Nista onda. Kad budes imao sta pameno reci javi se. Standardno na ovom forumu da kada se nema sta pametno reci da predje se na sprdnju i valjanje gluposti.Mozambik je napisao/la:Prijatelju, ja tebi ne mogu i nemam namjeru objasnjavati da je nebo plavo i da je zemlja okrugla (znam da nije okrugla, ali tako se kaze).fkv123 je napisao/la: To hoces reci da savez i pape nisu ranije bili u kontaktu sa Hajrovicem, Kolasincem, itd? Telefonski razgovori su postojali i prije Dusseldorfa. Mislis papirologija rijesena tek kada je Seo otisao do Capljine, i Izet do Sarajeva?
A sta da se rjesava? Sam kazes da su postojali telefonski razgovori sa Kolasincem i Hajrovicem. Daj dokaz, a da nisu iz nekih amaterskih novina iz BiH, gdje se negira ili potvrdjuje kontakt.
Tino i Anel najbolje znaju sto su promijenili drzavljanstvo. Taj prvi nema ama bas nikakve sanse da igra za Belgiju, isto kao niti jedan nas vezni igra osim Pjanica. Cini mi se da j Izet, ne tako davno, izjavio da igra za Bosnu zato sto je primjetio da nema mjesta u Svicarskoj selekciji. Znaci, ipak Pape nije slagao kada je rekao da je Izet "izgubljen".
Tebi ako trebaju dokazi idi u tuzilastvo, sud pa trazi dokaze. Ako ti je mrsko, mucni malo svojom glavom, ako imas ista u njoj i skontat ces.
Cuj kakvo on meni postavlja pitanje. Jel selektor razgovarao sam igracima pa su oni promjenili drzavljanstvo? I jos mi trazi dokaze.
Nije jarane, selektor izajvio u novinama: Izete i Seade napusite mi se, necete nikad zaigrat za repezentaciju. A oni mu odgovorili: Popusi i ti nama Safete mi cemo sad namjerno promjenit drzavljanstvo![]()
Isto tako vrijedi spomenuti da je bitna hemij u ekipi. Ovdje bi neki da se prave neke drasticne promjene pred svjetsko prvenstvo i da se u prvi plan stavljaju igraci koji nemaju niti jedan nastup. Nije toliko bitno gdje koji igrac igra. Pogledajte Srbiju, svi im igraju po jakim klubovima ali kolektiv je nula, mijenjaju se igraci stalno. Jos jedan bolji primjer su 'Galatikosi'. Koliko su oni trofeja osvojili? Nije pametno uvesti 5-6 novih igraca i ubacit' ih u prvi plan a tako malo utakmica i treninga pred SP.