Znam ko si i lose ti se pise

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znam ko si i lose ti se pisesoe je napisao/la:Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.
Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u zelji, a evo šta mi je rekao kako su stvari kod vas:Grokok je napisao/la: Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.
DenchiNL je napisao/la:Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u zelji, a evo šta mi je rekao kako su stvari kod vas:Grokok je napisao/la: Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Kakve ti milje spominješ ?travnik81 je napisao/la:Grahovac vam ima ugovor do 2015. i Borac ga pušta za odštetu od 100 milja eura. To je dogovor između Borca i Grahovca.
hiljade, takav je bio je dogovor između kluba i igrača na početku prelaznog roka. s obzirom da su u sjebanoj situaciji možda su smanjivali cijenu.HZSA1991 je napisao/la:Kakve ti milje spominješ ?travnik81 je napisao/la:Grahovac vam ima ugovor do 2015. i Borac ga pušta za odštetu od 100 milja eura. To je dogovor između Borca i Grahovca.
Informacija 100% tacna...rammstein je napisao/la:Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo
Anid Travančić prestao piti
Postoji li neka klauzula u ugovoru. Sve je to meni nesigurno.rammstein je napisao/la:Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo
nema mu brzog, pa mu se ne pije samomrammstein je napisao/la:Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo
EvoaS_Roma je napisao/la:imas li cijeli intervju da postavis ?BolanBolan je napisao/la:Novi golman FKS Matej Delač o Lončariću:
Da 1 dan. Sa obzirom da je zivio sa Huseinbasicem kojeg vise nema, pa ko ce mu sad biti cimer zrtva za 0-24 ispijanje alkohola....Inace duzan i Bogu i narodu radi pive,sljive i sl.rammstein je napisao/la:Veliko pojačanje za F.K. Sarajevo