AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2014, 00:30

slika slika slika

slika

slika
slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2014, 01:07

Na ljeto se rijesiti otpadaka, ima ih mnogo a njihova imena su nam svima poznata, te dovesti kvalitetu kakvu klub zasluzuje. Moje skromne zelje...

Zamjenu Abbiatiju na duge staze, Astori, Olsson/Vidic, Koke.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 10:05

Milan: Seedorf riapre la caccia all’Europa, ma vuole rinforzi.
Hajde pedofilko, pomozi čovjek jer ti si ga i doveo.

slika
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 jan 2014, 10:37

Nekako vjerujem da ce Sedorf uspjet izmamit jos neko pojacanje, naravno zajedno sa Barbarom izvuc koju paru od Berle.. Bas me zanima sta Sedorf misli, na kojoj poziciji mu najvise škripi? Vjerujem da je do sad uvidio sa cime raspolaze, pa zato i trazi da mu se pomogne u vidu pojacanja..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 10:43

Izgleda da je tražio jednog stopera. Nadam se da će mu ispuniti tu želju, jer situacija se promijenila u samo dva meča, jer Milan je sad opet u igri za to peto mjesto(što je sramota za ovaj klub). Ali važno je sljedeće.Naime, konkurenti za to mjesto su Torino, Parma, Verona i Inter, međutim od svih njih je Milan bolji i to kažem bez ikakvog pretjerivanja. Znači sa jednim dobrim i jakim stoperom koji će učvrstiti zadnju liniju, Milan bi bio dovoljno jak za kvalifikovanje u Evropu.

A na kraju sezone završiti sve započeto i rastjerati otpad i dovesti par jakih i kvalitetnih igrača.
-Rui Costa-

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 27 jan 2014, 10:56

francobaresi je napisao/la:Izgleda da je tražio jednog stopera. Nadam se da će mu ispuniti tu želju, jer situacija se promijenila u samo dva meča, jer Milan je sad opet u igri za to peto mjesto(što je sramota za ovaj klub). Ali važno je sljedeće.Naime, konkurenti za to mjesto su Torino, Parma, Verona i Inter, međutim od svih njih je Milan bolji i to kažem bez ikakvog pretjerivanja. Znači sa jednim dobrim i jakim stoperom koji će učvrstiti zadnju liniju, Milan bi bio dovoljno jak za kvalifikovanje u Evropu.

A na kraju sezone završiti sve započeto i rastjerati otpad i dovesti par jakih i kvalitetnih igrača.
Apsolutno se slažem, Milan ima najbolje igrače od svih nabrojanih timova.

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 27 jan 2014, 11:07

La Repubblica reports that Milan have offered an Mexes-Armero exchange to Napoli
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jan 2014, 11:12

macak88 je napisao/la:
La Repubblica reports that Milan have offered an Mexes-Armero exchange to Napoli
Glasam protiv :roll:
Il Club più titolato al mondo!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 11:17

Apsolutna dezinformacija, kao i ona jučer da kad je taj isti "medij" objavio da je Essien imao problema na ljekarskom.
Mada priznajem, malo je falilo da u to povjerujem. :lol:
-Rui Costa-

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 27 jan 2014, 11:44

francobaresi je napisao/la:Izgleda da je tražio jednog stopera. Nadam se da će mu ispuniti tu želju, jer situacija se promijenila u samo dva meča, jer Milan je sad opet u igri za to peto mjesto(što je sramota za ovaj klub). Ali važno je sljedeće.Naime, konkurenti za to mjesto su Torino, Parma, Verona i Inter, međutim od svih njih je Milan bolji i to kažem bez ikakvog pretjerivanja. Znači sa jednim dobrim i jakim stoperom koji će učvrstiti zadnju liniju, Milan bi bio dovoljno jak za kvalifikovanje u Evropu.

Naravno da je bolji, za 2-3 klase minimalno, uvezali 2 pobjede ove sezone i odmah krila se rasirila, kad si na tabeli iza i kad izgubis derby a kazes da si bolji normalno da pretjerujes.
Da se ne lazemo i jedni i drugi su ko qarina.
I naravno volio bi da se Inter ne kvalifikuje za LE.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 11:56

Naravno da je bolji, za 2-3 klase minimalno, uvezali 2 pobjede ove sezone i odmah krila se rasirila, kad si na tabeli iza i kad izgubis derby a kazes da si bolji normalno da pretjerujes.
Da se ne lazemo i jedni i drugi su ko qarina.
I naravno volio bi da se Inter ne kvalifikuje
Nema to veze sa dvije pobjede, već više ima veze sa tim da je Inter veći odron od Milana. Pusti ti tabelu i derbi, Milan je loše plasiran najviše zahvaljujući onom uhljupu koji nije bio sposoban dobiti ekipe koje su do jučer igrale u Serie B.

