AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Razbojnik
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Razbojnik » 27 jan 2014, 16:05

Rosicky je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.
Znao je on i kod nas zaredat 7-8 golova u isto toliko utakmica, ali najviše mu je karijeru promijenio promašen penal u finalu AKN i od tad je drugi čovjek.
Drago mi je zbog njega što mu ide, samo naprijed filozofe nesuđeni ! :D
:shock: :shock: ne mozes ovo napisat ali nikako. zna se da je serija a najteza za igrat.
Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..
Ma Gervinho je i u Arsenalu prolazio kao od sale, samo sto je taj promasivao to je ra rubriku vjerovali ili ne.
I u Romi se ispromasivao, ali u Romi je dobar dio sezone bio najistureniji igrac, imao puno vise loptu na sirokom prostoru nego sto je to bilo u Arsenalu koji je igrao drugacijim stilom.. tako da su njegove dobre strane dosle do izrazaja u Romi vise nego u Arsnealu..
iako je po meni bio dobar u Arsenalu ako zanemarimo antitalent za zabijanje golova.

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 27 jan 2014, 16:22

The Giallorossi are close to signing young Fenerbahce midfielder Salih Uçan, with Manchester United also after the Turkish starlet.

According to SportMediaset, he will be loaned to Sampdoria until June being a non-EU player.

:lol: :lol: Ko god dođe, odma' pozajmica. :D

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 27 jan 2014, 17:31

Zato sto nemamo non eu mjesta. Ovako na ljeto nijedan od ovih nece zauzimat to mjesto jer ce doc iz drugog kluba u seriji a.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 27 jan 2014, 17:38

ElLoco7 je napisao/la:Zato sto nemamo non eu mjesta. Ovako na ljeto nijedan od ovih nece zauzimat to mjesto jer ce doc iz drugog kluba u seriji a.
Ma znam. ;) Nego šta je s onim iz Boca Juniorsa?

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 27 jan 2014, 17:45

On ce u Chievo na posudbu do ljeta. A mi cemo iz Chieva uzet nekog talentovanog malca '96 godiste.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 jan 2014, 23:35

ma sabatini je 'poludio' k'o ja na football manageru, u pozitivnom smislu naravno. koji talenti, koja dominacija na mercatu. strasno.

inace, zajebancija na racun gervinhove brzine i dalje traje :mrgreen:
slika

p.s. Ucan agent denies Roma contact
“I haven’t heard from the Giallorossi,” young Fenerbahce midfielder Salih Uçan’s agent Omer Uzun told Calciomercato.it about his client linked with Roma as their next signing in the coming days

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jan 2014, 23:47

Admir_Sa je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..
Razumi da Roma igra jak i direktan fudbal, da drze posed samo kada imaju prednost. Brz i direktan fudbal je ono sto odgovara Gervaisu, tu on ispoljava najvise, u Arsenalu u pas i posed igri sta on moze ? Nije pametan, nije previse kreativan i ne moze da iskoristi svoju brzinu na pravi nacin.
A ima tu i u ligi, njemu ovaj slow tempo lige itekako odgovara.
gervinho da sekundu bolje razmišlja i da ima malo bolju tehniku prijema lopte bio bi paklen do bola. nije mi jasno da igrac koji igra na ovom nivou ima toliko problema kod prijema lopti, pogotovo malo bržih lopti koje se od njega odbijaju samo tako
Ma pusti tehniku, samo kad bi popravio procenat realizacije i ko bombona.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 29 jan 2014, 12:54

Swedish starlet Valmir Berisha has signed a five-year contract with Roma, according to what gianlucadimarzio.com reports. The 17-year-old striker picked the Giallorossi over Borussia Dortmund, with also some Premier League clubs after him. :mrgreen:

”I am very happy to be at Roma. I have signed today, I will have my medical examination tomorrow. Totti is my idol, I dreamed of playing with him. I will start with the Primavera team,” young Slovak forward Tomas Vestenicky told Calciomercato.com about his future with the Giallorossi. :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 jan 2014, 13:20

Sabatini se definitivno igra fudbal menagera, samo se pitam kada li ce ti svi igraci dobiti priliku da igraju

jedvaj, sanabria, radonjic, beriša, taj slovak, paredes :roll:
nema potpisa

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 29 jan 2014, 13:34

Ma taj mali slovak će u Primaveru, kao i Raonjić, Sanabria je već u Sassuolu, Paredes će valjda u Chievo. A Beriša će najvjerovatnije ostati u klubu. :)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jan 2014, 13:45

Dobar posao pravi Sabatini kupovinom tih mladih igrača. Nisu to neke velike pare i taman kad dodje do smjene generacije imat će te već spremne igrače koji će u medjuvremenu skupljat iskustvo po drugim klubovima.
To je po meni pravo rješenje, jer nek ubode sa 2-3 takva igrača dosta.
Il Club più titolato al mondo!

Comandante
Kontakt:

Post Postao/la Comandante » 29 jan 2014, 22:19

slika

:D

AsRomaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la AsRomaTuzla » 30 jan 2014, 00:59

Da li ima zainteresovanih za odlazak na utakmicu Chievo - Roma 22.3. 20:45 (subota).

Ako je neko zainteresovan neka mi se javi na PM, jos nekih 15-tak mjesta u busu je ostalo.

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 30 jan 2014, 12:34

Roma have also signed Paraguayan striker Tonny Sanabria from Barcelona. Fee of €4.5m (+€7.5m in add-ons), & will be loaned to Sassuolo. (ES)
fina cifra se izdvojila za ovoga :?
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 30 jan 2014, 15:37

macak88 je napisao/la:
Roma have also signed Paraguayan striker Tonny Sanabria from Barcelona. Fee of €4.5m (+€7.5m in add-ons), & will be loaned to Sassuolo. (ES)
fina cifra se izdvojila za ovoga :?
4.5 je fiksno, a to 7.5 zavisi od učinka. A ako se pokaže da je kvalitet što da ne. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jan 2014, 16:44

mi haman sve brige prebrinuli za ovaj prelazni rok, dolazi Toloi štoper iz Brazila za klupe. I meni se to više svidja od hejtinge i slicnih balvana. Sada još nekome uvaliti markinja, to ce izgleda najteže ici al vjerujem u Sabu da ce i to cudo napraviti :D

za parmu je Nindza suspendovan, a dodo se povrijedio pa su za lijevi bek alternative toro i bastos. Siguran sam da ce Bastos protiv napolija dobiti priliku na lijevom beku ako dodo bude duže vremena odsutan

ako sve bude ok u nedjelju se zna odbrana i vezni red, a gore sta garcija odluci. mislim da su sigurni totti i gervinho, a jedina dilema ce biti adem ili florenci
nema potpisa

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 30 jan 2014, 17:51

[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jan 2014, 22:55

slika

formacija za 3 godine :D
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2014, 10:10

fali totti u toj formaciji :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 jan 2014, 11:54

slika

pjanke u problemima pred mec sa parmom :mrgreen:
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.