Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Još samo da neko objavi kako Torresa muči nostalgija i da hoće nazad u LiverpoolCarragher23 je napisao/la:#LFC are considering a late bid for Atletico Madrid's Arda Turan. (Express)
vec sam se poceo bojati da nas nece povezati sa ovim covjekom tradicija se nastavlja
neurofunk je napisao/la:Ništa dok se Gaston Ramirez ne spomene.
S tim da je Rodgers htio Mkhitariyana, Williana, sada Salaha. Da su slični igrači dovedeni ne bi bilo potrebne da se dovode 'anonimusi'.the scouser je napisao/la: Pa za osvajanje četvrtog mjesta su neophodna ulaganja, toga su i Ameri svjesni siguran sam. Ono što s tog aspekta može djelovati kao pozitivan faktor je činjenica da Brendan odlično vodi tim na terenu s obzirom na ograničenost igračkog kadra (za koji je on sam kriv djelomično).
To da li će igrač biti doveden za male ili velike pare, je prvenstveno stvar (ne)sposobnosti Iana Ayrea. Na Brendanu je da izabere igrača, na Ianu da pregovara cijenu.
da ispravim link, nema potrebe da odvajasEDO299 je napisao/la:http://www.bbc.com/sport/0/football/259 ... um=twitter
Da završimo i ovu priču, Cabaye u PSG-u 20mil funti.
Ih, šteta za onaj poništen gol u finalu kupaEBSCO je napisao/la:NIKAD ZABORAVLJEN![]()
[youtube][/youtube]
Sta ovo dize? Trofej EPL ?BeyKopites je napisao/la:Sretan rođendan legendo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.