Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
stvarno su ove naše kladionice neprofesionalne, pregledaju snimke i utvrđuju šta se desilo, pa yebote mogu utvrdit šta god njima odgovara, valjda treba postojati neki izvor koji će biti relevantan, čak i kad pogriješi.
U jednoj kladi Costa dao gol u drugoj nije, ma cirkus.
U jednoj kladi Costa dao gol u drugoj nije, ma cirkus.
Pustiću sunce da topi ljubav!
http://www.goalsarena.org/video/ispanya ... d_tur.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je ovo autogol, ja sam TV u boji. Tek sad sam nasao snimak

Ako je ovo autogol, ja sam TV u boji. Tek sad sam nasao snimak

Dobro je imati PlanB !
Po meni cist autogolkrmpotich je napisao/la:http://www.goalsarena.org/video/ispanya ... d_tur.html
Ako je ovo autogol, ja sam TV u boji. Tek sad sam nasao snimak![]()
![]()

za BiH nikad nije bio ni ukidan koiko znam
Pustiću sunce da topi ljubav!
Koliko uplatis, toliko dobijes bonusa. Treba 3 puta toliko uplata imati da bi mogao podignuti
istina, ali za Hrvatsku i Srbiju nije dosta dugo vrijedio
Dobro je imati PlanB !
Evo jedan dobar:

Šetali pustinjom Srbin, Hrvat i Bosanac, kad naiđe lav.
Hrvat se prvi snađe i baci šaku pijeska lavu u oči i oni pobjegnu.
Idu oni dalje, kad opet naiđe lav. Sada Srbin poučen od Hrvata
uzme šaku pijeska i isto baci lavu u oči i oni opet pobjegnu.
Idu dalje i naiđu na jedno drvo i odluče se odmoriti, kad odjednom, pojavi se čopor lavova.
Hrvat i Srbin pobjegnu na drvo, a Bosanac se izvali ležerno pod drvo.
Zovu ga Hrvat i Srbin da dođe gore jer će ga lavovi rastrgati, a na to će Bosanac:
"Boli mene ****, nisam im ja bacao pijesak u oči".

Dobro je imati PlanB !
mene su jednom tako zakinuli na kartonima ali su za dan dva priznali listic i uplatili novac.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ma nije vise ni bitno. Spanska oficijelna stranica saveza piše autogol. Na stranici Atl.Madrida pise da je Costa zabio. Sve u svemu, sam sebi sam kriv. Odmah cash-out. To sam uvijek radio, sinoc dodjoh s posla, umoran, nikakav. U 01.00h pare su jos uvijek bile tu. Idući put cu drugacije. Sto je najgore mail sam im poslao jutros u 09.00, nisu se udostojili ni odgovoriti. Aj, to sve. Imaju moje podatke i broj telefona, ljudski je poslati mail i reći "Đubro, skinuli smo ti novce s računa" ili nešto treće....CiganiElLoco7 je napisao/la:mene su jednom tako zakinuli na kartonima ali su za dan dva priznali listic i uplatili novac.

- masteRofPoker
- Kontakt:
Druze od sada pa nadalje da znas. Kada tako dobijes pare na racun a listic ti je bio zuti kartoni, korneri daje igrac gol itd. odmah isplacuj jer onda ti ne mogu nista, tako mi je bar rekla radnica koja radi dugo u poslovnici.krmpotich je napisao/la:Ma napisao sam im mail. Mislim da od toga nema nista. Sta da sam povukao sinoc novce sa racuna. Da li bi mi i to oteli?? Mamu im Hercegovacko-lihvarsku. Cekam odgovor. Na par starnica pise da je on, na nekim auto gol![]()
![]()
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- ViperCator
- Kontakt:
Mislim da ce dobiti. Ovo im je zadnja utakmica kod kuce prije doigravanja. Bore se za sto bolju poziciju u playoffu a Severstal nema vise nikakve sanse za doigravanje. Ja sam igrao trecinu ili kraj jedinicu. 1.50.Willy je napisao/la: Šta mislite dobija li Medvešćak danas?
Na drugom listicu imam Videll daje gol. 4 je kvota. U prvoj medjusobnoj je zabio 2 pa mozda i danas pogodi bar jednom.
:citaj:
ova zvezda danas bila zicer al dzaba kada padnes na nekoj drugoj gluposti... :/
Vidi ovoga Aik boze sacivaj sta ja igram :/
- EmirSioux89
- Kontakt:
- EmirSioux89
- Kontakt:
E moj Boze 8 trica Tofas za poluvrijeme ubaci ne mašaju ništa čuj 12 razlike gube, šta ja nadjemmm 

Manchester United!
Ti si dobar,gledaj sta ja nadjeEmirSioux89 je napisao/la:E moj Boze 8 trica Tofas za poluvrijeme ubaci ne mašaju ništa čuj 12 razlike gube, šta ja nadjemmm

BHF Bosanska Krajina!
Znacu ti si taj baksuz na svaki moj parEmirSioux89 je napisao/la:E moj Boze 8 trica Tofas za poluvrijeme ubaci ne mašaju ništa čuj 12 razlike gube, šta ja nadjemmm

Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 3 gosta.