Cijena prava sitnica, mislim da bi nam mogao biti od koristi.Ima i lepih vesti za navijače Mančester Junajted. Mojes jeste ostao kratkih rukava u trci za Lejtona Bejnsa, ali bi do petka i poslednjeg dana prelaznog roka, mogao da dobije pojačanje iz Porta. Reč je o brazilskom vezisti Fernandu koji bi pokrpio rupe u manveru veznog reda Crvenih đavola. Ono što je Matić u Čelsiju, Mojes se nada da će Fernando biti na Old Trafordu. Nadimak je Oktopod zbog toga što "sve stiže" na sredini terena. Brazilac bi mogao da košta oko 6.500.000 funti, a ranije su ga tražili Milan, Liverpul i Everton.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
beka23 je napisao/la:Cijena prava sitnica, mislim da bi nam mogao biti od koristi.Ima i lepih vesti za navijače Mančester Junajted. Mojes jeste ostao kratkih rukava u trci za Lejtona Bejnsa, ali bi do petka i poslednjeg dana prelaznog roka, mogao da dobije pojačanje iz Porta. Reč je o brazilskom vezisti Fernandu koji bi pokrpio rupe u manveru veznog reda Crvenih đavola. Ono što je Matić u Čelsiju, Mojes se nada da će Fernando biti na Old Trafordu. Nadimak je Oktopod zbog toga što "sve stiže" na sredini terena. Brazilac bi mogao da košta oko 6.500.000 funti, a ranije su ga tražili Milan, Liverpul i Everton.
Za ovu cijenu se isplati,ovakav igrac moze koristi jako kad treba zatvoriti utakmicu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Čuj prava sitnica, liku ugovor ističe za pola godine
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- OnlyUnited
- Kontakt:
United na tom polju treba igraca ovog tipa, fizicki isticajni, sa odlicnim duel karakteristikama, znaci tackling, zatvaranje prostora, znaci ispomoc odbrani..suhi je napisao/la:Fernando je klasicni razbijac,solidan DM ,to bi bio promasaj osim ako nije jako jeftin.

- Ed Woodward for Prime Minister !
Šta bi ti, da ga puste za dž? Ionako bi u slučaju produžetka ugovora vrijedio 15+ milki.Dex je napisao/la:Čuj prava sitnica, liku ugovor ističe za pola godine
OnlyUnited je napisao/la:United na tom polju treba igraca ovog tipa, fizicki isticajni, sa odlicnim duel karakteristikama, znaci tackling, zatvaranje prostora, znaci ispomoc odbrani..suhi je napisao/la:Fernando je klasicni razbijac,solidan DM ,to bi bio promasaj osim ako nije jako jeftin.
Jes ako imas pjanica pored njega,al mislim na fazon da igra sad fernando i fellaini/flethcer/carrick tu je problem ,nema ko prenijeti loptu napred.Za ovu cijenu se isplati sigurno dovesti ga,al treba i dalje neki kreativniji cm na sredini.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- OnlyUnited
- Kontakt:
Problem je sto fale oba tipa igraca.. Mislim, pored Felle koji treba imati prostora da se dokaze, ostaje tu Fletch (moze igrati svako drugu), te razdrmani Clev.. Jonesa ubaciti samo po potrebi.. A Carrick ima ozbiljnih problema sa povredama..
- Ed Woodward for Prime Minister !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dosta lijepih vijesti ovih dana.
Samo još da to i rezultatski počne dolazit na svoje. Vremena (i bodova u igri) je sve manje. Nadajmo se nekoj ludoj seriji dobrih rezultata počevši od sutra.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
strasan je Fernando,mlad 25 godina a ugovor mu istice sad na ljeto znaci moguce je sad da ga kupimo za tih 6 mil,uloga kao i maticeva i fernandinja
Zadnja izmjena: FCUM, dana/u 27 jan 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato sam i napisao da on to može igrati, al' treba uz njega još neko, kao Strootman, a iza DDR, a mi to nemamo, tako da sumnjam da bi mu baš odgovaralo igrati pored tromih Carricka ili Felle (koje evenutalno može biti iza, kao klasični DM nikako uz njega), zato bih išao na nekog klasičnijeg CM-a koji je nešto bolji nazad, i upariti ga sa nekim kao Gundo, a iza neki razbijač tipa Matuidi i to je toBosniacum Lilium je napisao/la: potpis. Isto mišljenje. Sredina kod Garcie mora biti aktivna i naprijed i nazad, jer on forsira takav sistem igre. Mire se popravio ove sezone nazad, sljedeće može biti samo još bolji. Naprijed ne treba trošiti riječi. Momak je statistički najbolji kreator šansi...

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav crni Fernando, sumnjam da će doći, a i nije potreban. Okolišanje oko CMF-a me izluđuje ne znam koji je problem kupiti takvog igrača, a ne sad nekog DMF kojeg traže prosječni klubovi poput Liverpoola...
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Fella i Fletcher mislim da ce uhvatiti neku formu,samo da ih povrede zaobidju nadalje.OnlyUnited je napisao/la:Problem je sto fale oba tipa igraca.. Mislim, pored Felle koji treba imati prostora da se dokaze, ostaje tu Fletch (moze igrati svako drugu), te razdrmani Clev.. Jonesa ubaciti samo po potrebi.. A Carrick ima ozbiljnih problema sa povredama..
Carricka treba prodati dok se moze zaraditi,ima 32 god, nista od njega vise,dao je svoje.
Cleverlya treba gledati da igra lakse tekme ,ubacivati ga na 2 0 3 0 i tako to ,sigurne tekme bez pritiska i cupove da igra,dok ne dodje sebi mentalno i takticki.
A jonesa treba forsirati samo na stoperu,inace ce sjebati sve konstatnim mjenjajem pozicija i mentalno ce se izgubiti.
Fernando jos je veoma dobar u ofanzivi zna loptu lijepo izvuci naprijed sto je malo karakteristicno za DM igrace samo otkud vvama on uopste na redcafe ni traga ni glasa o njemu,jos je dobro onda bi njegovim dolaskom Jones napokon mogao igrati CD
ako smo za Felainija dali 30 mil., treba i za Fernanda tih 6,5 jer nismo u situaciji da se cjenkamo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
da on ima duzi ugovor vrijedio bi on sigurno oko 20 mil
Mata :"Man.Utd može do titule"
odavno jaču izjavu ne nađoh

Daily Mail are saying that PSG officials are currently in Newcastle tying up a deal for Cabaye. Looks like it's only a matter of time. 

To onda znaci da matuidi nece produziti ugovor,ne bi bilo lose za united ni njega da doveduFCUM je napisao/la:Daily Mail are saying that PSG officials are currently in Newcastle tying up a deal for Cabaye. Looks like it's only a matter of time.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/kome-id ... ola/123424" onclick="window.open(this.href);return false;
Going on up to a spirit in the sky...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.