Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
VIDIIIII OVOOOOOOOOOO IZ STALE OOOO
- arsengunner
- Kontakt:
raja ima li ko dobar link za super nintendo?? 

- legenda reala
- Kontakt:
dobiće ovo Brooklyn, ne može ih ovako trica slušati do kraja 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al kako ga nece drugu zaredom,pa covjek nema srece sekunde.Daj Boze pomozi mu malo ipak je musliman da ga krene taj sut vise.Amin !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cujem maloprije tamo u dvorani pustaju matricu od Who Shot Ya. Sreca pa igraju protiv Toronta 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
dobro je,ja sam zadovoljan,iscurise jedna,dvije pisam joj mater,nadam se u drugom da ce dati jos 10-ak poena
narode jel ulazio mirza,jel ubacio sta? ja sad dodjoh. pozz
Pa jel moguce da ja opet ne mogu naci nijedan normalan stream. Uspio sam vidjeti kad je zabio trojku, a ostalo nista. Stoji mi slika, komentator govori i kad god spomene Mirzu, odmah ide i "in and out". Jel to opet izlaze iz kosa qrve 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
http://cfltesthd3.moonfruit.com/" onclick="window.open(this.href);return false;suhakrpa je napisao/la:Pa jel moguce da ja opet ne mogu naci nijedan normalan stream. Uspio sam vidjeti kad je zabio trojku, a ostalo nista. Stoji mi slika, komentator govori i kad god spomene Mirzu, odmah ide i "in and out". Jel to opet izlaze iz kosa qrve
A halvu mu, evo probaj ovo....suhakrpa je napisao/la:Pa jel moguce da ja opet ne mogu naci nijedan normalan stream. Uspio sam vidjeti kad je zabio trojku, a ostalo nista. Stoji mi slika, komentator govori i kad god spomene Mirzu, odmah ide i "in and out". Jel to opet izlaze iz kosa qrve
http://cdnx.livetv.sx/webplayer.php?t=i ... &ci=3&si=3
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Zao mi je Redze, nikad da poigra. A nekada je bio i startnoj..
pa sve dobro sto uradi klupa ova prva ujebe i svaku tekmu tako 

Trenutno korisnika/ca: AmorJuve, BenjooJutub, DzemoVoliMarmeladu, georgiev, JoeCelt, Liverpool. YNWA, mirzatele, sudac92, VGS, ZlatniLjiljan92, ZutiMrav i 37 gostiju.
Slabo ovo skroz.
Slabo ovo skroz.

Ne moze KG meda vise. 

poludiiiiiii mirza
Truth skoluje djecu

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije to tacnosudac92 je napisao/la:Trenutno korisnika/ca: AmorJuve, BenjooJutub, DzemoVoliMarmeladu, georgiev, JoeCelt, Liverpool. YNWA, mirzatele, sudac92, VGS, ZlatniLjiljan92, ZutiMrav i 37 gostiju.
Slabo ovo skroz.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Sad ce i Mirza polako...AK47 je usao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.