brkovic je po meni zasluzio da dobije vecu minutazu bar nekih 20-30 min po tekmi jer znam kako je igrao u velezu i mislim da ima talenta i sto bi amar rekao ima neki svoj sablon,takodje gledam na treningu u sarajevu i ramic je bas nadosao ovih pola godine vidi se da je radio na masi i sto je po meni ok,dado sadikovic,hasanovic,hasanhodjic,baja, bucan pa cak i e.colic to su momci koji mogu iznijeti ovih 11 kola sa klupe .....znam jednog stopera sto je dino trazio od amara da ga dovede i ako on jos bude dosao mislim da nam niko vise ne treba do ljetaTarapana1 je napisao/la:Red bi bio da bljesne i Brkoic,jer ako se ne desi bice jedan u nizu koji su iz Veleza dosli a kod nas ni sjenka od tih istih igraca ( izuzev Vladavica). Mislim da je samo bitno da ne bude povreda,imamo koliko-toliko ( racunajuci juniore ) sirok igracki kadar,jer nisu u pitanju samo 11 kola lige ima tu i kup,za koji ce mnogo vise ekipe zapeti. Uz jedno eventualno dva nova igraca mislim da bi lista bila zaokruzena..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/rados ... 46916.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: super, dana/u 28 jan 2014, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- JosipBukal
- Kontakt:
[
Fale ti Hasanović i E Čolić[/quote]
Ne bih reko da ce Zola odma u prvu postavu pored Hasanovica, sto se mene tice ja bu Tomica i Hasanovica pustio da igraju.
A Colic mislim da ne bi trebo bit u ozbiljnoj konkurenciji[/quote]
možda je najbolja opcija za vezu Zolotić, Hasanović i Tomić
Fale ti Hasanović i E Čolić[/quote]
Ne bih reko da ce Zola odma u prvu postavu pored Hasanovica, sto se mene tice ja bu Tomica i Hasanovica pustio da igraju.
A Colic mislim da ne bi trebo bit u ozbiljnoj konkurenciji[/quote]
možda je najbolja opcija za vezu Zolotić, Hasanović i Tomić
Taj bi trebao u Zrinjskisuper je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/rados ... 46916.html

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Imamo za svaku poziciju kvalitetnu alternativu. Treba imati u vidu da ce Bajic biti bolji,iskusniji je za jednu polusezonu,bice sigurno top spreman.Slicno je i sa Dadom,budite sigurni da ce se ravnopravno boriti za svoje mjesto u timu.
Sad smo i na stoperskim pozicijama solidni,u raznim kombinacijama i po potrebi,tu su Kerla,Zeljkovic,Hasanovic,Spahic,Emrah.
Brkovic ce sigurno zapeti ko nikad,svjestan da je izgubio godinu ipo.
Mislim da Zola ide u fulu od prvog kola,on to zeli,zdrav je i ne vjerujem da ce ga se sputavati u tome.
Ramicu Dino kani davati poprilicno vremena da igra. Znaci da smo fino popunjeni na svim pozicijama,ocekujem da krenemo kako treba i vrlo sam optimistican.
Sad smo i na stoperskim pozicijama solidni,u raznim kombinacijama i po potrebi,tu su Kerla,Zeljkovic,Hasanovic,Spahic,Emrah.
Mislim da Zola ide u fulu od prvog kola,on to zeli,zdrav je i ne vjerujem da ce ga se sputavati u tome.
Ramicu Dino kani davati poprilicno vremena da igra. Znaci da smo fino popunjeni na svim pozicijama,ocekujem da krenemo kako treba i vrlo sam optimistican.
Nema nista ni od Emraha povrjedio se i nema ga dva mjeseca sto znaci da nece proci pripreme i da ga nema na mapiFKZ1921 je napisao/la:Imamo za svaku poziciju kvalitetnu alternativu. Treba imati u vidu da ce Bajic biti bolji,iskusniji je za jednu polusezonu,bice sigurno top spreman.Slicno je i sa Dadom,budite sigurni da ce se ravnopravno boriti za svoje mjesto u timu.

- super
- Kontakt:
mislim da sada nakon sto smo zakrpili lijevog beka jedini nedostatak je taj stoper i da bi bilo to topile87 je napisao/la:Nema nista ni od Emraha povrjedio se i nema ga dva mjeseca sto znaci da nece proci pripreme i da ga nema na mapiFKZ1921 je napisao/la:Imamo za svaku poziciju kvalitetnu alternativu. Treba imati u vidu da ce Bajic biti bolji,iskusniji je za jednu polusezonu,bice sigurno top spreman.Slicno je i sa Dadom,budite sigurni da ce se ravnopravno boriti za svoje mjesto u timu.
Opet pocele povrede, pa sta je ovo svake godine isto nam se ponavlja. Nadam se da nece biti vise.
Pa uradilo se po meni minimum ali s jedne strane opravdanao jer nam se vraca Zola, Kvesa,Cola i zaboravljeni Brkovic to su 4 igraca onda doveli smo gomana koji je po meni najbolji od kraja rata pa na ovamo gledao sam i Kenusuper je napisao/la:mislim da sada nakon sto smo zakrpili lijevog beka jedini nedostatak je taj stoper i da bi bilo to to

