FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

arhimed89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la arhimed89 » 27 jan 2014, 15:02

jug-onostalgicar je napisao/la: mojne se uvrijediti... ali dok Sarajevo ima limitiran budzet(tan je dao lovu ima se recimo 3 miliona) olimpic nema jer Gracic moze uvijek upumpati jos novca, tako da smatram da ako Gracic bude htio da ga ima imat ce ga prije Sarajeva vjeruj mi...
borac ce ga prodati za sto vise jer im od toga zavisi sezona cijela....
Ma nemam se potrebe uvrijediti.Ponuda je za njega bila ali nista posebno.Ne zeli Gracic bacati pare po svaku cijenu.Osim toga mislim da je Gracic vec doveo Handzica da pokrije tu poziciju a ima i Lade.Prema nekim izvorima Lade bi trebao produziti saradnju u naredne dane.Nece Olimpik na Grahovca bacati basnoslovne ponude jer je trenutno u fazi izgradnja kampa Vulova koji ce imati 5 terena.Mislim da je Nijaz pokusao iskoristiti nezahvalnu sitvaciju u Borcu kao sto i Sarajevo pokusava s tim da je FKS puno vise zagrizao. :D
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 27 jan 2014, 15:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 27 jan 2014, 15:07

*ebo te kazem tog lika sa Sarajevom u istu recenicu stavljati :oops: ,lik nas je odveo u totalni minus,jedino za vrijeme njega u klubu nismo dobili licencu,ratni profiteri i izadjnik, nije vrijedan spomena.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jan 2014, 15:22

jug-onostalgicar je napisao/la:
mojne se uvrijediti... ali dok Sarajevo ima limitiran budzet(tan je dao lovu ima se recimo 3 miliona) olimpic nema jer Gracic moze uvijek upumpati jos novca, tako da smatram da ako Gracic bude htio da ga ima imat ce ga prije Sarajeva vjeruj mi...
prvo SARAJEVO nema limitiran budžet za transfere, čak nema ni ograničenja za budžet uopšte, što je i Ibraković spomenuo u intervju, ako nam se neko svidi i bude preko potreban dovest ćemo ga,
zašto je to tako? jer se radi na nacrtu zakona o reprogramiranju duga prema državi(naš predsjednik radi na tome),
tako da te pare stoje još i sigurno neće odjednom sve otići za vraćanje duga, druga stvar je akademija za koju je planiran samo milion godišnje u sljedeće 3 godine,
a nemojte se vi uvrijediti jer i dalje smatram Olimpic najozbiljnijim klubom poslije nas u ligi ,
Nijaz se ne može mjeriti sa Tanom ni u čemu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jan 2014, 15:27

kako je samo pouzdana ta TV1 :lol: :lol: :lol:

Čelnici Fudbalskog kluba Sarajevo u posljednje vrijeme mnogo su radili na jačanju igračkog kadra, a jedna od žalja Bordo kluba bio je Veldin Muharemović, svestrani fudbaler Olimpica, međutim bivši mladi i A reprezentativac Bosne i Hercegovine neće se vratiti na Koševo.
Posljednjih dana Muharemović je bio u kontaktu sa čelnicima Bordo kluba i očekivalo se da će pojačati redove Sarajeva, međutim to se neće dogoditi, jer je još uvijek pod ugovorom sa Olimpicom, te je nakon sastanka sa predsjednikom Nijazom Gracićem odlučeno da ostaje na Otoci.

"Nisu se stvari poklopile onako kako smo zamišljali. Pod ugovorom sam sa Olimpicom, tako da ostajem za sada na Otoci. Imao sam želju da se vratim u Sarajevo. Ta želja je uvijek bila prisutna, ali šta je tu je", rekao je Muharemović za ****.ba, te je dodao:

"Sarajevo je moj klub. Prema tom klubu osjećam ogromnu ljubav. Bez obzira na to, ja sam profesionalac, tako da ću i dalje davati sve od sebe u Olimpicu, jer ostajem tu. Sarajevu želim svu sreću svijeta".

Popularni Lede dao je podršku aktuelnoj Upravi svog bivšeg kluba.

"Želim dati podršku Upravi kluba. Sarajevo piše jednu lijepu priču. Želim im sreću i da nađu adekvatno rješenje na mojoj poziciji", dodao je, prema mišljenju mnogih, jedan od najboljih igrača u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Dvadesetdevetogodišnji Muharemović karijeru je počeo u Sarajevu, gdje je 2004. godine prebačen u prvi tim. Nakon osvojene titule sa Bordo timom, 2008. godine otišao je u belgijski Lokere, gdje se zadržao dvije godine, te je uslijedio povratak u matični klub. Poslije neostvarenog angažmana u Xäzär Länkäran 2011. godine potpisao je za Olimpic.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 27 jan 2014, 15:53

jug-onostalgicar je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
irh je napisao/la:Fol i oni poslali ponudu. Kažem ja da im je Sarajevo rak rana. Pa ne pomenuše u Borcu tu ponudu. Kažu da im je Sarajevo poslalo ponudu. Daj ba više. Ne možete se trkati.

