Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 15:13

Virtu4l je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Gotovo je sad, na spisku ce biti 5-10 igraca koji nisu zasluzili nazalost...

Susic ce da uleti, a ovi nisu kao mogli. Bruka
Jeli ti primaš platu za to što radiš na forumu, ili je sve na volonterskoj osnovi?
Opet ti bez ikakvih argumenata..

Evo da ti odgovorim, placal tebe ko?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 jan 2014, 15:39

Aj barem nesto da rade ;) .Nadam se da ce uspjeti doci do Arsle i da ce aBd on kao jedan od branica na prvenstvo,a sto se Muje tice obecajte momku nastup u A reprezentaciji.Time ce pomoci i reprezentaciji,ali i njemu samom.Vjerujem da bi se jos dadatno zalagao da se izbori za mjesto u Fulhamu.Ono sto me razocaraju je sto nikad,ama bas nikad nikakvih prica iz naseg saveza o Hrgoti i Gudelju.Hrgota je "misterija" jer nigdje nema izjavu da zeli,odnosno da ne zeli igrati za BiH i to trebaju jednom zauvijek da rijese.Gudelj je izjavio da bi vjerovatno zaigrao za BiH,ali eto prvotimac AZ sa 22 godine nije nam dobar,ali jeste umirovljenik iz CSKA (sav respket mu,ali nije vise za repku),te navijac Bochuma.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 28 jan 2014, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jan 2014, 15:39

A, ovo ko neka fora na forumu "imaš li argumente"...šta kaže "daj link".. :lol:
Kad smo već kod "argumenata" gospoda Pirić i Jaha su se pobrinuli da ih dobijete.
Sve što vam do sada nije bilo jasno, od sada će vam biti puno jasnije. Osim ako i dalje mislite furati svoj fazon.
F.K.SARAJEVO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jan 2014, 15:46

molotovljev je napisao/la: Kad smo već kod "argumenata" gospoda Pirić i Jaha su se pobrinuli da ih dobijete.
Sve što vam do sada nije bilo jasno, od sada će vam biti puno jasnije. Osim ako i dalje mislite furati svoj fazon.
Šta su se pobrinuli, radimo godinu, pričamo s igračima, al rezultata nema, sjajni argumenti, doveli su jednog igrača 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jan 2014, 15:54

Mene su ovdje svi napadali kad sam prije 3,4 mjeseca rekao sta je najbolje da radimo. Da uspostavimo kontakt sa potencijalnim reprezentativcima dok su jos u mladjim kategorijama, a kad dodju u seniorsku dob onda pocnemo proces promjene drzavljanstva. Dat do znanja svim momcima od U-15 i dalje da ih pratimo, pa kad dodje vakat onda povucemo prave poteze.

Dobijamo gotove igrace koji prodju Svedske, Njemacke skole i njihove selekcije, bolje im je to nego se vucaraju sa nasim mladjim selekcijama, a u nasim mladjim uzrastima pokusamo isforsirati nase domace igrace, pa ih onda zajedno sve sastaviti u A timu.

Mene su ovde svi napali da to nije moralno, da drugi skoluju a mi dobijamo gotov proizvod, a sad se svi ovde zalazu upravo za to u slucaju Arslanagica. Zato sam ja da se nacelno dogovorimo sa Tankovicem, da ga pustimo da odradi U-21 Svedske, pa kad dodje vakat u nasu A reprezentaciju ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jan 2014, 15:57

molotovljev je napisao/la:A, ovo ko neka fora na forumu "imaš li argumente"...šta kaže "daj link".. :lol:
Kad smo već kod "argumenata" gospoda Pirić i Jaha su se pobrinuli da ih dobijete.
Ono sto nas najvise zanima i dalje ne znamo:Arslanagic,Hrgota,Gudelj,Salatic pa i Tankovic(kao kandidat za A reprezentaciju)kao kandidati za najvazniju A reprezentaciju.Samo je spomenut Arslanagic da se pokusava uspostaviti kontakt,za ostale ni rijeci.
Pomak neki jeste ali nedovoljan.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 jan 2014, 15:58

Mozambik je napisao/la:Mene su ovde svi napali da to nije moralno
:lol: Stani da se još malo nasmijem. :lol: :lol:

uhh ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jan 2014, 16:02

zizu1991 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Mene su ovde svi napali da to nije moralno
:lol: Stani da se još malo nasmijem. :lol: :lol:

uhh ...
Sve sto je ispravno nije nuzno moralno :lol:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jan 2014, 16:06

Nisam upratio sta nije moralno?Uzimat igrace svojih korijena,jel to? ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jan 2014, 16:06

Da vama čika Molotov kaže nešto, bez namjere da nekoga uvrijedim; Samo neko ko nema dvije čiste u glavi,
može pogrešno protumačiti ovaj intervju sa Pirićem i Jahom. I samo zlonamjerna i negativna osoba može
negirati rad Saveza, odnosno grupe ljudi koji vrijedno rade u i oko fudbalske reprezentacije, i naravno,
rad selektora Sušića.
Usput bih dodao i ovo; Naime, selektor Sušić je na današnjoj dodjeli nagrada u Banjaluci, dobio priznanje
"Miljan Miljanić" za životno djelo. Organizatori ove manifestacije su fudbalski radnici iz Srbije i RS.
Dakle, još jedna u nizu nagrada za našeg selektora. Bravo majstore !
A, za sve one koji sve vrijeme pljuju po liku i djelu selektora Sušića, šamar ili cipela...
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 28 jan 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jan 2014, 16:09

