Ma đavoli su to...izborit ce oni LP na ovaj ili onaj nacin...ruzno bi mu stojala 7Virtu4l je napisao/la:Nek' ga ništa ne uzima. Šteta je da ponovo ostane bez LP.Orao je napisao/la:Mire uzima broj 7 u Junajtedu do kraja sedmice.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma đavoli su to...izborit ce oni LP na ovaj ili onaj nacin...ruzno bi mu stojala 7Virtu4l je napisao/la:Nek' ga ništa ne uzima. Šteta je da ponovo ostane bez LP.Orao je napisao/la:Mire uzima broj 7 u Junajtedu do kraja sedmice.
Realno.Edviin je napisao/la:Sad citam, roma hoce za miralema 55miljona![]()
Kad je Real mogao istresti za Modrića 40 mil onda ne vidim zašto Mire ne bi vrijedio 55 mil.Edviin je napisao/la:Sad citam, roma hoce za miralema 55miljona![]()
Ja se slazem 100%.... kad se mogu svakakva **** prodavati za 30+ miljona zasto se mire sa 23 godine nebi prodo za 55... mozak i kvalitet ima puno veciSaurman je napisao/la:Kad je Real mogao istresti za Modrića 40 mil onda ne vidim zašto Mire ne bi vrijedio 55 mil.Edviin je napisao/la:Sad citam, roma hoce za miralema 55miljona![]()
Saurman je napisao/la:Kad je Real mogao istresti za Modrića 40 mil onda ne vidim zašto Mire ne bi vrijedio 55 mil.Edviin je napisao/la:Sad citam, roma hoce za miralema 55miljona![]()
To je k'o njima, bratska cijenaConsigliere je napisao/la:Ovo je cijena za PSG... za ostale klubove je 20-25 otprilike
Ne vrijedi.Sabinho je napisao/la:Saurman je napisao/la:Kad je Real mogao istresti za Modrića 40 mil onda ne vidim zašto Mire ne bi vrijedio 55 mil.Edviin je napisao/la:Sad citam, roma hoce za miralema 55miljona![]()
Reci mi vrijedi li Modric te pare?
Pjanić nije imao MamićaSabinho je napisao/la:A eto Pjanic vrijedi 55Jasno je zasto nisi za primjer uzeo Illarramendija koji je placen i vise od Luke
![]()
Luka preko Zapresica i Zrinjskog dostigao takvu cijenu, zamisli da je odrastao u Francuskoj i imao uvjete kao Pjanke, pa cijena bi mu bila 60-70m eura
Dostigao je jer je Perez budala, ne trosi svoje pare i boli ga penis kolko ce platit igraca. Zato je i kostao 40 miliona. Usvari i ne vrijedi vise od 30-35Sabinho je napisao/la:A eto Pjanic vrijedi 55Jasno je zasto nisi za primjer uzeo Illarramendija koji je placen i vise od Luke
![]()
Luka preko Zapresica i Zrinjskog dostigao takvu cijenu, zamisli da je odrastao u Francuskoj i imao uvjete kao Pjanke, pa cijena bi mu bila 60-70m eura
Zamisli da Pjanic nije imao mjesta ispred jednog polovnjaka koji se morao forsirati - Gorkuf i zamisli da ga je onaj maloumnik Zeman bicovao po mozgu. Ne vrijedi on 55, ali treba biti i realanSabinho je napisao/la:A eto Pjanic vrijedi 55Jasno je zasto nisi za primjer uzeo Illarramendija koji je placen i vise od Luke
![]()
pa sad, ja negdje pročitah da je PSG odgovorio da je malo previsoka cijena, što znači da su možda bili spremni iskeširati jedno 40 i koji milion.Claus je napisao/la:Vi, pojedinci, zar stvarno mislite da Pjanić realno vrijedi 55 miliona?Dajte, svi znamo da Mire TRENUTNO ne vrijedi više od 30 miliona. I to sam napumpao cifru maksimalno. Niti jedan klub neće ići dalje od toga, barem ne za sada. Ne možemo znati kako će se u budućnosti razvijati i kakvog će ga Roma otpremiti (siguran sam da će napustiti Vučicu kad-tad) u drugi klub, ali jasno je da su odbrusili PSG-u zbog toga što ne žele ništa riskirati do kraja sezone (još uvijek su u borbi za Scudetto i Coppa Italia) gubljenjem jednog od najvažnijih igrača u timu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.