Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kažu kiša!Kaunas je napisao/la:hajde golovi u EPL, sta je ovo ba![]()
igram 3+ Liverpool, onda Suarez daje, Arsenal dobija, Ncastle 2, al ništa za sadKrokodil je napisao/la:Kažu kiša!Kaunas je napisao/la:hajde golovi u EPL, sta je ovo ba![]()
Liver ce ti proci, igra se dobro i neupitna je golijada, samo da se ne ohlade u ovoj pauzi ali stvarno se dobro igra. Suarez je manit, ali u 1p se totalno podredio ekipi. Arsenal odigrao poluvrime za qrac, SAMO 1-0 za South viruj mi SAMO !!! ; ako ti oni okrenu, ostalo ti je pussy smoke! XD Newcastle, standardno dobar i ocajan u realizaciji!!!Kaunas je napisao/la: igram 3+ Liverpool, onda Suarez daje, Arsenal dobija, Ncastle 2, al ništa za sad![]()
ostalo možda prođe u 2. poluvremenu
pa odigrao si kad je Southampton vec vodio, znaci u trenutku tvog igranja gleda se kao da je 0-0, trebalo ti je zavrstit 2-0 za South!Krokodil je napisao/la:
Kako ovo nije dobitni par ?
e jes' naš'o kad će se podredit' ekipij00k3r je napisao/la:Liver ce ti proci, igra se dobro i neupitna je golijada, samo da se ne ohlade u ovoj pauzi ali stvarno se dobro igra. Suarez je manit, ali u 1p se totalno podredio ekipi. Arsenal odigrao poluvrime za qrac, SAMO 1-0 za South viruj mi SAMO !!! ; ako ti oni okrenu, ostalo ti je pussy smoke! XD Newcastle, standardno dobar i ocajan u realizaciji!!!Kaunas je napisao/la: igram 3+ Liverpool, onda Suarez daje, Arsenal dobija, Ncastle 2, al ništa za sad![]()
ostalo možda prođe u 2. poluvremenu
sta mislis sto je kvota bila 6.7Krokodil je napisao/la:E svašta!
da swansea i hull bude zg 1x:Dj00k3r je napisao/la:eo ti Arsenala, kaze komentator "lukavi Sagna"daje gol koji je pripisan Girouuuuu, al nije ni on htio majke mi moje
sad ce bit bolja tekma!
![]()
sretn ti bilo, dobar ti je listic, ako je samo prethodno nabrojano!?
Belgijska liga brate, to mi vise nije ni u crnoj biljeznici, toliko, a ovo jos kup.arelinho je napisao/la:Je li neko igrao Lokeren kao ja pa se sada nervira ?
Analizirao sam Lokeren u nedelju navecer i stavio ga na sedmicni listic i danas ga stavim na listic 100 % ubijedjen da ce dobiti i gledajj00k3r je napisao/la:Belgijska liga brate, to mi vise nije ni u crnoj biljeznici, toliko, a ovo jos kup.arelinho je napisao/la:Je li neko igrao Lokeren kao ja pa se sada nervira ?![]()
aaaaa mocne tekme kod juznotemptona!!!
delpiero502 je napisao/la:1:2
arelinho je napisao/la:Je li neko igrao Lokeren kao ja pa se sada nervira ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.