Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 27 jan 2014, 10:42

Otelo je napisao/la:Do kraja roka ce se desiti ono sto niko pocetkom januara nije ocekivao.

A kad se to desi ja cu ca castim i dan i noc ;)
jel sto niko nije ocekivao ili sto ja nisam ocekivao :D
@gio kod mene je telemach :D
You are someone else I am still right here

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 27 jan 2014, 10:44

Niko nije ocekivao da ce transfer rok proci bez pojacanja, tako da ce nas iznenaditi i nece nikoga dovesti :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jan 2014, 10:48

STEVEN je napisao/la:Niko nije ocekivao da ce transfer rok proci bez pojacanja, tako da ce nas iznenaditi i nece nikoga dovesti :D
vrati se na postove sa pocetka januara pa ces vidjeti da nisi u pravu
samo sto je lose kad sam ja u pravu niko ne moze biti sretan osim onih koji ne vole liverpool.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jan 2014, 10:50

fera je napisao/la: vrati se na postove sa pocetka januara pa ces vidjeti da nisi u pravu
samo sto je lose kad sam ja u pravu niko ne moze biti sretan osim onih koji ne vole liverpool.

Trudi se da ne budeš više u pravu :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 27 jan 2014, 10:58

Izgleda da se svidjeo sinoć skautima ovaj Niguez aka Nunjez i ode novih 10 miliona na Španske bisere :?
Tako blizu, a tako daleko.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jan 2014, 11:00

gio10 je napisao/la:
fera je napisao/la: vrati se na postove sa pocetka januara pa ces vidjeti da nisi u pravu

Trudi se da ne budeš više u pravu :mrgreen:
nista onda bi trebao postati manje realan vise optimistican :D

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 27 jan 2014, 11:39

Da bar hoce vratit sa posudbe Susa i Assaidija,bilo bi mi nekako lakse... il to il nek kupe DMF i onda sta bude do Newcastle-a na Anfield-u,zadnja kuci.... :roll:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Eccedentesiast
Kontakt:

Post Postao/la Eccedentesiast » 27 jan 2014, 11:57

Čisto sumnjam da će ovaj rok proći bez nekih pojačanja, novac imaju, onih 30-ak mil od Williana ljetos, tako da se nadam da će do kraja januara dovesti izvjesna pojačanja.
Danas u 16h po našem vremenu je pres konferencija pred derbi, nadam se na će Brendan konačno obavijestiti širu publiku nekim konkretnim podacima vezanim za transfere. :)
Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jan 2014, 12:02

Kada trener u Liverpoolu ne dobije pare za pojačanja u zimskom prijelaznom roku, svi znamo šta bude poslije toga.
Mi se svi obradovali došao Henry biće para za pojačanja, a on došao samo da poptiše neke ugovore. I ona Linda, samo zna tvitovati pobjedili smo bez primljenog gola. Neka je njima lijepo.
Onaj finansijski izvještaj kaže da su zaradili 30 miliona funti manje nego prošle godine, sezona je slična, nije valjda da je Liverpool toliko para zaradio samo u EL. :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jan 2014, 12:20

Malo su me razočarali vlasnici ybg, ove sezone nam se poklopilo sve, imamo super raspored, ako se tako moze reci za raspored u EPL-u, Manchester u padu, Tottenham nekonstantan, sa Evertonom svakako možemo izaći na kraj, ali oni pare ne daju. Mada, kada se racionalno razmisli, Brendan pare nije ni zaslužio :?

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jan 2014, 12:28

Zar to što smo završili u top 4 nije dovoljno da se daju pare i da se tim koliko toliko stabilizuje. Zar činjenica da smo protiv Chelsea jedva skupili 16 igrača pa se moralo krpiti nije dokaz da nam trebaju igrači. Toliko problema sa povredama i opet se tim ne pojačava. :roll:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jan 2014, 12:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Zar to što smo završili u top 4 nije dovoljno da se daju pare i da se tim koliko toliko stabilizuje. Zar činjenica da smo protiv Chelsea jedva skupili 16 igrača pa se moralo krpiti nije dokaz da nam trebaju igrači. Toliko problema sa povredama i opet se tim ne pojačava. :roll:
Sve to stoji, ali kad uložiš neke pare i od toga 3/4 budu bačene, naravno da će samo budala opet gurati ruku na mjesto gdje ju je već opekao. Mislim, Rodgers je itekako preporodio fudbalsku igru, ali njegovo zanje o transferima je malo, prvo ga je na početku mučila subjektivnost ( Allen 15 miliona ), a onda mu ni komitet nije mogao pomoći.
Naklon do poda Rodgersu ako uspije sa ovom ekipom izboriti 4. mjesto, ali njegova transfer politika je nešto sasvim drugo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jan 2014, 12:41

