Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
jel zna neko neku stranicu gdje se najavljuju pocetni sastavi za nogomet
rs.soccerfame.comzlatniljiljan je napisao/la:jel zna neko neku stranicu gdje se najavljuju pocetni sastavi za nogomet
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
ccccccc 43 godine i pobjedi **** ti zenski tesni 2 mec lopte nije iskoristila

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sto si dalje od zenskog tenisa, pare su blizehoshafka je napisao/la:ženski tenis je ZLO

EDIT: I ozbiljno moram poceti bjezati u ponudi od ovih mladih Amerikanaca, sinoc Krueger izgubi od nekog nerangiranog anonimusa, sad odigram kontra Novikova on Wanga podera 6:2 1. set

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Sekulic
Kern
Kosakowski
Garanganga
Endara
Airbus
Arsenal
Man.Utd.
Brentford
Tako je Sekuliccuuu, 1 par manje do 100je... Idemo jos 8/9 ostalo
Kern
Kosakowski
Garanganga
Endara
Airbus
Arsenal
Man.Utd.
Brentford
Tako je Sekuliccuuu, 1 par manje do 100je... Idemo jos 8/9 ostalo

Wang se tesko krece, pa predaji sta cekas 

Hvala premieru na poklon kvoti od 1,95 ali zato hvala i glupim huvajcanima koji vec gube.

p.s

p.s

BHF Bosanska Krajina!
Bolje mi igrati ovo padanje kvote nego slusati sto sta 

Dinamo Moskva na qrac!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Consigliere
- Kontakt:
Ono kad ti se ekipa vrati iz velikog minusa na +7 na poluvremenu, ti vec pocnes misliti o slijedecem paru, a oni rutinski izgube trecu cetvrtinu sa 11 razlike
Ajde u pm

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ko je ovaj Elmar Ejupovic sto vodi protiv Kerna, jel igra pod BH zastavom? (na coretennis pise da je svabo, a na tennis.matchstat pise da je nas)
Dosta talentovan, trebao bi biti veoma dobar igrac, ja mislim da je presao da igra za Svabe, ali da ima zelju da igra za nas, tako nesto nmg se sad sjetitiAmarkony je napisao/la:Ko je ovaj Elmar Ejupovic sto vodi protiv Kerna, jel igra pod BH zastavom? (na coretennis pise da je svabo, a na tennis.matchstat pise da je nas)

Jel ima neka aplikacija ili stranica, gdje mogu da se snime odredjene ekipe ili parovi i da automatski provjerava kad je sljedeca utakmica ?
Ajde Rytas poeni,prvo poluvrijeme odlicno u drugom stali
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Da ti binJoy je napisao/la:Jel ima neka aplikacija ili stranica, gdje mogu da se snime odredjene ekipe ili parovi i da automatski provjerava kad je sljedeca utakmica ?

Prati sam i pisi parove.
i ja ih pratim.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Sto ce mi zjb tiket, al hajd lakse je kad je nas 

Uze 1. set Elmar Kernu. Izgleda da ima zestok servis.Forster je napisao/la:Dosta talentovan, trebao bi biti veoma dobar igrac, ja mislim da je presao da igra za Svabe, ali da ima zelju da igra za nas, tako nesto nmg se sad sjetitiAmarkony je napisao/la:Ko je ovaj Elmar Ejupovic sto vodi protiv Kerna, jel igra pod BH zastavom? (na coretennis pise da je svabo, a na tennis.matchstat pise da je nas)
Ma ne moraju, samo dan prije da upozore da je sutra ta utakmicadr.van nostrand je napisao/la:Da ti binJoy je napisao/la:Jel ima neka aplikacija ili stranica, gdje mogu da se snime odredjene ekipe ili parovi i da automatski provjerava kad je sljedeca utakmica ?, odmah i kvote da ti izbace mjesecima ispred odigravanja
![]()
Prati sam i pisi parove.
i ja ih pratim.

Pa pisem i pratim, nego da pitam mozda ima sta jednostavnije

Visok je barem po slikama, uzeo je njemačko državljanstvo zbog boljih uslova. Vecinom odigra 1. set dobro pa onda padne, valjda i sad bude tako, šteta da padnes na 1,10Amarkony je napisao/la:Uze 1. set Elmar Kernu. Izgleda da ima zestok servis.Forster je napisao/la:Dosta talentovan, trebao bi biti veoma dobar igrac, ja mislim da je presao da igra za Svabe, ali da ima zelju da igra za nas, tako nesto nmg se sad sjetitiAmarkony je napisao/la:Ko je ovaj Elmar Ejupovic sto vodi protiv Kerna, jel igra pod BH zastavom? (na coretennis pise da je svabo, a na tennis.matchstat pise da je nas)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.