Ovo da Sarajevo pokuša ispasti iz lige, ovaj tamo bi poletio da odmah ispadne dva ranga :lol:
Fol ili ne ponuda je poslana prije 20 dana i manja je od ove sto je Sarajevo poslalo ako je tacno da je 100 000 maraka u pitanju.Sto se tice trkanja sa Sarajevom i ovo ispadanje dva ranga,samo govori koliko nemas pojma.Prva stvar je da se svi timovi koji su u premijer ligi takmice jedan protiv drugog,druga stvar je da je Grahovac dobar igrac i da ce svako ko je u mogucnosti nastojati da vidi tog igraca u svom timu.I to je jedno pozitivno takmicenje.Svi koji prate desvanja u premijer ligi zna da Olimpik vec sada ima dosta igraca ciji je renome mozda i veci od Grahovca.I da ponuda za Grahovca uopste nije nemoguca.Druga stvar je ta da je i ta prva ponuda Sarajeva veca od onoga sto je Olimpik ponudio a ako vec razmatraju da posalju i drugu ponudu jasno je da se Olimpik ne moze sa Sarajevom trkati.Grahovcu zelim da nastavi karijeru u premijer ligi ponajvise zbog toga da se zauzstavi odljev svakog iole kvalitetnijeg nogometasa iz nase lige jer ce samim time i liga biti kvalitetnija.

mojne se uvrijediti... ali dok Sarajevo ima limitiran budzet(tan je dao lovu ima se recimo 3 miliona) olimpic nema jer Gracic moze uvijek upumpati jos novca, tako da smatram da ako Gracic bude htio da ga ima imat ce ga prije Sarajeva vjeruj mi...
Prijatelju, nema tih para da bi ga Borac prodao nekom u PL BH. Jedino možda da to bude baš neka cifra, ali to ne može ponuditi nijedan klub ovdje. On će sigurno otići vani negdje ali kad bude slobodan igrač. Kakav Olimpic i Sarajevo, kakvi bakrači.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 27 jan 2014, 16:15

Pa ako ne bude inostranih kvalitetnih ponuda onda ce ga prodati bilo kome. Borcu su pare potrebne, realno i ovo sto ce dobiti eventualnim transferom ne moze pokriti potrebe. Ali bolje ista nego nista. Nece biti ni Europskih takmicenja jer nema licence. Tako da pare mogu jedino zaraditi transferima. I ti u tom crnilu vidis mogucnost da ce pustiti da mu istekne ugovor...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jan 2014, 16:21

Desole je napisao/la:Pa ako ne bude inostranih kvalitetnih ponuda onda ce ga prodati bilo kome. Borcu su pare potrebne, realno i ovo sto ce dobiti eventualnim transferom ne moze pokriti potrebe. Ali bolje ista nego nista. Nece biti ni Europskih takmicenja jer nema licence. Tako da pare mogu jedino zaraditi transferima. I ti u tom crnilu vidis mogucnost da ce pustiti da mu istekne ugovor...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
novi mu ne mogu ponuditi jer nemaju sredstava niti bi on prihvatio
tako da jedino ostaje da ga prodaju,
njemu je svakako lakše jer ima dosta poznanika kod nas a i primanja su redovna,
i naravno lakše se prodati kao šampion :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jan 2014, 16:24

DenchiNL je napisao/la: i naravno lakše se prodati kao šampion :D
Čega? Pitam bez zayebancije.
DRUG NEBI TI PUNCA

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jan 2014, 16:25

bagrcavi je napisao/la:
BH Premijer Lige 2013/2014

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jan 2014, 16:28

DenchiNL je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
BH Premijer Lige 2013/2014
Fino Boga mi. I optimistično.
DRUG NEBI TI PUNCA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jan 2014, 16:29

Da Gracic ulaze kako kazes,u ovoj smijenoj ligi bi izborio bar Evropu.Njemu je glavni cilj uvjek bio I bice sopstveni interes,to je kupovina I prodaja igraca.Ono zbog cega je on limitiran je taj sto ce u slucaju podjednake finansijske ponude Grahovac uvjek prije prihvatiti Sarajevo.Sto se tice Grahovca on je sve blizi Sarajevu.!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jan 2014, 16:35

bagrcavi je napisao/la:
zašto? vrlo realno
finansijski najjači, igrački kadar se slaže...
2 poena nisu neka prednost,
pokušat ćemo pa dokle dođemo :D

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jan 2014, 16:44

DenchiNL je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
zašto? vrlo realno
finansijski najjači, igrački kadar se slaže...
2 poena nisu neka prednost,
pokušat ćemo pa dokle dođemo :D
pa sa ona 3 boda protiv borca (Ili jednim) mi smo ili prvaci jeseni ili zaostajem bod... a kako se utakmica razvijala pobjedili bi, tako da ako smo sa onakvim sastavom bili tu negdje... ;)

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 27 jan 2014, 16:53

mladost obarska kostala zivota , haj sto su otkinuli 2 boda , nego sto me taj dan na kladionici oborise na dva listica :(
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jan 2014, 16:59

jesu li ova 3 boda protiv borca zauvijek izgubljena?

VVVBK

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jan 2014, 17:00

nukleusmember je napisao/la:jesu li ova 3 boda protiv borca zauvijek izgubljena?

VVVBK
nisu, jos je u tijeku zalba komisiji za tumačenje pravilnika NFSBIH a ako i oni kazu da je dobro odluceno (a nije) ide na UEFA-u

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jan 2014, 17:06

chini mi se da je to borba sa vjetrenjachama,postoje li kakvi rokovi?daj Bozhe da oni to odluche 2015-te

VVVBK

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 27 jan 2014, 17:10

rammstein je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:jesu li ova 3 boda protiv borca zauvijek izgubljena?

VVVBK
nisu, jos je u tijeku zalba komisiji za tumačenje pravilnika NFSBIH a ako i oni kazu da je dobro odluceno (a nije) ide na UEFA-u
Možda griješim, ali koliko znam da je i drugostepena komisija potvrdila odluku prvostepene komisije i da su se naši već žalili kod UEFA u vezi toga?
SRETAN BROJ - 1725

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jan 2014, 17:16

mislim da prvo ide na komisiju za tumačenje pravila jer je glasanje bilo "nacionalno podjeljenjeno" i bez osvranja na pravila saveza i UEFA-e
a mozda su odmah poslali i UEFA-a

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 39 gostiju.