Pa zar ovaj igra kod nas.. Povezuju nas sa Munianom i Affelayom, smatram ih potpuno nepotrebnim jer imamo tih pozicija na bacanje. Navodno se isto takmicimo sa Chelseaom i Man Utdom oko Luke Shawa, sasvim je jasno da nemamo sansi jer ce otici za parama (Chelsea) ili vecim klubom (Man Utd).Heurelho Gomes is currently in Eindhoven to finalise a move to his former club, PSV Eindhoven.
Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Nema veze. Trenutno ste bolji klub.belefront je napisao/la:Pa zar ovaj igra kod nas.. Povezuju nas sa Munianom i Affelayom, smatram ih potpuno nepotrebnim jer imamo tih pozicija na bacanje. Navodno se isto takmicimo sa Chelseaom i Man Utdom oko Luke Shawa, sasvim je jasno da nemamo sansi jer ce otici za parama (Chelsea) ili vecim klubom (Man Utd).Heurelho Gomes is currently in Eindhoven to finalise a move to his former club, PSV Eindhoven.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Kako loša odluka suca, evo što je pogriješio za penal već pokaza i crveni Rosu i dvostruko nas ošteti
audere est facere!
Joe!
Joe!
Jel to Internet explorer drug?kennyM je napisao/la:Kako loša odluka suca, evo što je pogriješio za penal već pokaza i crveni Rosu i dvostruko nas ošteti
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Nije explorer, prvo sam se sjetio sudceve ženske rodbine pa sam tek onda komentirobega_afc je napisao/la:Jel to Internet explorer drug?kennyM je napisao/la:Kako loša odluka suca, evo što je pogriješio za penal već pokaza i crveni Rosu i dvostruko nas ošteti
audere est facere!
Joe!
Joe!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Adebayor donio 3 boda u okršaju sa Karamelama

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jako važna tri boda, vrijeme je bilo da nekog od izravnih konkurenata dobijemo
audere est facere!
Joe!
Joe!
Cudo da nismo primili jedno 5-6 golova
Jel ovo Douson zdrav i prav zavrsio na klupi?
Ako jeste, kapa dole za Servuda!
Maknuo je Dembelea iz veznog reda, jos jedan doba potez!
Bice da ovaj trener ima muda i da zna sta radi.

Ako jeste, kapa dole za Servuda!
Maknuo je Dembelea iz veznog reda, jos jedan doba potez!
Bice da ovaj trener ima muda i da zna sta radi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
još ću jednom ponovit Ade je bio kod AVB na tribinama a igrao je Soldado
.
Paulinho razvaljuje daleko najbolji naš igrač. Bentaleb me iznenađuje, igra sve bolje. Nek smo i mi nekog razvalili šteta samo što je se Liverpool izvukao al još smo u igri za LP. P.S. ovo je dobra osveta za onaj nesretni poraz na WHL kad je Krul branio nenormalno.

Paulinho razvaljuje daleko najbolji naš igrač. Bentaleb me iznenađuje, igra sve bolje. Nek smo i mi nekog razvalili šteta samo što je se Liverpool izvukao al još smo u igri za LP. P.S. ovo je dobra osveta za onaj nesretni poraz na WHL kad je Krul branio nenormalno.
audere est facere!
Joe!
Joe!
Ukratko receno ocajno. Naughton da imalo voli ovaj klub trebao bi ga napustiti i igrati u Oxfordu Unitedu ili Portsmouthu. Soldado.. nemam rijeci
Tim Sherwood je los trener i jedva cekam da ga neko zamijeni.

Oboriste me za solidne pare. Svaka cast, ne moze svako izgubiti od Dnipra kojem vjerovatno znam samo jednog igraca a i taj je prosjek. Dabogda vam Arsenal uvalio petardu na WHL. :kava
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
iz tvojih usta u Božije uši :ugeek: .
Fakat belerofonte trgni ove momke, nemam koga mrzit

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da oprostis, zguzit cete nas. Necu vam pikati nista ispod 3 gola ako budemo igrali kao protiv Dnipranedim93 je napisao/la:iz tvojih usta u Božije uši :ugeek: .

Zato iskusni stave kec na Dnipro.Korinov je napisao/la:Oboriste me za solidne pare. Svaka cast, ne moze svako izgubiti od Dnipra kojem vjerovatno znam samo jednog igraca a i taj je prosjek. Dabogda vam Arsenal uvalio petardu na WHL. :kava
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tyler durden
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Zato iskusni stave kec na Dnipro.Korinov je napisao/la:Oboriste me za solidne pare. Svaka cast, ne moze svako izgubiti od Dnipra kojem vjerovatno znam samo jednog igraca a i taj je prosjek. Dabogda vam Arsenal uvalio petardu na WHL. :kava
A iskusni si ti ?
Experience is my middle name.tyler durden je napisao/la:Saurman je napisao/la:Zato iskusni stave kec na Dnipro.Korinov je napisao/la:Oboriste me za solidne pare. Svaka cast, ne moze svako izgubiti od Dnipra kojem vjerovatno znam samo jednog igraca a i taj je prosjek. Dabogda vam Arsenal uvalio petardu na WHL. :kava
A iskusni si ti ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
to što si promašio ostalih 7 , o tome nećemo
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!