jel sto niko nije ocekivao ili sto ja nisam ocekivaoOtelo je napisao/la:Do kraja roka ce se desiti ono sto niko pocetkom januara nije ocekivao.
A kad se to desi ja cu ca castim i dan i noc

@gio kod mene je telemach

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
jel sto niko nije ocekivao ili sto ja nisam ocekivaoOtelo je napisao/la:Do kraja roka ce se desiti ono sto niko pocetkom januara nije ocekivao.
A kad se to desi ja cu ca castim i dan i noc
vrati se na postove sa pocetka januara pa ces vidjeti da nisi u pravuSTEVEN je napisao/la:Niko nije ocekivao da ce transfer rok proci bez pojacanja, tako da ce nas iznenaditi i nece nikoga dovesti
fera je napisao/la: vrati se na postove sa pocetka januara pa ces vidjeti da nisi u pravu
samo sto je lose kad sam ja u pravu niko ne moze biti sretan osim onih koji ne vole liverpool.
nista onda bi trebao postati manje realan vise optimisticangio10 je napisao/la:fera je napisao/la: vrati se na postove sa pocetka januara pa ces vidjeti da nisi u pravu
samo sto je lose kad sam ja u pravu niko ne moze biti sretan osim onih koji ne vole liverpool.
Trudi se da ne budeš više u pravu
Sve to stoji, ali kad uložiš neke pare i od toga 3/4 budu bačene, naravno da će samo budala opet gurati ruku na mjesto gdje ju je već opekao. Mislim, Rodgers je itekako preporodio fudbalsku igru, ali njegovo zanje o transferima je malo, prvo ga je na početku mučila subjektivnost ( Allen 15 miliona ), a onda mu ni komitet nije mogao pomoći.OTNYS_YNWA je napisao/la:Zar to što smo završili u top 4 nije dovoljno da se daju pare i da se tim koliko toliko stabilizuje. Zar činjenica da smo protiv Chelsea jedva skupili 16 igrača pa se moralo krpiti nije dokaz da nam trebaju igrači. Toliko problema sa povredama i opet se tim ne pojačava.
Da Rodgers nije doveo Tourea i Sakhoa, sad bi vjerovatno Kelly, Wisdom ili neko treći igrali poziciju štopera.E to bi tek bio problem.Odličan je posao uradio Rodgers što se štopera tiče, pa ti pričaj šta hoćeš.(Ilorija ne računam, njega ćemo tek vidjeti kad "sazrije").Henderson je napisao/la:Kada imaš 3 štopera u timu i dovedeš 3 nova štopera u ekipu, to neznači da krpiš poziciju štopera, nego da gomilaš poziciju štopera. Kada u ekipi imaš jednog zadnjeg veznog Lucasa i četiri prednja vezna ( Gerarda, Hendersona, Allena, Susa ) i riješiš se jednog mladog, talentovanog prednjeg veznog očekuješ da će trener dovesti zadnjeg veznog, međutim trener dovede opet mladog i neiskusnog, kasnije skontamo neuhranjenog, prednjeg veznog onda se na transferu nije ništa postiglo.
Mignolet je bio sasvim logično rješenje za kiksera Reinu kao i Aspas jer se tada na sva zvona brujalo da će Suarez ići.
I kada dovedeš igrača u tim onda mu daj šansu da igra, a ne neki uopće neigraju a neki nikad nedobiju priliku ni da sjede na klupi. I kao da ništa novo nismo naučili, opet iste greške. Niti je Salah zadnji vezni, niti je ovaj Španac neki igrač ( Nunez tako nešto ), niti ima bekova koji se povezuju sa nama, niti nekog crnca u vezni red. Ništa, apsolutno ništa.
Ti se salis? Griezman je stroj koji je klasu dokazao u Spanskoj ligi gdje ima strasnu statistiku i jedan je od glavnih igraca Sociedada jedan od najboljih strijelaca lige taj Salah se ni u smijsnoj Svicarskoj ligi nije izdvajao nekim statistikama kladim se da pola vas za nejga ne bi ni culi da nije zabio gol Chelsiju.soxx je napisao/la:Hoces li mi objasniti zasto je puno bolji igrac od Salaha?Rockefeller je napisao/la:PS. Grizemann je puno bolji igrač od Salaha. Negdje sam pročitao na ovoj temi da je Salah kao bolji. Kao što bi Šojić rekao "ma (to) nije moguće".neurofunk je napisao/la:Imaju meč protiv Bayerna u LŠ pa onda protiv nas u kupu pa onda United.
Ja nisam upucen mnogo jer ne pratim ni Basel niti Sociedad mnogo, osim ono malo u LP. Gdje se ubjedljivo Salah bolje pokazao al to ne znaci mnogo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.