EDIT 9:0

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vesele se oni stalno kao što su se veselili sa trebama na Trebeviću poslije kiksa Željezničara. A što se cuge tiče, piju oni stalno pitaj Jamaka i Svraku.admirbreza je napisao/la:Ne, sad bez zajebancije, ove utakmice će odlično doći i prinovama i starim igračima, da se malo razvesele, uigraju i da se stvori neka atmosfera među igračima. Pa i nek popiju ponekad, šta ima veze
A dok ste vi busili paraplegicare sa 3 - 0 titule se najavljivale. Udari se nogom u guzicu i razlaz sa teme.pitic je napisao/la:Vesele se oni stalno kao što su se veselili sa trebama na Trebeviću poslije kiksa Željezničara. A što se cuge tiče, piju oni stalno pitaj Jamaka i Svraku.admirbreza je napisao/la:Ne, sad bez zajebancije, ove utakmice će odlično doći i prinovama i starim igračima, da se malo razvesele, uigraju i da se stvori neka atmosfera među igračima. Pa i nek popiju ponekad, šta ima veze
Sramota, našli da bušite ove paraplegičare. Imati će te 29. kolo da pokažete pravu snagu svoga kluba
+1ennis je napisao/la:Kako smo svi zaboravili na Brkovica,decko ima potencijala,moze i on imati znacajniju ulogu u nastavku sezone
Ne trebam ja biti gospodin na forumu, ali ne može napisati U MENE, ne može nikako, alergičan sam na to. Odmah znam odakle je.KosevskoHill je napisao/la: Pošalješ privatnu poruku ako ti je cilj da ispraviš nekog, budi gospodin
Koga briga na sta si ti alergicanplavetniloo je napisao/la:Ne trebam ja biti gospodin na forumu, ali ne može napisati U MENE, ne može nikako, alergičan sam na to. Odmah znam odakle je.KosevskoHill je napisao/la: Pošalješ privatnu poruku ako ti je cilj da ispraviš nekog, budi gospodin
10:0 Brković.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina i 48 gostiju.