Što se tiče derbija, Milan gubi već treći ili četvrti put na isti način. U 70% utakmice budu bolji od Intera, imaju po nekoliko dobrih šansi, koje naravno ne iskoriste. Onda uslijedi klasični pad i Inter u zadnjih 20 minuta napravi dvije šanse, neko iz mase zabije gol i kraj priče. Ali sa obzirom da si ti neralan kao i većina onih koji podržavaju Inter, ti nikad nećeš priznati ono očigledno.

I da, u jednom se slažem sa tobom, obje ekipe su tuta, ali Inter treba neuporedivo veće promijene nego Milan. Recimo, ja sam mišljenja da bi Milan sa 4-5 ciljanih pojačanja opet bio u vrhu, a s' druge strane Inter treba da mijenja najmanje 8 od 11 pozicija.
-Rui Costa-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 jan 2014, 12:03

Slazem se sa @Pupi04 (nije sto je iz Tuzle :D ). Obje ekipe su odron teski i imaju kratku klupu u smislu da nema igraca koji mogu napraviti razliku. En juce jedina izmjena koja je imala smisla je Pazzo, poslje ulazi Muntari umjesto De Jonga i onda Abate umjesto Emanuelsona. To sto mi mislimo da smo dobro pokriveni u sredini ne mora znacit u isto vrijeme da je to kvalitetan vezni red.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2014, 12:04

ahmad_tz je napisao/la:Slazem se sa @Pupi04 (nije sto je iz Tuzle :D ). Obje ekipe su odron teski i imaju kratku klupu u smislu da nema igraca koji mogu napraviti razliku. En juce jedina izmjena koja je imala smisla je Pazzo, poslje ulazi Muntari umjesto De Jonga i onda Abate umjesto Emanuelsona. To sto mi mislimo da smo dobro pokriveni u sredini ne mora znacit u isto vrijeme da je to kvalitetan vezni red.
Upravo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jan 2014, 12:08

Milan ima do kraja sezone vrlo povoljan raspored kod kuće. Redom dolaze Torino, Bologna, Juventus, Parma, Chievo, Catanija, Livorno, Inter i Sassuolo. Očekujem 8/9 pobjeda i da San Siro vrati epitet neosvojive tvrđave. Objetivno gledano, Milan je za klasu kvalitetniji od svih protivnika, osim Juventusa. Na gostovanjima Rossonere čeka nešto teži posao, ali sigurno da ima utakmica koje se moraju dobiti.

Ni ja ne želim da gledam Milan u EL, prvenstveno jer bi pomenuto takmičenje moglo donijeti više štete nego koristi, bez obzira na finansijsku dobit. Sljedeće sezone, bez opterećenja, odigrati što se može bolje u Serie A i ugrabiti jedno od 3 mjesta koje vode u Ligu prvaka. Ili jednostavno ove sezone 'ladno osvojiti CL.slika

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 27 jan 2014, 12:09

:lol:
Vidim da je zato tebi realnost jaca strana.

Milan je tako plasiran zahvaljujuci treneru, dok kod Intera to nema nikakvog uticaja :? ajd ne seri realni, Inter ubija ova formacija i tusenje igraca, gdje skoro pa niko ne igra svoju poziciju.

A derby vas vec uzimamo na rutinu, bolje ekipe lagano privode utakmicu kraju a ne da 25 min ne mogu preci centra ;) mozda po imenima Milan ima jacu ekipu, ali problem je sto vecina njih je davno izgradila ta imena i sad igraju na osnovu stare slave.

A je li to u milan ulozeno 150 miliona za ta 4 ciljana igraca jer ne procitah da se klub ugasio ili da je neko od celavaca preselio na ahiret.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 12:13

Čak i da Seedorf pokuša izbjeći to peto mjesto, ja mislim da će se opet nekako sve to poklopiti i morat' ćemo u EL-u. :lol: Jer kao što sam gore već napisao, loša je konkurencija za tu poziciju, tako da je ona suđena Milanu. :mrgreen:

@Pupi, lijepo sam ti rekao šta mislim, ti se drži priče o derbiju, a znaš i sam kako ste došli do pobjede. Uostalom, prije par sedmica većina je Mazzarija kovala u zvijezde i vjerovala u to treće mjesto. Dok smo mi oduvjek kudili Allegrija, i san o trećem mjestu smo zabatalili već nakon 5-6 utakmica, jer svima je bilo jasno nakon toga gdje ova sezona ide.

