AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista02
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Interista02 » 27 jan 2014, 22:05

I dovođenje slobodnih igrača, to ste zaboravili. Ćelina majstorija :mrgreen:

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 27 jan 2014, 22:28

sa nestrpljenjem ocekujem kraj januarske piace da vidim kojeg cemo novog Nocerina i njemu slicnim dovest za porcio cevapa :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2014, 22:33

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 jan 2014, 23:40

Problem kod nas je taj sto su nama nekoliko zadnjih godina smanjili kriterije,jadno je to sto se mi veselimo tipovima igraca(lupam): Armero,Parolo,D'ambrosio itd. Budimo realni,sta smo mi,Levante ?? :oops:

I ovi sto ne zele iz kluba da idu,nikakav problem,sjedi na klupu,il uopste ne racunam na tebe i zdravo.Terena do isteka ugovora neces vidjeti. Sacekas kulturno kraj ugovora,trazi sine sebi novi klub,Milanu ne trebas i problem rijesen. Al' kod nas su da kazem glupi ovi u upravi i to je to.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2014, 00:21

Kad vec vidis da neces racunati na njega, staviti ga na transfer listu, sacekati ponudu i sutnuti ga. Ko te ba pita sta, aj vozdra. :mrgreen:
Ove zamjene igraca, jedan hajvan za drugog zaista nemaju smisla. U tom slucaju neka ostane pa cekati ljeto da se neke budale upecaju za njega. Pa mozda i zaraditi koji milioncic, bar neka korist. :P

I cestitke Silji i Bali. ;)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 jan 2014, 00:42

Cestitke i od mene.

Ekipe sa najvecim posjedom,kamo srece da ovo znamo koristiti.
slika

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jan 2014, 07:32

Jbt posjed bitne su pobjede. Protiv Caljarija smo imali oko 55% al smo pobijedili. Pogledaj Rayo a predzadnji ba tabeli :-?

Edit: Torino zeli Saponaru u zamjenu za Cercia. Što se mene tice VELIKO NE!
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jan 2014, 10:02

Seedorf insistira na dovođenju stopera.
Galliani danas u Milanellu da pokuša nagovoriti Constanta da preseli u Napoli. Također Napoli je zainteresovan i za Mexesa.
Torino želi Saponaru ali Milan onda želi Cercia. Pojedini mediji i agenti su uvjereni da će Galliani krenuti po Vidića već u ovom prelaznom roku. Također, Marchetti je potencijalno pojačanje ali tek za ljeto. Paleta je i dalje u igri, znači nije ispao iz kombinacija. Ako ipak ne bude većih promijena, Seedorf će probati sa Balotelliem i Pazzom zajedno u ekipi, naravno Mario bi otišao na krilo a Pazzo bi ostao sam u napadu.
To su one današnje špekulacije, Bgm bit će napeto u naredna 2-3 dana.Kao i uvijek. :lol:

Naravno, čestitke De Scigliu te Balotelli-u.

slika
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2014, 10:25

Meni je Saponara jako drag momak, ali mislim da nam je svima jasno da ce on prije ili kasnije napustiti klub, iako se nije imao prilike ni iskazati.
I donekle sam i ja za Cercia u tom slucaju, trenutno nam je puno vise potrebno to desno krilo nego veznjak. Ono, kad je vec sudjeno da ide, daj bar da upecamo Cercia na vrijeme.

U tom slucaju, ici na formaciju sa Kakom i Cerciem na krilima i Hondom u sredini. Mislim da bi ovo moglo dobro fercerati, puno bolje nego sa Robinhom.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jan 2014, 10:29

Sve je bolje nego sa Robinhom. :lol:
Nego evo izgleda da će Armero već danas put Milana, ali bit' će to veliki promašaj ako ga ne budu koristili na njegovoj poziciji. O tome je sinoć i Magica pisao, on ne može biti lijevi bek ali nikako. Mora igrati ofanzivnije, jer je na toj poziciji neuporedivo korisniji, dok je igrao za Udinese bio je i više nego odličan.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2014, 10:42

E je*o te, koji potez. Constant za Armera. Wow. Koji napredak. :roll:

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jan 2014, 10:45

-------Balotelli--------
Armero---Honda---Kaka
------Nigel-Monto-------
Taman za to peto mjesto. :lol:
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 jan 2014, 10:49

francobaresi je napisao/la:-------Balotelli--------
Armero---Honda---Kaka
------Nigel-Monto-------
Jos Cerci i stoper i to bi bilo to.A Doru ne mozemo dovesti do ljeta zbog ovih non EU mjesta
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jan 2014, 10:50

francobaresi je napisao/la:-------Balotelli--------
Armero---Honda---Kaka
------Nigel-Monto-------
Po mom mišljenju bi Emanuelson puno bolje odigrao tu poziciju

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jan 2014, 10:53

Ja samo govorim na osnovu onog što sam vidio dok je Armero igrao za Udinese, jer ova pozicija mu je odgovarala, igrao je jako dobro. Urby je to igrao u Ajaxu, volio bi' da to proba igrati i u Milanu, pa da vidimo kako bi se snašao.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jan 2014, 10:56

Mislim da Armero nije igrao tu poziciju, jer koliko se sjećam Udine nije nikad igrao u formaciji 4-2-3-1. Oni su igrali u 3-5-2 a Armero je igrao poziciju koju u Juventusu igra Asamoa i po meni se te dvije pozicije potpuno razlikuju.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jan 2014, 10:59

Po meni su to dvije dosta slične pozicije, inače ne bih ni pisao da Armero može to igrati. Jer u Milanu može igrati dvije pozicije, lijevog beka ili lijevo krilo ili kako već. Tako da izbor nije pretežak, s' obzirom da smo svi vidjeli kako se snašao na poziciji LB-a u Napoliju. Ni sjenka onog igrača iz Udinesea.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jan 2014, 11:08

Kratko receno, koji ce nam ku*ac on. Kao uostalom i vecina igraca sa kojima se povezujemo. :mrgreen:
Ali ono stvarno, volio bih vidjeti sta se mota u njihovim glavama. Ode jedan, dodje ti drugi Constant. Pa gdje je tu je*ena logika? :mrgreen:

Pa do kad se vise zadovoljavati ovim otpacima? Kad ce vec jednom taj WC igrac? Jooooj. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jan 2014, 11:13

Očekujem da se ostvari deal Saponara - Cerci, kao i da Coentrao stigne na San Siro. Od imena koja su se povezivala s Milanom, jedino ta dva igrača su koliko-toliko dostojna crveno-crnog dresa i mogla bi biti od pomoći. Armera ne nalazim u kontekstu pojačanja, jer sumnjam da će se vratiti u formu iz Udinesea. Urby nije ništa gori za LB-a, a Milan svakako ne igra 3-5-2 pa da on bude LWB. Krilo je preofanzivno za njega, barem ja tako mislim.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 28 jan 2014, 11:25

Ako dođe Armero onda od Coentrao-a nema ništa. Znači tu smo ga ispušili. :mrgreen:
Saponara mi je drag igrač i još uvijek vjerujem da može puno toga, ali nikako da ostane zdrav.Pa najviše iz tog razloga ne bi' imao ništa protiv trampe Sponara i Birsa + 10 miliona € za njega. :lol:
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.