Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 00:25

Virtu4l je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jel vi mozete razlikovati pljuvanje od dobronamjerne kritike? :roll:
tuzlak1987 je napisao/la:Susic je svoje davno polozio kada je "ugledao Lulica na TV-u", toliko o njemu. Dalje se nema sta pricati... Kakav on i skauting, ubite me ako ode pogledat ista do kraja sezone...
Po meni je ovo gore bliže omalovažavanju nego dobronamjernoj kritici.

A ovo ispod je pljuvanje i vrijeđanje,
tuzlak1987 je napisao/la:Pa samo molim Boga da ga vise prodaju, koji je to levat. Kao bitan igrac, a do 25 godine nije mogao iz nase Premier lige da izadje..
;)

Pa jesam li slagao kada sam rekao da ne prati sta se desava, nije isto odgledati igraca na TV-u i uzivo. To je razlika za nekoliko klasa, kada si na terenu imas dobar uvid u sve, a na tv-u gledas kao zabavni program...

Sta je tu omalovazavanje? Kada si selektor jedne reprezentacije koja ima vec izgradjene igrace, njih desetak onda nemas nikakve probleme, samo moras otici i obilaziti utakmice, a Susic to ne radi koliko bi trebao..Ni Lulica koji je danas izgradjen igrac na pocetku nije gledao, kasnije ga vidi na TV-u i pozove. Mislim nema dalje, tako je postupio kod igraca koji danas moze iz Lazia u neki veci klub. Koliko jos takvih mozda ima...

To za Avdiju je cinjenica, momka guraju. Shvatio bih ja to sve da Hajduk nije odron pa et...Ali neka, evo vec vidim protiv Argentine na zagrijavanju Speed Demon i Visca :mrgreen: Da okrenu stvar na terenu :lol:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 jan 2014, 00:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jan 2014, 00:26

harishp je napisao/la:Ovaj Mozambicar gori od onog Guminexa :lol:
Nego zaboravljali se koji igrac da ne govorim sad o potenciji drugih igrOOca.
A da mu prezime nije sa ic.
Evo i zlatne kante :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jan 2014, 00:28

Mozambik je napisao/la:
A vi kako te,kako higijena u grad...ovaj selu.
@Mozo aka ruralni ispad :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jan 2014, 00:30

Momci,Avdija Vrsajevic je drugi izbor na desnom beku i on milion posto ide u Brazil.Kad god Mujdza ne bude mogao igrati igrace Avdija,nemojte tu pisati da se on tu nasao sticajem okolnosti,da je on nas tek treci izbor jer to nije istina.
Dalje,je li u zadnjem intervjuu za stranicu FIFA-e selektor izjavio da mi imamo odlicnih 11 igraca ali da nemamo kvalitetan izbor na klupi i da kad god nedostaje neko iz prve postave imamo ogromne probleme?
I sta se radi da se pojaca konkurencija?Nagovjestava se poziv za Tina Susica i Anela Hadzica,to su jedini novi igraci koje je selektor spomenuo i o kojim se pisalo i pise u medijima.
Jesam li ja mozda nesto propustio?
Spisak za prijateljsku utakmicu sa Egiptom u Martu je krajnji rok za nove igrace,nema vise vremena,ko od novih igraca tada ne bude pozvan ili bar ne bude mu stavljeno do znanja da ce biti pozvan i da sredjuje papire on nece ici u Brazil,tako stvari stoje.
Za sad su najavljeni Susic i Hadzic,ja ne mislim da ce oni ikako doprinijeti poboljsanju igre i ovog problema sa slabom klupom s pocetka moje price.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 00:32

drummer je napisao/la:Momci,Avdija Vrsajevic je drugi izbor na desnom beku i on milion posto ide u Brazil.Kad god Mujdza ne bude mogao igrati igrace Avdija,nemojte tu pisati da se on tu nasao sticajem okolnosti,da je on nas tek treci izbor jer to nije istina.
Covjek ne samo da je druga opcija, on je i prva opcija za izmjenu pored Hajrovica. A posto imamo napadaca onda je u napadu prva opcija koja moze da uleti ni manje ni vise Visca..