Neću ništa govoriti o kvalitetu igrača koje je doveo, ali moraš biti svjestan da je Liverpool dosta prodavao i morao je da zakrpi rupice. Razlika je kada moraš više pozicija popuniti sa ograničenim budžetom, i kada se ima pa ne moraš da paziš. Dok Chelsea i City olako kupuju igrače ( Evo i Arsenal i United počeli da daju nešto više love ), Liverpool kao da ne zna za igrača prebaciti 15 miliona. Po meni je bolje da se dovede provjereniji igrač za 25 miliona, nego dva za 12. Eh, sada to već prelazi u sferu komiteta i našeg divnog i krasnog Ayrea koji neće davati za igrača par miliona više od onoga za koliko smatraju da vrijedi. Tako smo izgubili Salaha zbog 2 miliona, tako ćemo i izgubiti svakog drugog igrača za kojeg pokažemo interes uz nekog Engleskog velikana. Sve dok nam ovaj čovjek ugovara transfere, od toga nema ništa. I nećemo da se lažemo, ne postoji trener na svijetu koji ne bi volio da ima na raspolaganju oko 40 miliona za Matu, 30 miliona za Hazarda, 25 za Cabayea, 40 za Fernandinha, 50 za Ozilla itd.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jan 2014, 12:56

Kada imaš 3 štopera u timu i dovedeš 3 nova štopera u ekipu, to neznači da krpiš poziciju štopera, nego da gomilaš poziciju štopera. Kada u ekipi imaš jednog zadnjeg veznog Lucasa i četiri prednja vezna ( Gerarda, Hendersona, Allena, Susa ) i riješiš se jednog mladog, talentovanog prednjeg veznog očekuješ da će trener dovesti zadnjeg veznog, međutim trener dovede opet mladog i neiskusnog, kasnije skontamo neuhranjenog, prednjeg veznog onda se na transferu nije ništa postiglo.
Mignolet je bio sasvim logično rješenje za kiksera Reinu kao i Aspas jer se tada na sva zvona brujalo da će Suarez ići.
I kada dovedeš igrača u tim onda mu daj šansu da igra, a ne neki uopće neigraju a neki nikad nedobiju priliku ni da sjede na klupi. I kao da ništa novo nismo naučili, opet iste greške. Niti je Salah zadnji vezni, niti je ovaj Španac neki igrač ( Nunez tako nešto ), niti ima bekova koji se povezuju sa nama, niti nekog crnca u vezni red. Ništa, apsolutno ništa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jan 2014, 13:03

Nakon što se oprostio Carra, Liverpoolu je trebao iskusan stoper a Toure kao besplatan igrač je odlična investicija. Illori je doveden kao perspektivan stoper koji može odigrati i na poziciji zadnjeg veznog. 2in1 što bi se reklo. To što je neuhranjen je ništa, samo da ne bude povreda, on će za par sezona da bude naš prvi stoper. Jedini stoper u kojeg se moglo pouzdati je bio Agger, a to nije bilo dovoljno. I Skrtel je važio za kiks igrača. Doveden je Sakho što je fantastičan posao. Imati onu strvinu u odbrani je za nas veliki plus. Nakon što se sa Coutinhom i Sturidgeom riješilo pitanje napada, jer smo uz City najefikasnija ekipa došlo je vrijeme da se i poradi na odbrani. Možda je zamisao bila da se igra neka formacija 3-5-2 pa su se eto kao 'nagomilali' stoperi. Uglavnom, sva sreća pa ih imamo toliko jer stvarno ne znam ko bi nam sada igrao nazad. Što se tiče Susa, koliko god bio talentovan u Liverpoolu nikada nije pokazao ništa, a ja smatram da i neće nešto pretjerano uspjeti u Engleskoj. I on je jedan od neuhranjenih ako mene pitaš.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 jan 2014, 13:15