- super
- Kontakt:
jel neko slucajno zna kakav je ovaj faris fejzic
Fino fino..fkzeljeznicarba je napisao/la:Facebook cijeli je plavo-bijeli: 100.000 fanova
http://fkzeljeznicar.ba/facebook-cijeli ... nova/7853/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
Ne bih se zacudio kad ne bi ni doveli stopera nego se pouzdali u Hasanovica da uleti kad zaskripi. Zola ce tu vjerovatno brzo preuzet mjesto u prvoj.
Nego, sto se tice Brkovica, sad kad konacno prodje prave pripreme ocekujem da da svoje i na krilu, ali i u spicu. On mi izgleda fizicki najjace od svih igraca. Cini mi se da ima potencijal da bude bas onaj killer u spicu. A nije da je lijen,bar na utakmicama.
Ne znam kakvi su dojmovi na treninzima.
Nego, sto se tice Brkovica, sad kad konacno prodje prave pripreme ocekujem da da svoje i na krilu, ali i u spicu. On mi izgleda fizicki najjace od svih igraca. Cini mi se da ima potencijal da bude bas onaj killer u spicu. A nije da je lijen,bar na utakmicama.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
I to je opcija ali opet kad vagas titulu sa druge strane jel rizik to raditi!?neroazzuro je napisao/la:Ne bih se zacudio kad ne bi ni doveli stopera nego se pouzdali u Hasanovica da uleti kad zaskripi. Zola ce tu vjerovatno brzo preuzet mjesto u prvoj.
Iskreno da vam kazem mislim da je za nas titula ove sezone bonus barem mi se tako cini, jednostavno izgleda da je cilj promocija mladih igraca i evropa i naravno financijska stabilizacija kluba.pile87 je napisao/la:I to je opcija ali opet kad vagas titulu sa druge strane jel rizik to raditi!?neroazzuro je napisao/la:Ne bih se zacudio kad ne bi ni doveli stopera nego se pouzdali u Hasanovica da uleti kad zaskripi. Zola ce tu vjerovatno brzo preuzet mjesto u prvoj.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
-
- Kontakt:
Pa naravno da jeste,ali je rizik i dovoditi skupog igraca kad ti ni on ne garantuje titulu. Ne znam kakve su finansijske mogucnosti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
@super
Buraz ja sam nedavno pisao o Farisu Fejzicu al sam na mobitelu i nmg naci,pogledaj moje zadnje postove..
Nez da li je za Emraha ovo tacno al opet ovi pehovi se javljaju,fkt nez kako smo nesretni ovako...
Buraz ja sam nedavno pisao o Farisu Fejzicu al sam na mobitelu i nmg naci,pogledaj moje zadnje postove..
Nez da li je za Emraha ovo tacno al opet ovi pehovi se javljaju,fkt nez kako smo nesretni ovako...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Plavi protiv Cibalije, Novigrada i Ceahlăula
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-protiv-ci ... aula/7878/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-protiv-ci ... aula/7878/" onclick="window.open(this.href);return false;
- super
- Kontakt:
nasao...hvalaSouthboy je napisao/la:Imamo Farisa Fejzica štopera za kojeg mnogi zaboravljaju..nije igrao zbog papira sada je to sredjeno za 2.polusezonu..Igrao sam sa njim puno puta lopte i termina,znam ga pravo dobro,momak je normala i prava raja..
Ima visinu pravu za štopera i jak je u duelima(licno iskustvo),mozda bi trebao da dobije par kg da bi bio cvrsci za teze terene i ima pravo dobru brzinu za štopera...
Hasanhodzica isto znam ne tako dobro al se znamo..malo je sporiji,ima finu tehniku,al njegov mali problem je disciplina i izlasci(tipa Bosna i to)..Mlad je,neiskusan tako da zna nekad napraviti i glupost neku(mangup u svakom smislu te rjeci)kako na terenu tako i van njega...
Obojca vole trenirati i 2-3 puta dnevno,tako da su radnici sto se toga tice..Ugl mislim da ce se jedan ustaliti i naci mjesto u timu jer su željni dokazivanja to je sigurno...

-
- Kontakt:
Ne zelim da me neko pogresno shvati ali manja je ovako steta nego prethodnih godina. Samo da na ovome ostane,a momak da sto prije ozdravi aBd...Southboy je napisao/la:@super
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 10 gostiju.