Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Giroudu je programirano u glavi ako ide lopta prema njemu da mora uraditi dupli pas iako nema nijednog saigraca u krugu 10 metara
- mordfustang
- Kontakt:
Podolski ulazi
Re: Odg: Arsenal
Ma ja, u 90+mordfustang je napisao/la:Podolski ulazi
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- mordfustang
- Kontakt:
Ima još 6 minuta 

- Aanonymous
- Kontakt:
boji se Arsenal crveni dresova, haman im Bayern u glavi 

- Rockefeller
- Kontakt:
Kad vidis Ozila kako dribla ovako kad je prpa, zaobilazi protivnike k'o cunjeve tacno steknes utisak da on na 100% igra samo kad je tesko.
-
- Kontakt:
E sada kad skontam sobzirom na igru u prvom poluvremenu i to da smo igrali jedno dvadesetak minuta zadnjih sa igracem manje ovaj remi i nije los.
Ozil pokazao klasu jos jednom, steta zbog jeftinog drugog gola da je spanski kloc pratio svog igraca (a kako ce pratiti kad je spor ko puz) ovo bi bila i pobjeda.
Ozil pokazao klasu jos jednom, steta zbog jeftinog drugog gola da je spanski kloc pratio svog igraca (a kako ce pratiti kad je spor ko puz) ovo bi bila i pobjeda.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 28 jan 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- OnlyUnited
- Kontakt:
nedim93 je napisao/la:namještena utakmica, smijem se kladit u šta hoćete

- Ed Woodward for Prime Minister !
baš vala i ja gledam prije 7 8 minuta, yebe u mozak na desnoj strani par igrača i tisnu oxa u gol šansu.Rockefeller je napisao/la:Kad vidis Ozila kako dribla ovako kad je prpa, zaobilazi protivnike k'o cunjeve tacno steknes utisak da on na 100% igra samo kad je tesko.
Nego ko posle ove utakmice napiše nešto, ne pozitivno, nego i neutralno i vezi Artete treba ga trajno odstranit sa foruma.
Zna Bog i narod koliko sam ga put branio, ali ovo ja nemam komentara, da je svih ostalih 10 igrača dobilo crveni karton on bi opet za klasu bio gori igrač na terenu.
Nevjerovatno prosto

@trxel ? nešto imaš za kazati ?
Zadnja izmjena: nedim93, dana/u 28 jan 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Monreal i Arteta izgubili utakmicu.
EDIT 2 boda
EDIT 2 boda

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Koji balvan je onaj Flamini, taj lik uvijek onako starta, čudi me kako svaku utakmicu ne završi prije kraja.
Arteta debil svih debila, lik nema intelekta sekunde, ne zna procjeniti let lopte ama baš nikako. Uvijek je kratak. Koštao Arsenal bodova večeras.
Arteta debil svih debila, lik nema intelekta sekunde, ne zna procjeniti let lopte ama baš nikako. Uvijek je kratak. Koštao Arsenal bodova večeras.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Southampton spada medju najjace timove lige, tako da je bod na gostovanju jako dobar rezultat.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Sagna je takodjer mogao odigrati bolje u defanzivi, svaka cast njegov je izjednacujuci gol ali ispao je balvan pravi kod drugog gola Sotona ono je njegova lopta bila ali je nekako uspio da to ne bude i u nastavku gol. Flamini nas je zestoko zajebo haj za danasnja dva boda ali za naredne teske utakmice ponovo cemo gledati nocnu moru zvanu Mikel Arteta kakva kljusina i klocina od igraca.
- Marsal
- Kontakt:
Ne može se u svakoj utakmici ni pobijediti, nadoknadit ćemo mi ove bodove tamo gdje se bude najmanje očekivalo od nas.
Preporučio bih svim forumašima da ne prate ovaj forum dok se gleda utakmica, to što se ovdje napiše za vrijeme tekme ni pas s maslom ne bi mog'o pojest.
Wengeru, imas jos 3 dana. Dovedi jedno jako pojačanje inače je 3. mjesto plafon, a sa jakim igračem koji će nam dati mentalnu snagu baš poput Ozila može se daleko, jako daleko.

Wengeru, imas jos 3 dana. Dovedi jedno jako pojačanje inače je 3. mjesto plafon, a sa jakim igračem koji će nam dati mentalnu snagu baš poput Ozila može se daleko, jako daleko.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja sam razočaraaan...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ne znam jel' Monreal ima djece , al' i ako ima njegova su samo na papiru
, pa frajer ne zna gola pogodit , ni jednu dugu nije dobru dao ..
Arteta , jednostavno fuj .

Arteta , jednostavno fuj .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
ja ne znam šta je gore il ovaj kiks il što će Arteta sad 100% igrat naredne utakmice.
ipak mislim da je ovo drugo :ugeek:
ipak mislim da je ovo drugo :ugeek:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
- Kontakt:
Takodjer trebali smo ovo dobiti, ali haj ako nista nije poraz. Monreal i Arteta su bili najgori na terenu to je ocigledno, svaki kontakt sa loptom Monreala bio je kritican na kraju upropasti sansu umjesto da doda Giroudu kloc suta na tribine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.