Henderson je napisao/la:Kada imaš 3 štopera u timu i dovedeš 3 nova štopera u ekipu, to neznači da krpiš poziciju štopera, nego da gomilaš poziciju štopera. Kada u ekipi imaš jednog zadnjeg veznog Lucasa i četiri prednja vezna ( Gerarda, Hendersona, Allena, Susa ) i riješiš se jednog mladog, talentovanog prednjeg veznog očekuješ da će trener dovesti zadnjeg veznog, međutim trener dovede opet mladog i neiskusnog, kasnije skontamo neuhranjenog, prednjeg veznog onda se na transferu nije ništa postiglo.
Mignolet je bio sasvim logično rješenje za kiksera Reinu kao i Aspas jer se tada na sva zvona brujalo da će Suarez ići.
I kada dovedeš igrača u tim onda mu daj šansu da igra, a ne neki uopće neigraju a neki nikad nedobiju priliku ni da sjede na klupi. I kao da ništa novo nismo naučili, opet iste greške. Niti je Salah zadnji vezni, niti je ovaj Španac neki igrač ( Nunez tako nešto ), niti ima bekova koji se povezuju sa nama, niti nekog crnca u vezni red. Ništa, apsolutno ništa.
Da Rodgers nije doveo Tourea i Sakhoa, sad bi vjerovatno Kelly, Wisdom ili neko treći igrali poziciju štopera.E to bi tek bio problem.Odličan je posao uradio Rodgers što se štopera tiče, pa ti pričaj šta hoćeš.(Ilorija ne računam, njega ćemo tek vidjeti kad "sazrije").

Što se ostalog tiče, to je manje-više tako.Ništa se ne može dodati niti umanjiti.Samo moraš imati na umu da je Rodgers htio dovesti i Mkhitaryana, Costu i Williana al' se izjalovilo.Cijelo ljeto je lovio tako dobre igrače da bi na kraju bio primoran da dovede Mosesa i Alberta.Ja se kladim da je došao Mkhitaryan/Willian da ne bi sigurno došao Moses pa vjerovatno ni Alberto.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jan 2014, 13:32

soxx je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Imaju meč protiv Bayerna u LŠ pa onda protiv nas u kupu pa onda United. :lol:
PS. Grizemann je puno bolji igrač od Salaha. Negdje sam pročitao na ovoj temi da je Salah kao bolji. Kao što bi Šojić rekao "ma (to) nije moguće".
Hoces li mi objasniti zasto je puno bolji igrac od Salaha?
Ja nisam upucen mnogo jer ne pratim ni Basel niti Sociedad mnogo, osim ono malo u LP. Gdje se ubjedljivo Salah bolje pokazao al to ne znaci mnogo.
Ti se salis? Griezman je stroj koji je klasu dokazao u Spanskoj ligi gdje ima strasnu statistiku i jedan je od glavnih igraca Sociedada jedan od najboljih strijelaca lige taj Salah se ni u smijsnoj Svicarskoj ligi nije izdvajao nekim statistikama kladim se da pola vas za nejga ne bi ni culi da nije zabio gol Chelsiju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 27 jan 2014, 14:08

Slazem se sa Rizom oko svega osim stopera. Skrtel je trebao ici, ali Napoli nije htio dati trazenu sumu, Coates bi vjerovatno otisao da se nije povrijedio. Evo sad kad se oporavio ocekuje se posudba u Brazil. Tako je ostao samo Agger. Doveden je Sakho kao zamjena za Skrtela, Illori za Coatesa i Toure za Carru. To nije pretrpavanje, samo nije ispalo kako je planirano.
Nesto mi se nikako ne svidja. Rodgers nakon sto je Salah otisao u Chelsea izjavljuje da zeli igrace koji ce odmah upasti u prvi tim. Ispravite me oako grijesim, ali ovaj Nunez je na pozajmici u Rayo Vallecanu sto znaci da nije mogao igrati za prvi tim Atletica. Zasto se onda trazi igrac od 19 godina koji ce navodno kostati 12mil koji sigurno nije igrac za provg tima. Mogao bi postati ali sada nije. Ko koga pravi budalom
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jan 2014, 14:10

Kad bi neko pao s' Marsa, ušao na ovu temu i čitao komentare pomislio bi da je Liverpool u borbi za opstanak, da u timu ima debile koji se ne mogu sastaviti sa loptom i igraju na ho-ruk.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 27 jan 2014, 14:17

Pa ko je sad kriv? Rodgers,komitet,Linda? Svi su uzeli BR na zub bezze... covjek je takticar i zna izvuci maximum od igraca.. Iako vazi da je bitan DMF u modernom fudbalu,neko je to ovdje i napisao, ja sticem utisak da BR nece klasicnog DMF-a u timu..kao da preferira CMF,dvojicu-trojicu...odnosno nece DMF koji ne zna naprijed il "u stranu" i CMF koji ne zna nazad...vjerovatno da ubrza igru.Opet ne znam,ne bih pametovao :mrgreen: ...ja bih volio DMF,stamenog,fizicki nenadjebivog,da bude treci stoper ad hoc ali vjerujem da BR zna pos'o...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.