I opet ću ti realno reći, iz tvog Intera niko osim Handanovica i možda Palacia ne bi imao mjesta u ovoj truhloj ekipi Milana.
-Rui Costa-

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 27 jan 2014, 12:31

francobaresi je napisao/la:
I opet ću ti realno reći, iz tvog Intera niko osim Handanovica i možda Palacia ne bi imao mjesta u ovoj truhloj ekipi Milana.
:o
Ok realni, mislio sam sta i odgovorit ali ovom recenicom vidim da nema nikakvog smisla ;)

Al cuj ti covjeka Boze me sacuvaj
Uostalom, prije par sedmica većina je Mazzarija kovala u zvijezde i vjerovala u to treće mjesto. Dok smo mi oduvjek kudili Allegrija, i san o trećem mjestu smo zabatalili već nakon 5-6 utakmica, jer svima je bilo jasno nakon toga gdje ova sezona ide.
Pa kako ne bi vjerovali kad smo bili u par bodova od treceg mjesta i igrali lijepo i atraktivno, a vas san o trecem mjestu je sa razlogom i bio bataljen nakon 5-6 utakmica jer ste imali koliko 2-3 boda i jer znate Allegrija jer ste ga imali vec 3 godine a WM je tu par mjeseci.

Gora sam ja budala pa sa ovakvim ulazit u bilo kakvu rasparvu.
Ni je necu vise ni slova upisati na ovoj temi dok se ne ispune tvoje zelje, s tim da ne bi nikad rekao da je za ovakvog velikana rijesenje gasenje, pa kako god igrao i ko god igrao :arrow:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jan 2014, 12:47

Pupi04 je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:
:o
Ok realni, mislio sam sta i odgovorit ali ovom recenicom vidim da nema nikakvog smisla ;)

Al cuj ti covjeka Boze me sacuvaj
Uostalom, prije par sedmica većina je Mazzarija kovala u zvijezde i vjerovala u to treće mjesto. Dok smo mi oduvjek kudili Allegrija, i san o trećem mjestu smo zabatalili već nakon 5-6 utakmica, jer svima je bilo jasno nakon toga gdje ova sezona ide.
Pa kako ne bi vjerovali kad smo bili u par bodova od treceg mjesta i igrali lijepo i atraktivno, a vas san o trecem mjestu je sa razlogom i bio bataljen nakon 5-6 utakmica jer ste imali koliko 2-3 boda i jer znate Allegrija jer ste ga imali vec 3 godine a WM je tu par mjeseci.

Gora sam ja budala pa sa ovakvim ulazit u bilo kakvu rasparvu.
Ni je necu vise ni slova upisati na ovoj temi dok se ne ispune tvoje zelje, s tim da ne bi nikad rekao da je za ovakvog velikana rijesenje gasenje, pa kako god igrao i ko god igrao :arrow:
Na ovo se moram nasmijati :lol:
Il Club più titolato al mondo!

EDIX
Kontakt:

Post Postao/la EDIX » 27 jan 2014, 12:51

Pupi04 je napisao/la::lol:
Vidim da je zato tebi realnost jaca strana.

Milan je tako plasiran zahvaljujuci treneru, dok kod Intera to nema nikakvog uticaja :? ajd ne seri realni, Inter ubija ova formacija i tusenje igraca, gdje skoro pa niko ne igra svoju poziciju.

A derby vas vec uzimamo na rutinu[[/url], bolje ekipe lagano privode utakmicu kraju a ne da 25 min ne mogu preci centra ;) mozda po imenima Milan ima jacu ekipu, ali problem je sto vecina njih je davno izgradila ta imena i sad igraju na osnovu stare slave.

A je li to u milan ulozeno 150 miliona za ta 4 ciljana igraca jer ne procitah da se klub ugasio ili da je neko od celavaca preselio na ahiret.
70 min. utakmice autobus ispred handanovica i u finisu jedna zalutala lopta iza ledja abiatia,ti to zoves rutinskom pobjedom :lol: :lol: :lol: :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jan 2014, 13:22

Jos isto ste kokosi, cim nam udje neko "strani" u temu (kokosinjac), odmah se svi raskokodacu. :mrgreen:
Oladite malo. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.