Jadni Murat i Denijal, slomise se ljudi od posla. Svaki dan od 8 do 16 bez toplog obroka i pauze za rucak :(

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jan 2014, 16:10

molotovljev je napisao/la:Da vam čika Molotov kaže nešto, bez namjere da nekoga uvrijedim; Samo neko ko nema dvije čiste u glavi,
može pogrešno protumačiti ovaj intervju sa Pirićem i Jahom. I samo zlonamjerna i negativna osoba može
negirati rad Saveza, odnosno grupe ljudi koji vrijedno rade u i oko fudbalske reprezentacije, i naravno,
rad selektora Sušića.
Usput bih dodao i ovo; Naime, selektor Sušić je na današnjoj dodjeli nagrada u Banjaluci, dobio priznanje
"Miljan Miljanić" za životno djelo. Organizatori ove manifestacije su fudbalski radnici iz Srbije i RS.
Dakle, još jedna u nizu nagrada za našeg selektora. Bravo majstore !
A, za sve one koji sve vrijeme pljuju po liku i djelu selektora Sušića, šamar ili cipela...
Da tebi cika drummer nesto kaze.Ja Piricu ne vjerujem bas nesto posebno a imam dobre razloge za to,to je covjek za sve ljudima iz bivseg saveza,cak je vodio reprezentaciju u onoj prijateljskoj utakmici protiv Azerbejdzana u Zenici kad su igraci bojkotovali a igrali igraci iz Premijer lige.Za Jahu ne mogu to isto reci,ne znam.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jan 2014, 16:29

To je opet vaš problem da li vjerujete ili ne. Jedni nevjeruju Piriću, drugi Sušiću, treći Osimu itd.
I šta sad treba, svakom pojedinačno objašnjavati da to nije tako kako oni misle, nego ovako...ma daj..
Prosto nemoguće. :mrgreen:
F.K.SARAJEVO

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 jan 2014, 16:39

Pjanic je dao izjavu da zeli da igra za svoju drzavu, ali nece moci cekati dugo. Znaci dao do znanja da zeli da igra za nas. Tankovic, stari mu kaze da momak treba svoj mir i da definitivne odluke još uvijek nema.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 16:48

molotovljev je napisao/la:To je opet vaš problem da li vjerujete ili ne. Jedni nevjeruju Piriću, drugi Sušiću, treći Osimu itd. I šta sad treba, svakom pojedinačno objašnjavati da to nije tako kako oni misle, nego ovako...ma daj..
:!:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 16:53

Mozambik je napisao/la:Jadni Murat i Denijal, slomise se ljudi od posla. Svaki dan od 8 do 16 bez toplog obroka i pauze za rucak :(
Rade malo više od tih 8 sati i nisu plaćeni koliko bi trebali biti. Što se obroka tiče, većina je na račun saveza.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jan 2014, 16:56

A kad će plodovi tog njihovog mukotrpnog rada :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 28 jan 2014, 17:25

molotovljev je napisao/la:To je opet vaš problem da li vjerujete ili ne. Jedni nevjeruju Piriću, drugi Sušiću, treći Osimu itd.
I šta sad treba, svakom pojedinačno objašnjavati da to nije tako kako oni misle, nego ovako...ma daj..
Prosto nemoguće. :mrgreen:
Cika koktel zna sta prica. 8-)
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 28 jan 2014, 17:43

****/2014/01 ... er-se.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To je taj Muamer Tankovic,i naravno ista ce stvar biti kao i sa Seferovicem,cekat ce poziv A repke Svedske,ako ne dobije poziv onda ce poceti pricati kako voli samo BiH,i da ga ne zanima druga reprezentacija :shock:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 28 jan 2014, 17:45

Mozambik je napisao/la:Mene su ovdje svi napadali kad sam prije 3,4 mjeseca rekao sta je najbolje da radimo. Da uspostavimo kontakt sa potencijalnim reprezentativcima dok su jos u mladjim kategorijama, a kad dodju u seniorsku dob onda pocnemo proces promjene drzavljanstva. Dat do znanja svim momcima od U-15 i dalje da ih pratimo, pa kad dodje vakat onda povucemo prave poteze.

Dobijamo gotove igrace koji prodju Svedske, Njemacke skole i njihove selekcije, bolje im je to nego se vucaraju sa nasim mladjim selekcijama, a u nasim mladjim uzrastima pokusamo isforsirati nase domace igrace, pa ih onda zajedno sve sastaviti u A timu.

Mene su ovde svi napali da to nije moralno, da drugi skoluju a mi dobijamo gotov proizvod, a sad se svi ovde zalazu upravo za to u slucaju Arslanagica. Zato sam ja da se nacelno dogovorimo sa Tankovicem, da ga pustimo da odradi U-21 Svedske, pa kad dodje vakat u nasu A reprezentaciju ;)

Treba neke od tih momaka integrirati bas sa 15tak godina u nase pogone, poslje moze biti kasno (dabi se integrirali, dabi i nasim igracima malo digli nivo)! Neki se daju i ostaviti da igraju za druge pa ih poslje privesti. Treba to znati ocjeniti koga kako da privedes. Upravu si sa tim da mi njima treba dati do znanja da mi njih pratimo i zelimo - nista to nije nemoralno. To trbaju radit selektori mladjih selekcija i radnici saveza. Ovo boldirano ce se i desiti ako on zeli nas (vidi kako je to pametno Kolasinac uradio).

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, riki46 i 46 gostiju.