Hebo te kladionica, znači da ti je važnije da ti dobiješ 34 KM na kladionici nego da tvoj tim pobjedilucif3R666 je napisao/la:mladost obarska kostala zivota , haj sto su otkinuli 2 boda , nego sto me taj dan na kladionici oborise na dva listica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hebo te kladionica, znači da ti je važnije da ti dobiješ 34 KM na kladionici nego da tvoj tim pobjedilucif3R666 je napisao/la:mladost obarska kostala zivota , haj sto su otkinuli 2 boda , nego sto me taj dan na kladionici oborise na dva listica
Za glasanje znam da je bilo nacionalno podjeljeno. A tu komisiju za tumačenje pravila jel se zna ko je sačinjava i koliko je ljudi u toj komisiji ?rammstein je napisao/la:mislim da prvo ide na komisiju za tumačenje pravila jer je glasanje bilo "nacionalno podjeljenjeno" i bez osvranja na pravila saveza i UEFA-e
a mozda su odmah poslali i UEFA-a
cisto malo svratio i uvidio ko je spreman ko nije, ko se trudi ko ne, hmmm, zanimljivo opažanje, priznajem...GriFFoNi je napisao/la:Rece mi prijatelj koji je dole na pripremama nesto poslovno i svratio cisto malo, kaze najspremniji su Tadejevic i Bilbija (sto ne znaci da su ostali nesto nespremni, jedino Dupovac dosao "zapusten" i ja sam to pretpostavljao i za mene je vec odavno izgubio mjesto u prvom sastavu, navodno i Jarni nezadovoljan kakav je dosao, i sta pruza.
sonik24 je napisao/la:cisto malo svratio i uvidio ko je spreman ko nije, ko se trudi ko ne, hmmm, zanimljivo opažanje, priznajem...GriFFoNi je napisao/la:Rece mi prijatelj koji je dole na pripremama nesto poslovno i svratio cisto malo, kaze najspremniji su Tadejevic i Bilbija (sto ne znaci da su ostali nesto nespremni, jedino Dupovac dosao "zapusten" i ja sam to pretpostavljao i za mene je vec odavno izgubio mjesto u prvom sastavu, navodno i Jarni nezadovoljan kakav je dosao, i sta pruza.
kakav Bilbija , vidi se iz aviona da je Velkoski spremniji duplo, tj. da je igrao polusezonu redovnosonik24 je napisao/la:cisto malo svratio i uvidio ko je spreman ko nije, ko se trudi ko ne, hmmm, zanimljivo opažanje, priznajem...GriFFoNi je napisao/la:Rece mi prijatelj koji je dole na pripremama nesto poslovno i svratio cisto malo, kaze najspremniji su Tadejevic i Bilbija (sto ne znaci da su ostali nesto nespremni, jedino Dupovac dosao "zapusten" i ja sam to pretpostavljao i za mene je vec odavno izgubio mjesto u prvom sastavu, navodno i Jarni nezadovoljan kakav je dosao, i sta pruza.
Nadamo se svi, inšallah.amypitar je napisao/la:Sutra utorak,valjda ce biti kakve nafake.!
Ima 21 godinu.Krokodil je napisao/la:Koliko godina ima Grahovac ?
Mislim da je 92 godišteKrokodil je napisao/la:Koliko godina ima Grahovac ?
Ja mislim da se sve treba znati oko transfera ,do AntalijeDesole je napisao/la:do kada Velikonja treba da se izjasni?
velikonja trazi angazman, tj posudbu u nekoj od liga 5 ili u portugaluhilmo je napisao/la:A vala mi je više tog natezanja sa Velikonjom pun ....., pa brate mili šta se imaš omišljati ili hoćeš ili nećeš. Ja bih njega prekrižio, fokusirati se na dovođenje Grahovca ako je moguće a ako ni to ne može, mislim da nam je ovo do sad dosta....
@sonik24![]()
![]()
Još da je stadion naš ja mislim da ni Edis i Dino odmah pristali.
Ja znam momka koji poznaje dosta situaciju u Sarajevu, nekad i na info baci informacije, ali ovo što ti pišeš uopće nije tačno, nego samo lupetaš bezveze, a uopće nisi upučen šta se dešava, odnosno ne dešava.rammstein je napisao/la:velikonja trazi angazman, tj posudbu u nekoj od liga 5 ili u portugaluhilmo je napisao/la:A vala mi je više tog natezanja sa Velikonjom pun ....., pa brate mili šta se imaš omišljati ili hoćeš ili nećeš. Ja bih njega prekrižio, fokusirati se na dovođenje Grahovca ako je moguće a ako ni to ne može, mislim da nam je ovo do sad dosta....
@sonik24![]()
![]()
Još da je stadion naš ja mislim da ni Edis i Dino odmah pristali.
međutim, problem je u tome sto nije dugo igrao a i ima visoku plaću za uslove klubova koji bi pristali d a ga posude pa su mu sanse da ce u naredna 3-4 dana naci klub JAKO MALE...
to znaci , da ima dvije opcije, ili klubpa i tribine u cardiffu (sto mu mislim ne odg) ili posudba kod nas... s tim, da su klubovi nasi dog da ce cardiff plaćati za njega