Ja sam kontao da nece nikako igrati, da je cak do kraja februara povrijedjen, ali eto...Paradajz je napisao/la:Barkley ce igrati pod injekcijama, ali mozda nece poceti mec.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Eccedentesiast
- Kontakt:
I mene muči ta misao da bi Lukaku mogao zabiti večeras.nerkolfc je napisao/la:Racunajuci da nam ga Lukaku mora zabiti te da ce Sule zabiti njima gol ovaj derbi bi mogao biti interesantniji od onog ranije ove sezone. 4-2 pobjeda za nas uz 2 gola Suareza i po jedan Stua i Gerrarda iz penala kad ce Howrd dobiti crveni

Neću prognozirati rezultat, očekujem pobjedu, pa makar i minimalnu.
Coutinho daje gol (ako ga Brendan uvrsti u ekipu zbog zabrinjavajuće forme u posljednje vrijeme). Prošli put kad sam stavio na tiket da on daje gol tako je i bilo, kontra Citya, kvota 4 u Bet-liveu.

Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.
Jos juce Musker najavio sastav: Flanagan, Skrtel, Kolo, Aly - Gerrard, Hendo, Coutinho, Sterling - Suarez, Sturridge.
Opet Cissokho...ali dobro, tješim se da nema ko drugiParadajz je napisao/la:Jos juce Musker najavio sastav: Flanagan, Skrtel, Kolo, Aly - Gerrard, Hendo, Coutinho, Sterling - Suarez, Sturridge.
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- Eccedentesiast
- Kontakt:
Substitutes: Jones, Kelly, Ibe, Smith, Moses, Aspas, Alberto.Liverpool FC @LFC 7s
Confirmed #LFC team v @Everton: Mignolet, Cissokho, Skrtel, Toure, Flanagan, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sturridge, Sterling, Suarez
Evo ga i zvanično.
EDIT:
Everton: Howard, Baines, Jagielka, Mirallas, McCarthy, Lukaku, Barry, Barkley, Pienaar, Stones, Alcaraz.
Everton subs: Robles, Hibbert, McGeady, Naismith, Gueye, Osman, Garbutt.
Zadnja izmjena: Eccedentesiast, dana/u 28 jan 2014, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.

Prvi put da sam pesimistican. Ne mozemo igrati bez zadnjeg veznog, Aston Vila nas je rastelovala dok nije Lucas usao, zadnje kolo FA kupa nista bolje. Mi i nemamo pravog zadnjeg veznog osim Lucasa, ako se ne dovede pojacanje nemamo se cemu nadati. Veceras se nadam nekim cudom da izvucemo 3 boda.
Nad nama nebo ima da gori!
Ima li postave Evertona ?
Ko ce ovog Cissokhoa gledat u pm 

Ruku na srce, mi smo taj mec sa Aston Villom ocajno igrali, i nije bilo toliko do formacije, koliko do ocajne igre sve i jednog pojedinca.
Barkley od pocetka, rizikuje Martinez sa njim. Ali im je odbrana osakacena, i Jagielka je povredjen, ali ipak igra.Everton : Howard; Alcaraz, Stones, Jagielka, Baines; Barry, McCarthy; Mirallas, Barkley, Pienaar; Lukaku
Zadnja izmjena: Paradajz, dana/u 28 jan 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Flanagan mi porpavi dan
Mislim da Gerrard ide na zadnjeg veznog a Sterling i Coutinho na krila.Henderson će biti ispred kapitena.Napad se zna
YNWA

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Eccedentesiast
- Kontakt:
Tim je poprilično jak. S obzirom na okolnosti Brendan ništa bolje i nije mogao izvesti, ali raduje to što su oni dosta oslabljeni, narošito u odbrani.
Tri boda imperativ, sve ostalo smatram lošim rezultatom.
Tri boda imperativ, sve ostalo smatram lošim rezultatom.

Zadnja izmjena: Eccedentesiast, dana/u 28 jan 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo, derbi je uvijek utakmica za sebe.Paradajz je napisao/la:Ruku na srce, mi smo taj mec sa Aston Villom ocajno igrali, i nije bilo toliko do formacije, koliko do ocajne igre sve i jednog pojedinca.
Klopp for the kop!
Ajmooooooooooooooooo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idemo po pobjedu ako Bog da 

Everton @Everton
Everton (to face Liverpool): Howard, Baines, Jagielka, Mirallas, McCarthy, Lukaku, Barry, Barkley, Pienaar, Stones, Alcaraz. #EFCLFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nadao sam se da neće igrati Barkley al jbgCarlo je napisao/la:Idemo po pobjedu ako Bog da
Everton @Everton
Everton (to face Liverpool): Howard, Baines, Jagielka, Mirallas, McCarthy, Lukaku, Barry, Barkley, Pienaar, Stones, Alcaraz. #EFCLFC

Zbog ovakvih noći mi je žao što mi kompjuter i TV nisu u istoj sobi a starci neće da prebace hahah, pa ne mogu paralelno forum i tekmu pratit.
YNWA
YNWA
Klopp for the kop!
- BeyKopites
- Kontakt:
Na papiru malo jača ekipa Liverpoola, mada se u derbiju nikad ne zna.
Idemo po pobjedu, šta drugo očekivati
Idemo po pobjedu, šta drugo očekivati

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Zamolio bih samo da neko postavi neki link,čak ne mora biti ni sopcast,samo nek ne štopa,nek i slika bude slabija pa nek ga slušam i na Tajlandskom samo da se dobije 

http://sportska-tv.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
ev vam naivjaci liverpula prava stvar za gledanje utakmice preko neta samo skinite vettle i gledajte utakmicu sa komentatorom sport kluba bez trzanja slike i bilo cega
nadam se da cete mi se zahvaliti sto ce te gledati na miru utakmicu
ev vam naivjaci liverpula prava stvar za gledanje utakmice preko neta samo skinite vettle i gledajte utakmicu sa komentatorom sport kluba bez trzanja slike i bilo cega
nadam se da cete mi se zahvaliti sto ce te gledati na miru utakmicu
Samo Sarajevo
Kralju instaliraj acestream i imas uvjek hd sliku i engleski jezik na Bloodzeed...wiziwig.tvamer991 je napisao/la:Zamolio bih samo da neko postavi neki link,čak ne mora biti ni sopcast,samo nek ne štopa,nek i slika bude slabija pa nek ga slušam i na Tajlandskom samo da se dobije
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.