Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Apsolutno se slažem, Milan ima najbolje igrače od svih nabrojanih timova.francobaresi je napisao/la:Izgleda da je tražio jednog stopera. Nadam se da će mu ispuniti tu želju, jer situacija se promijenila u samo dva meča, jer Milan je sad opet u igri za to peto mjesto(što je sramota za ovaj klub). Ali važno je sljedeće.Naime, konkurenti za to mjesto su Torino, Parma, Verona i Inter, međutim od svih njih je Milan bolji i to kažem bez ikakvog pretjerivanja. Znači sa jednim dobrim i jakim stoperom koji će učvrstiti zadnju liniju, Milan bi bio dovoljno jak za kvalifikovanje u Evropu.
A na kraju sezone završiti sve započeto i rastjerati otpad i dovesti par jakih i kvalitetnih igrača.
La Repubblica reports that Milan have offered an Mexes-Armero exchange to Napoli
Glasam protivmacak88 je napisao/la:La Repubblica reports that Milan have offered an Mexes-Armero exchange to Napoli
Naravno da je bolji, za 2-3 klase minimalno, uvezali 2 pobjede ove sezone i odmah krila se rasirila, kad si na tabeli iza i kad izgubis derby a kazes da si bolji normalno da pretjerujes.francobaresi je napisao/la:Izgleda da je tražio jednog stopera. Nadam se da će mu ispuniti tu želju, jer situacija se promijenila u samo dva meča, jer Milan je sad opet u igri za to peto mjesto(što je sramota za ovaj klub). Ali važno je sljedeće.Naime, konkurenti za to mjesto su Torino, Parma, Verona i Inter, međutim od svih njih je Milan bolji i to kažem bez ikakvog pretjerivanja. Znači sa jednim dobrim i jakim stoperom koji će učvrstiti zadnju liniju, Milan bi bio dovoljno jak za kvalifikovanje u Evropu.
A na kraju sezone završiti sve započeto i rastjerati otpad i dovesti par jakih i kvalitetnih igrača.
Nema to veze sa dvije pobjede, već više ima veze sa tim da je Inter veći odron od Milana. Pusti ti tabelu i derbi, Milan je loše plasiran najviše zahvaljujući onom uhljupu koji nije bio sposoban dobiti ekipe koje su do jučer igrale u Serie B.Naravno da je bolji, za 2-3 klase minimalno, uvezali 2 pobjede ove sezone i odmah krila se rasirila, kad si na tabeli iza i kad izgubis derby a kazes da si bolji normalno da pretjerujes.
Da se ne lazemo i jedni i drugi su ko qarina.
I naravno volio bi da se Inter ne kvalifikuje
Upravo.ahmad_tz je napisao/la:Slazem se sa @Pupi04 (nije sto je iz Tuzle). Obje ekipe su odron teski i imaju kratku klupu u smislu da nema igraca koji mogu napraviti razliku. En juce jedina izmjena koja je imala smisla je Pazzo, poslje ulazi Muntari umjesto De Jonga i onda Abate umjesto Emanuelsona. To sto mi mislimo da smo dobro pokriveni u sredini ne mora znacit u isto vrijeme da je to kvalitetan vezni red.
francobaresi je napisao/la:
I opet ću ti realno reći, iz tvog Intera niko osim Handanovica i možda Palacia ne bi imao mjesta u ovoj truhloj ekipi Milana.
Pa kako ne bi vjerovali kad smo bili u par bodova od treceg mjesta i igrali lijepo i atraktivno, a vas san o trecem mjestu je sa razlogom i bio bataljen nakon 5-6 utakmica jer ste imali koliko 2-3 boda i jer znate Allegrija jer ste ga imali vec 3 godine a WM je tu par mjeseci.Uostalom, prije par sedmica većina je Mazzarija kovala u zvijezde i vjerovala u to treće mjesto. Dok smo mi oduvjek kudili Allegrija, i san o trećem mjestu smo zabatalili već nakon 5-6 utakmica, jer svima je bilo jasno nakon toga gdje ova sezona ide.
Na ovo se moram nasmijatiPupi04 je napisao/la:francobaresi je napisao/la:
I opet ću ti realno reći, iz tvog Intera niko osim Handanovica i možda Palacia ne bi imao mjesta u ovoj truhloj ekipi Milana.![]()
Ok realni, mislio sam sta i odgovorit ali ovom recenicom vidim da nema nikakvog smisla![]()
Al cuj ti covjeka Boze me sacuvajPa kako ne bi vjerovali kad smo bili u par bodova od treceg mjesta i igrali lijepo i atraktivno, a vas san o trecem mjestu je sa razlogom i bio bataljen nakon 5-6 utakmica jer ste imali koliko 2-3 boda i jer znate Allegrija jer ste ga imali vec 3 godine a WM je tu par mjeseci.Uostalom, prije par sedmica većina je Mazzarija kovala u zvijezde i vjerovala u to treće mjesto. Dok smo mi oduvjek kudili Allegrija, i san o trećem mjestu smo zabatalili već nakon 5-6 utakmica, jer svima je bilo jasno nakon toga gdje ova sezona ide.
Gora sam ja budala pa sa ovakvim ulazit u bilo kakvu rasparvu.
Ni je necu vise ni slova upisati na ovoj temi dok se ne ispune tvoje zelje, s tim da ne bi nikad rekao da je za ovakvog velikana rijesenje gasenje, pa kako god igrao i ko god igrao
70 min. utakmice autobus ispred handanovica i u finisu jedna zalutala lopta iza ledja abiatia,ti to zoves rutinskom pobjedomPupi04 je napisao/la:![]()
Vidim da je zato tebi realnost jaca strana.
Milan je tako plasiran zahvaljujuci treneru, dok kod Intera to nema nikakvog uticajaajd ne seri realni, Inter ubija ova formacija i tusenje igraca, gdje skoro pa niko ne igra svoju poziciju.
A derby vas vec uzimamo na rutinu[[/url], bolje ekipe lagano privode utakmicu kraju a ne da 25 min ne mogu preci centramozda po imenima Milan ima jacu ekipu, ali problem je sto vecina njih je davno izgradila ta imena i sad igraju na osnovu stare slave.
A je li to u milan ulozeno 150 miliona za ta 4 ciljana igraca jer ne procitah da se klub ugasio ili da je neko od celavaca preselio na ahiret.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.