[youtube][/youtube]
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Ovi bi sa stalcima za infuziju bolje svirali od svih ovih novijih bendova. **** ti zivot, rodjen sam u pogresnoj eri sto se muzike tice. Danas kad kazem da slusam rock, metal gledaju me k'o vanzemaljca.
- BluesForever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
[youtube][/youtube]
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
By the way

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
uz ovo se možeš napit k'o stokaPenaltik je napisao/la:[youtube][/youtube] I kazu izudaro zenu

15.10.2013.
- Donnie Darko
- Kontakt:
njihov najbolji nastup definitivno, pad komunizma u Rusiji i otvaranje prema zapadu, 600 000 ljudi na koncertu, Metallica u najboljem izdanju.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Da se razumijemo, ne moze se reci da je koncert samo Metallice, bilo je tu jos bendova, uz Metallicu najpoznatiji AC/DC i Pantera.
- francobaresi
- Kontakt:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ovo se slusalo dok se izlazilo u SG i ostale Sarajevske diskoteke i kafice, dok sam ja bio klinjo
koliko smo se samo udarali po parkovima na Čengić Vili uz ovu pjesmu, šatro stičemo vještine
ovo je bio hit žešći
takođe
ima tu recimo jos popularnih pjesmica od daft punka, eminema, outkasta, a ovaj sad cirkus i ne slusam, rijetko kad naleti neka normala pjesmica.

ima tu recimo jos popularnih pjesmica od daft punka, eminema, outkasta, a ovaj sad cirkus i ne slusam, rijetko kad naleti neka normala pjesmica.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.