Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
To konji, ajde izdrzite do poluvremena
igra li iko ovdje online rulet?
evo prelaza fenera 

Može li mi neko reći, koliko minimalno moram imati na Wwin računu da bih mogao otići i dići te pare? 5€ ?
Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 27 jan 2014, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
- EmirSioux89
- Kontakt:
5 € mozes sigurno.
Galatasaray bravo, znaci Turke sam forsirao u košarci danas to nije normalno i Galat nek obori drugi tiket i to je to
Galatasaray bravo, znaci Turke sam forsirao u košarci danas to nije normalno i Galat nek obori drugi tiket i to je to

Manchester United!
Bilo bi ofirno, neko je jučer od Turaka radio prelaz. Ili mozda zabole njih za ofiražu??zgmiky je napisao/la:evo prelaza fenera

Nisi jedini, jos ja kombinovao i koševe igrača tu, vidjeces sve ce kontra doc'EmirSioux89 je napisao/la:5 € mozes sigurno.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ma tako je to, kriza nenormalno ne moze se tri utakmice sastavit.Znači Turk telekom na jednom Galata na drugomForster je napisao/la:Nisi jedini, jos ja kombinovao i koševe igrača tu, vidjeces sve ce kontra doc'EmirSioux89 je napisao/la:5 € mozes sigurno.

Manchester United!
Jos im je i predsjednik osudjen na zatvor zbog namještanja, ali izgleda ne brinu oni puno o tomekrmpotich je napisao/la:Bilo bi ofirno, neko je jučer od Turaka radio prelaz. Ili mozda zabole njih za ofiražu??zgmiky je napisao/la:evo prelaza fenera![]()

Ipak lijepo koševi krenuli, Erdena nema kvota 1, Arroyo 4, Erceg 8 u 1/4

EDIT: Ima stream za tekmu? Ja nisam nasao, mučim se na ovom live text

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ako Fener ispoštuje 1 poluvrijeme, treba ih ganjati do kraja da će pobjediti! 
Ipak nisu ispoštovali

Ipak nisu ispoštovali

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ocito ovdje niko ne gleda ut. vec samo ono cisto stereotipski lupa o namjestanju

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ma prelaz je sigurno, prošlu su igrali isto 2/1 sa porazom fena a sad će im vratitiKrokodil je napisao/la:Ako Fener ispoštuje 1 poluvrijeme, treba ih ganjati do kraja da će pobjediti!

Ipak ništa. 

- Consigliere
- Kontakt:
Vraca mi nadu u kladjenje i postenje, kad ovako bolno padnu teorije zavjere... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Imam Fenera iz X u 1, daju u 44 za 1-1
Nadam se sada prolazu prelaza lagano u drugom.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bilo bi predobro da jesu, kad mi igramo ludosti onda sve bude pošteno, kad igramo pošteno onda nas izyebu i ajde ga znajConsigliere je napisao/la:Vraca mi nadu u kladjenje i postenje, kad ovako bolno padnu teorije zavjere...
Ne mogu da vjerujem da se ovdje neko javi i neofirno kaže da mu je drago što smo popadali ovaj prijelaz. 
Valjda nas ima i takvih.

Valjda nas ima i takvih.
ma nije tako mislio, Cons je ok lik, tako je izgledalo ali sam siguran da nije tako mislioKrokodil je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje neko javi i neofirno kaže da mu je drago što smo popadali ovaj prijelaz.
Valjda nas ima i takvih.
ma kako da mi vrati nadu kad pada sve što nama odgovaraConsigliere je napisao/la:Vraca mi nadu u kladjenje i postenje, kad ovako bolno padnu teorije zavjere...

Pustiću sunce da topi ljubav!
- Consigliere
- Kontakt:
Ako neko ne bi trebao stimati to je Fener koji je vec strasno kaznjavan radi gluposti....zgmiky je napisao/la: bilo bi predobro da jesu, kad mi igramo ludosti onda sve bude pošteno, kad igramo pošteno onda nas izyebu i ajde ga znaj
Ove prealzi Galate i Fenera su obicno posljedica toga da se ove manje ekipe pokusavaju nadigravati u prvom, a ako imaju pozitivan rezultat, bunkeraju u drugom....
Evo ti odgovora...Krokodil je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se ovdje neko javi i neofirno kaže da mu je drago što smo popadali ovaj prijelaz.
Valjda nas ima i takvih.
Win some, lose somebodi123 je napisao/la:Imam Fenera iz X u 1, daju u 44 za 1-1![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.