Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Sterling odjednom postade HULK,ljudi padaju oko njega...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
Fantastično prvo poluvrijeme, da je Sterling bio malo pribraniji moglo je biti i 4-0 al' nema veze, odlično je i ovako.
Treba sačekati još koju kontru kao protiv Tottenhama i još natrpati mrežu malog Evertona.
Treba sačekati još koju kontru kao protiv Tottenhama i još natrpati mrežu malog Evertona.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Daj neko stream, sve sto nadjem steka mi...
Rapsodija je bila
Rapsodija je bila
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BeyKopites
- Kontakt:
http://webmaster.firstrownow.eu/watch/2 ... on-fc.htmlOtelo je napisao/la:Daj neko stream, sve sto nadjem steka mi...
Rapsodija je bila
Evo druže ovaj je meni extra za sad, ne cima nikako.
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Dajte i meni stream, ne mogu da nađem normalan.Otelo je napisao/la:Daj neko stream, sve sto nadjem steka mi...
Rapsodija je bila
Rodgerseeeeeeeeeeeeeeee, sa ovako limitiranom ekipom :smajlikojiseklanja:
Ja te volim, volim Željo..
- Eccedentesiast
- Kontakt:
Nevjerovatno poluvrijeme, kakvi kontranapadi, kakva lopta Coua, još bolja Tourea...Ali zaista Everton igra vrlo dobro, što pokazuje i činjenica da je posjed lopte u njihovoj koristi. Treba se maksimalno koncentristi u drugom dijelu i ne dozvoliti im da se vrate, imali su nekoliko veoma izglednih šansi ali Stevie blokom nad Barkleyem i ona odbrana Mignoleta su nas spasili.
Mislim da ovaj dive Sterlingu nije trebao
Cissokho na moje zaprepaštenje odigrao sasvim solidno poluvrijeme, posebno u odbrani.
Samo hrabro i borbeno do kraja !
Mislim da ovaj dive Sterlingu nije trebao

Cissokho na moje zaprepaštenje odigrao sasvim solidno poluvrijeme, posebno u odbrani.

Samo hrabro i borbeno do kraja !

Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.
Ne sviđa mi se što ih prelagano pustimo da dođu do našeg šesnaesterca, ali ako je to dio taktike za ove kontre onda dobro 
Škrtel položio za crni pojas

Škrtel položio za crni pojas

@gio ja sam na netraja. net nasao onaj stream 7 za Liverpool, valjda bude sretan 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Flanagan je bolje rjesenje od Glena!
I ja gledam preko netraje, i to ovaj naš flash, slaba slika skroz, ali makar naš komentator.Otelo je napisao/la:@gio ja sam na netraja. net nasao onaj stream 7 za Liverpool, valjda bude sretan
Sve ostalo što sam našao, pa i ovaj Beyov link, sve mi štopa :S
Ja te volim, volim Željo..
Vjera ljudi vjera nam fali...stalno govorim,samo pozitiva..
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- donCorleone1892
- Kontakt:
HAHAHA bašPonos Torina je napisao/la:Sterling odjednom postade HULK,ljudi padaju oko njega...

Popravili su se, najviše me je iznenadio Cou koji igrom podsjeća na onog prošlogodišnjeg, više radi u vezi, jedan od ključnih u veznom.

Da mogu vako odigrati ostatak sezone ni titula ne bi bila samo san al nećemo o tome

I da, sad sigurno neće biti transfera

I svaka čast malom Flani, profesor za Sisoka i Glena

Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 28 jan 2014, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

Highlight Evertonovog prvog poluvremena.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- reds_forever
- Kontakt:
Samo da sad ne zeznu u drugom poluvremenu, ovo je iznad ocekivanja.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

- BeyKopites
- Kontakt:
Pa ne bi trebali 3 gola spušiti a da ne daju nijedan, to mi je prosto nemoguće.S Liverpoolom se nikad ne zna, zato ću ostaviti nekih 5-10% šansi da Everton može izjednačitireds_forever je napisao/la:Samo da sad ne zeznu u drugom poluvremenu, ovo je iznad ocekivanja.

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Eccedentesiast
- Kontakt:
Također da naglasim, rutinska realizacija Daniela. Suarez vrlo borben, imao je nekoliko šuteva u okvir... Nadam se da će i on zabiti do kraja. 

Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.
- the scouser
- Kontakt:
Kakvo poluvrijeme, i kakva igra protiv fkt solidne odbrane Evertona ove sezone. Nadam se da im nećemo prepustiti inicijativu u drugom, mogao bi ovo biti derbi za pamćenje
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.