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 jan 2014, 00:37

harishp je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
A vi kako te,kako higijena u grad...ovaj selu.
@Mozo aka ruralni ispad :mrgreen:
Posla preko glave. Razgrnut snijeg, polozit kravama, pomust mlijeko... ustvari ti to najbolje znas :mrgreen:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jan 2014, 00:39

tuzlak1987 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Momci,Avdija Vrsajevic je drugi izbor na desnom beku i on milion posto ide u Brazil.Kad god Mujdza ne bude mogao igrati igrace Avdija,nemojte tu pisati da se on tu nasao sticajem okolnosti,da je on nas tek treci izbor jer to nije istina.
Covjek ne samo da je druga opcija, on je i prva opcija za izmjenu pored Hajrovica. A posto imamo napadaca onda je u napadu prva opcija koja moze da uleti ni manje ni vise Visca..
Da,evo bicu jos konkretniji i iznijeti svoj dojam o tome.Ja imam osjecaj da nije moguceg pritiska od javnosti da bi Vrsajevic imao prednost i ispred Mujdze.
Pratim svaki detalj oko reprezentacije,idem na utakmice i znam o cemu pisem.Eto,to je moje misljenje a razloge ne mogu dokuciti i pored najbolje volje.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 jan 2014, 00:47

Ma sve vi znate, ko ce ici u Brazil i ko je prva opcija na desnom beku (Avdija!) i sve drugo...Pravi genijalci.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Koja je razlika izmedju ove slike i ovog podforuma?

Odgovor:
Na ovom podforumu se okupilo vise genijalaca na jednom mjestu :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jan 2014, 00:48

Ima dosta i genijalaca, al glupani preovladavaju, ja odavno više glupana na jednom mjestu nisam sreo s obje strane ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 00:51

legenda reala je napisao/la:Ima dosta i genijalaca, al glupani preovladavaju, ja odavno više glupana na jednom mjestu nisam sreo s obje strane ;)
Ništa je to šta ćeš tek sresti tamo negdje od maja pa do avgusta. Samo da se još malo primakne SP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jan 2014, 00:57

Ko ste vi da nekom na ovoj temi govorite kakav je i jel pametan ili nije, a niti ga poznajete? Opustite se malo, niko ne pljuje Papeta. Svaka njemu cast sto nas je doveo tu gdje jesmo ali mora se kritikovati, samo se kritikovanjem moze napredovati...
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 jan 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jan 2014, 01:00

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ima dosta i genijalaca, al glupani preovladavaju, ja odavno više glupana na jednom mjestu nisam sreo s obje strane ;)
Ništa je to šta ćeš tek sresti tamo negdje od maja pa do avgusta. Samo da se još malo primakne SP.
A zavrsi predskol......ovaj skolska godina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 jan 2014, 01:00

Je li to mozda neko meni kukavicki inputira da sam glupan?I kakva je to neprimjerena komunikacija i kvalifikacija bilo kojeg forumasa,ima li moderatora mozda ovdje?

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 28 jan 2014, 01:10

tuzlak1987 je napisao/la:Ko ste vi da nekom na ovoj temi govorite kakav je i jel pametan ili nije, a niti ga poznajete? Opustite se malo, niko ne pljuje Papeta. Svaka njemu cast sto nas je doveo tu gdje jesmo ali mora se kritikovati, samo se kritikovanjem moze napredovati...
Nema kritike na papetov racun, to da vam je jasno :mrgreen:

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 28 jan 2014, 01:16

Skola?
Koja su godista ovdje? Nije valjda da su 95 i mladja vecina?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 28 jan 2014, 01:29

Ja sam devedesetsedmo ali u januaru tako sam skoro pa devedesetsesto..

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 28 jan 2014, 01:37

calcio je napisao/la:Ma sve vi znate, ko ce ici u Brazil i ko je prva opcija na desnom beku (Avdija!) i sve drugo...Pravi genijalci.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Koja je razlika izmedju ove slike i ovog podforuma?

