FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ono sto sigurno znam je to da se ne traze pojacanja.Uvijek je moguce da neko naleti,slobodan,bez obetecenja,a procijeni se da ima kvalitet za nas.
Dakle prica s kraja jesenjeg dijela prvanstva,Svraka kao nas najskuplji a zamijenljiv igrac je na prodaju uvijek,sa dva vazna igraca isticu ugovori u junu 2014.g i prioritet su za rijesavanje.Prva opcija je da produze,a druga da ih se proda dok su pod ugovorom.Ako se k ood njih proda,dovodi se igrac ciljanio na njihovo mjesto.
Nesto se malo nudilo Yaniju,simbolicno,nije menadzer(Samardzija)htio o tom iznosu pricati,onda se znalo da se mora traziti lijevak. Smatraju nasi da ce Ramic dobijati podosta prilika za igru,uglavnom na racun Selimovica i posebno Dino vjeruje da on ima kvalitet. Uletio je Antolovic potpuno neplanirano,uslo se u pricu snjim kad je postalo jasno da Hadzic ne zeli na klupu i rizik je bio ostati sa Filipom i Vedranom,prije svega zbog Filipove glave.Da je bila opcija Antolovic i Vedran,ne bi se o trecem golmanu razmisljalo.
Eto to je ukratko ono o cemu sam i ranije pisao kad su igracke promjene u pitanju.
Ali,sustina je u tome da se apsolutno vjeruje u ovaj igracki potencijal,sa Zolom od prvog kola,Benjom od kraja marta i jednim lijevakom koji je eto rijesen dolaskom Spahica.
Dakle prica s kraja jesenjeg dijela prvanstva,Svraka kao nas najskuplji a zamijenljiv igrac je na prodaju uvijek,sa dva vazna igraca isticu ugovori u junu 2014.g i prioritet su za rijesavanje.Prva opcija je da produze,a druga da ih se proda dok su pod ugovorom.Ako se k ood njih proda,dovodi se igrac ciljanio na njihovo mjesto.
Nesto se malo nudilo Yaniju,simbolicno,nije menadzer(Samardzija)htio o tom iznosu pricati,onda se znalo da se mora traziti lijevak. Smatraju nasi da ce Ramic dobijati podosta prilika za igru,uglavnom na racun Selimovica i posebno Dino vjeruje da on ima kvalitet. Uletio je Antolovic potpuno neplanirano,uslo se u pricu snjim kad je postalo jasno da Hadzic ne zeli na klupu i rizik je bio ostati sa Filipom i Vedranom,prije svega zbog Filipove glave.Da je bila opcija Antolovic i Vedran,ne bi se o trecem golmanu razmisljalo.
Eto to je ukratko ono o cemu sam i ranije pisao kad su igracke promjene u pitanju.
Ali,sustina je u tome da se apsolutno vjeruje u ovaj igracki potencijal,sa Zolom od prvog kola,Benjom od kraja marta i jednim lijevakom koji je eto rijesen dolaskom Spahica.
Ova dvojica kojima isticu ugovori su,naravno,Kerla iTomic.
- SarajlijaTM
Evo lijepih vjesti
http://radio.sarajevo.ba/novost/139438/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez tacke između radio.sarajevo

http://radio.sarajevo.ba/novost/139438/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez tacke između radio.sarajevo
Evo i Čolić se ukazao u Međugorju

http://www.****/sport/nogome ... mir-spahic" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****/sport/nogome ... mir-spahic" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma hajd, neka ga do kraja sezone, Bože moj, ako već ne možemo dovesti igrača, valjda može izgurati on u ovih 11 kola da nekad uđe sa klupelikusa je napisao/la:O majko draga osta on u nas
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
KOD nas, nije U nas.likusa je napisao/la:O majko draga osta on u nas
Elvir Colic jedan je od nas
meni drag igrac,sasvim solidan rijesio bi se brko njega davno da misli da nam ne moze pomoci.
Ja najvise vjerujem @superu kad su u pitanju dojave o igracima,pogadja lik ima informacije
Dolaskom A.Spahica na svim pozicijama imamo dovoljan broj igraca,nema potrebe za gomilanjem.Jedino neki stoper sa extra kvalitetom koji ce biti pojacanje i za Evropu.

Ja najvise vjerujem @superu kad su u pitanju dojave o igracima,pogadja lik ima informacije
Dolaskom A.Spahica na svim pozicijama imamo dovoljan broj igraca,nema potrebe za gomilanjem.Jedino neki stoper sa extra kvalitetom koji ce biti pojacanje i za Evropu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Nije se sa Antolovicem uslo neplanirano nista Amar je sa njim razgovarao jos davno davno i to je bio prvi zadatak koji je trebalo odraditi za ekipu.FKZ1921 je napisao/la:Ono sto sigurno znam je to da se ne traze pojacanja.Uvijek je moguce da neko naleti,slobodan,bez obetecenja,a procijeni se da ima kvalitet za nas.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Antolovic se nije mogao planirati jer se nije znao njegov status sve do prije sedam dana.
Sticajem okolnosti, a to je odustajanje Hadzica, te cinjenica da Antolovic nije imao ozbiljnu ponudu, vjerovatno ce potpisati za nas.
Sticajem okolnosti, a to je odustajanje Hadzica, te cinjenica da Antolovic nije imao ozbiljnu ponudu, vjerovatno ce potpisati za nas.
Antolovic je dogovorio jos tada da mu daju ciste papire a da im on oprosti placu u narednih pola godine i njima je to finansiski isplatljivije a njemu se brani.FKZ1921 je napisao/la:Antolovic se nije mogao planirati jer se nije znao njegov status sve do prije sedam dana.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
2:0 na poluvremenu protiv Turbine,strijelci Bajic i Svraka 

Naši vode 2:0. Svraka i Bajić dali golove 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
3:0arelinho je napisao/la:2:0 na poluvremenu protiv Turbine,strijelci Bajic i Svraka
Enis Sadikovic
Sadiković, 3:0. 

Ovo ti vrh danas jelplavetniloo je napisao/la:KOD nas, nije U nas.likusa je napisao/la:O majko draga osta on u nas

Bravo momci ! 0:3
Željeznicar za život cijeli !
3:0 e.sadikovic
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Taj forumaš nema nikakve informacije da se mi razumijemo. Nego samo ima pristup org. gdje neki momci napišu nešto vezano za igrače, a on to samo prenese vamo, a ne želi reći imena da ne bude ofiran. Jer bi se onda skontalo da ima pristup orgu i da je to taj izvor informacija.ennis je napisao/la:Elvir Colic jedan je od nas![]()
meni drag igrac,sasvim solidan rijesio bi se brko njega davno da misli da nam ne moze pomoci.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Ramić B-)