e **** ga sad, smjesna ekipa a imaju 10-1 u 2014Dzoni je napisao/la:Ne ide ga veceras nista.
Bit ce to bolje aBd.
Ovaj Brooklyn je smjesna ekipa.
imaju losu noc ali nije jos gotovo.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
e **** ga sad, smjesna ekipa a imaju 10-1 u 2014Dzoni je napisao/la:Ne ide ga veceras nista.
Bit ce to bolje aBd.
NEVJEROVATNO jaraneL'Avvocato je napisao/la:To ti je kad djeca gledaju igru koju uopšte ne razumiju.semir01 je napisao/la:joj likova ne znaci da igra losu odbranu ako preko njega da poene BOZE SACUVAJ
Ma smjesni su jarane vjeruj mi.calcio je napisao/la:e **** ga sad, smjesna ekipa a imaju 10-1 u 2014Dzoni je napisao/la:Ne ide ga veceras nista.
Bit ce to bolje aBd.
Lowry ce bacat al nece pogodtiBihac96 je napisao/la:ide ovo u OT
Mogu oni daleko dogurati u plejofu. Imaju ogromno iskustvo i sirinu. i ono u novembru i decembru kada nisu nikoga mogli dobiti ja sam isto kontao, samo da dodju do po a onda je sve moguce.Dzoni je napisao/la:Ma smjesni su jarane vjeruj mi.calcio je napisao/la:e **** ga sad, smjesna ekipa a imaju 10-1 u 2014Dzoni je napisao/la:Ne ide ga veceras nista.
Bit ce to bolje aBd.
Ne govorim na osnovu vecerasnje utakmice,vec opcenito.
Nek se sutaju nogom u guzicu ako prodju prvi krug plejoffa dalje cisto sumnjam da ce proci.
Svaka ozbiljnija ekipa ce ih pomesti.
KG vise nije onaj stari,evo veceras ovaj Valenciunas zakuca preko njeg ko iz piccke,Pierce toplo-hladno.
Blatche,Linvingston,Anderson,Terry...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.