Odgovor:
Na ovom podforumu se okupilo vise genijalaca na jednom mjestu :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Avdija zna :? :oops:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jan 2014, 01:53

Pa na ovom klipu nemaju 2 centarsuta dobra, joj majko draga Vrsajevic i Comor, treceg nema :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 28 jan 2014, 11:29

Mozambik je napisao/la: Vrsajevic - Vranjes, Dilaver / izaberi jednog, obojica su bolji od njega
Sunjic - Arslanagic
Zahirovic - Besic, Gudelj, Salatic / izaberi jednog, sva trojica su bolji od njega
Ibricic - Prcic

Jel ovo 23 igraca? Jesu li ovo radikalne promjene? Hocemo li biti bolji ako ovu cetvoricu igraca zamjenimo cetvoricom od ovih sedam?

Nemojte bezveze trolati temu, zbog vas se ne moze diskutovati ni na jednoj temi. Preuzeli ste sav posao Harishp-a i odlicno ga dopunjujete.
Moro sam trolati kad sam vidio ko je se sve svrsto u tim!

Vrsajevic -> tu je Vranjes!
Sunjic nije los, ali nije dosad imo srece u repki. To neznaci da nebi volio Arslanagica vidjetu u nasem dresu.
Ibricic - Piric ...slazem se, ali znamo da Ibricic ide an SP ne radi kvaliteta nego drugih stvari... Prcic ako nastavi moze racunati na poziv.
= u sumi ce vjerovatno odigrati 0 (vaznih) minuta na SP!
Zahirovic -> ako nebude igro odpada, Besic upada. Salatic ili Gudelj nevjerujem (nevjerujem da ce tim te igrace primiti jer zna se da su tu radi interesa i ni jedan selektor nebi ugrozio atmosferu) ali nikad se nezna. Ovdje znamo da ima problem i da nam je rijesenje potrebno, pa mozda neko od ove dvojice ili neko treci uleti.

3 Izmjene su ok, maksimalno 4 ali sigurno ne vise! Eh sad mjenjati igraca broj 21, 22, 23 nekim drugim a da nedobijes na vecom kvalitetu neam smisla. Jedini problem u repki je pozicija DMa, ostale pozicije su adekvatno popunjene i nema igraca koji bi sad (znaci sljedecih pola godine) donjeli neki ekstra kvalitet. Arslanagic i Prcic nevidim sad po sadasnjem kvalitetu u repke nego izuzetno radi potencijala koji imaju (znaci jer ce za godinu dvije biti za prvih 11).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 jan 2014, 11:34

eto i to da se malo razjasni
- Iako je u medijima bilo mnogo špekulacija vezano za njegovu odluku, mogu potvrditi da će Boban Lazić danas predati zvanično zahtjev FIFA-i o promjeni sportskog državljanstva.
Kada je riječ o Muameru Tankoviću sa njegovim ocem sam u svakodnevnom kontaktu. Muamer trenutno traži svoju afirmaciju u dresu Fulhama i u ovom trenutku potreban mu je, kako kaže njegov otac, mir i potpuni fokus na klupske nastupe. U svakom slučaju postoji želja za nastupom u bh. dresu, ali definitivne odluke još uvijek nema. - govori Murat Jaha.
- Moram priznati da još nismo uspostavili pravu komunikaciju sa Dinom Arslanagićem iz Standarda iz Liegea, ali već sutra naš predstavnik će biti u Liegeu i pokušaćemo doći do ovog momka, baš kao i do talentovanog Denija Miloševića koji je u 18. godini debitovao u seniorskom timu Standarda koji je lider belgijskog prvenstva, a koji je izuzetno zainteresovan prema našim informacijama da zaigra za BiH. Očekujemo uskoro susret i sa mladim golmanom Bayerna Raifom Husićem sa kojim smo u redovnom kontaktu, a kojega već čeka na poklon golmanski dres naše reprezentacije. - poručuje Jaha.
- Potvrđujem da ćemo uraditi sve što je u našoj moći i mogućnostima da za Bosnu i Hercegovinu zaigraju najbolji fudbaleri koje imamo na raspolaganju. Svi u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine radimo, živimo i dišemo za jedan cilj - visoki kvalitet bh. fudbala i uspjehe naših reprezentativnih selekcija. - zaključuje Murat Jaha.

A evo i intervju sa Gudeljom
slika
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 28 jan 2014, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.