Saurman je napisao/la:Kao prvo nemam uošte kompleks od hrvatskih igrača previše umišljaš, jedino ti ovu glupost možeš izvaliti.
Nije to moje umisljanje, to je cinjenica, da ti ne trazim sada hrpu postova gdje umanjujes i omalovazavas doticne, bez ikakvih realnih argumenata, pocevsi od Modrica, Rakitica izmedju ostalih, a dalje cisto onako ''slijedom''.
Kao drugo ništa neprofesionalno nije urađeno od strane Bayerna,na pitanje zašto Mandžukić nije u kadru Sammer je iskreno odgovorio a ne zavlačio u stilu Mamića.
Nista neprofesionalno o tome da netko komentira tko ce imati prednost, tj. da kaze kako ocekuje da Lewa odmah po dolasku zauzme mjesto u startnih 11 dok isti jos ceka pola godine da uopce predje u Bayern i odigra makar jednu utakmicu? Zanimljivo.
Tko bolan uopce prica o razlogu sto nije u kadru. Ti se baziras na potpuno, potpuno drugu neku pricu da opravdas nepostojecu poantu, a ne trazis uopce uzrok takvog ''nezalaganja''.
Kao treće, naravno da je normalno imati konkurenciju ali na pojavu iste Mandžukić je podvio rep.Traži neke garancije da igra u prvih 11 kod Guardiole su tri igrača uvijek sigurna u startnoj postavi Neuer,Lahm i Ribery.
Naravno da ce imati konkurenciju, tko o tome uopce prica, tj. tko to uopce spori? Konkurencija je zdrava i dobra stvar i ona mora postojati, ali ti se ocito pravis Englez jer nije nikakav problem u konkurenciji vec je nekorektna
izjava unaprijed nekoga otpisivati ili ustoliciti nekoga za prvu opciju, a imas igraca u odlicnoj formi pritom i riskiras da bude nezadovoljan nakon takvih izjava, sto je razumljivo. I ti to izvlacis na ''podvijanje repova'' i slicne gluposti, smijesno. Kako bi se ti osjecao da igras dobro, zabijas, imas pozitivan ucinak na igru svoje momcadi i onda ti netko kaze sve je to super, ali doci ce igrac koji ima prednost odmah po dolasku u odnosu na tebe?
Nema tu nikakve garancije, sta ce mu garancija, tko o tome prica, nije imao garanciju ni kada je dolazio u Bayern pa je izborio mjesto u prvih 11 svojim radom i golovima, medjutim ti sad kupis igraca i taj igrac
tek treba preci i zaigrati (odakle pak tu garancija da ce uopce biti dobar?) i ti odjednom kazes on je prva opcija i bolji igrac, bez da je minute odigrao u tvom klubu, i to je tebi sasvim normalno i korektno?
Kad ga ostavi na klupi krivu mu,ranije ga izvadi iz igre opet mu krivo još treneru upućuje i psovke to više neće proći u Bayernu.Hrvatska javnost po običaju od muhe pravi medvjeda.
To veze nema s ovim slucajem. Sta hrvatska javnost radi, ne zanima me.
Poanta je bila, i ovo procitaj jos jednom posto ese necu ponavljati : Takve izjave /znaci izjave, ne dovodjenje igraca, nikakve garancije, nikakva konkurencija) ne prilice takvom klubu i to je bilo neprofesionalno i nekorektno u odnosu na svog igraca. To toliko o tome. Ako ti napisano ne mozes razumjeti, onda samo potvrdjujes moju poantu iz prve recenice, znaci slobodno se vrati na to posto ja nemam vise namjeru glumiti Mandzukicevog advokata s obzirom da mu takvo sto ni ne treba.
...Život za Široki...