ilejhi radzi'un.
Molim dragog Allaha da joj podari lijepi dzenet!
Molim dragog Allaha da joj podari lijepi dzenet!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ultra manijak
- Kontakt:
neka joj Allah podari lijepi dzenet! 
ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA
Neka joj Allah podari lijepi dzenet!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- samir_tm87
- Kontakt:
Fudbaleri Željezničara odradili su prvi dio priprema u Goraždu i danas će trenirati na Grbavici, dok sutra putuju u Sombor, gdje će ostati do 5. februara te odigrati nekoliko pripremnih utakmica, a prva protiv Vojvodine na rasporedu je već u srijedu.
"Možemo biti zadovolji urađenim u Goraždu. Jedan trening smo propustili zbog lošeg vremena, no to ćemo nadoknaditi već danas na Grbavici", rekao je za SportSport.ba menadžer Željezničara Amar Osim i dodao:
"Igrači su na prvom dijelu priprema dobro odradili svoje zadatke. Malo nas je poremetila povreda Ćuluma, koji je dobio nezgodan udarac u nogu i danas će imati dodatne pretrage kako bismo znali koliko nećemo moći računati na njegove usluge. Mislim da nije ništa ozbiljno i da će se Ćulum vrlo brzo priključiti radu s prvom momčadi."
Plavi s Grbavice u srijedu su trebali krenuti za Sombor, no na put će plava ekspedicija krenuti dan ranije, odnosno sutra, a već dan nakon dolaska odigrat će prijateljski susret sa novosadskom Vojvodinom.
"Sutra krećemo za Sombor, a već u srijedu igramo sa Vojvodinom. Rezultat u ovom susretu nije nam od velike važnosti, ali daćemo sve od sebe da ostavimo dobar dojam. Pored susreta sa Vojvodinom odigrat ćemo još nekoliko priprenih utakmica, a priliku da pokažu šta znaju dobit će svi fudbaleri. Nakon Sombora vraćamo se u Sarajevo, gdje ćemo se zadržati vrlo kratko, a onda 5. februara idemo u Međugorje gdje ćemo obaviti završni dio priprema", zaključio je Osim.
"Možemo biti zadovolji urađenim u Goraždu. Jedan trening smo propustili zbog lošeg vremena, no to ćemo nadoknaditi već danas na Grbavici", rekao je za SportSport.ba menadžer Željezničara Amar Osim i dodao:
"Igrači su na prvom dijelu priprema dobro odradili svoje zadatke. Malo nas je poremetila povreda Ćuluma, koji je dobio nezgodan udarac u nogu i danas će imati dodatne pretrage kako bismo znali koliko nećemo moći računati na njegove usluge. Mislim da nije ništa ozbiljno i da će se Ćulum vrlo brzo priključiti radu s prvom momčadi."
Plavi s Grbavice u srijedu su trebali krenuti za Sombor, no na put će plava ekspedicija krenuti dan ranije, odnosno sutra, a već dan nakon dolaska odigrat će prijateljski susret sa novosadskom Vojvodinom.
"Sutra krećemo za Sombor, a već u srijedu igramo sa Vojvodinom. Rezultat u ovom susretu nije nam od velike važnosti, ali daćemo sve od sebe da ostavimo dobar dojam. Pored susreta sa Vojvodinom odigrat ćemo još nekoliko priprenih utakmica, a priliku da pokažu šta znaju dobit će svi fudbaleri. Nakon Sombora vraćamo se u Sarajevo, gdje ćemo se zadržati vrlo kratko, a onda 5. februara idemo u Međugorje gdje ćemo obaviti završni dio priprema", zaključio je Osim.
Svi smo Allahovi, Allahu cemo se vratiti!
Neka joj dragi Allah podari dzeneta, a familiji sabura.
Neka joj dragi Allah podari dzeneta, a familiji sabura.
ultra manijak je napisao/la:neka joj Allah podari lijepi dzenet!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ee Bajro Spahic je momak iz Ilijasa!Igrao za Famos i Rudar iz breze kad je igrao za rudar iz breze prosjek mu je jedan gol po utakmici!!a igrao je i za Ilijas bio najbolji strijelac kantonalne lige!!momak je zvijer ima sut ima dribling brz jak na nogama nepametuje sa loptom!!!zorz je napisao/la:Sta ima sa ovim igracima na probi kakvi su,kakav je taj Spahic?
Upravo si opisao Roneyashkembe je napisao/la:ee Bajro Spahic je momak iz Ilijasa!Igrao za Famos i Rudar iz breze kad je igrao za rudar iz breze prosjek mu je jedan gol po utakmici!!a igrao je i za Ilijas bio najbolji strijelac kantonalne lige!!momak je zvijer ima sut ima dribling brz jak na nogama nepametuje sa loptom!!!zorz je napisao/la:Sta ima sa ovim igracima na probi kakvi su,kakav je taj Spahic?
FEDERER= KLOC
sprdaj se ti koliko oces pogledaj momka ako ostane a po propozicijama igrac je idealan za ovu ligu kakva je nasa shugava ovaj je momak iznad prosjeka!!gledao sam momka u par navrata,momak nije bekric da pametuje sa loptom uglavnom ako bude se gladao kvalitet momak ce ostati!!Iker C je napisao/la:Upravo si opisao Roneyashkembe je napisao/la:ee Bajro Spahic je momak iz Ilijasa!Igrao za Famos i Rudar iz breze kad je igrao za rudar iz breze prosjek mu je jedan gol po utakmici!!a igrao je i za Ilijas bio najbolji strijelac kantonalne lige!!momak je zvijer ima sut ima dribling brz jak na nogama nepametuje sa loptom!!!zorz je napisao/la:Sta ima sa ovim igracima na probi kakvi su,kakav je taj Spahic?
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Mocvara1991, Riziko, ronaldo99, sebalos, zeljovolimte i 62 gosta.