Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
kako je ovaj Kiril koristan igrac...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nista, moglo je i bolje ali eto..
9poena,4skoka. Njegov sezonski ucinak u prosjeku..
Utakmica losa, ne moze se na ovakvoj utakmici ni uci u seriju. Glavni highlight kako se Garnett saginje Rondu da ga udari

9poena,4skoka. Njegov sezonski ucinak u prosjeku..
Utakmica losa, ne moze se na ovakvoj utakmici ni uci u seriju. Glavni highlight kako se Garnett saginje Rondu da ga udari

Kosarkaski Gattuso definitivno...Contentissimo je napisao/la:kako je ovaj Kiril koristan igrac...
- legenda reala
- Kontakt:
A očekivano je bilo da će večeras Mirza isforsirati, nema veze idemo dalje 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ok tekma , bio je jako dobar u defanzivi do zadnjih par minuta. Sut ga nije isao tako to ide al opet je navukao 9 poena netsi ce uzet ovo i nece bit ni bitno. Al bitno je da sutra namjesti teleskop i pokusa zabit 15 ak poena... Laka noc ljudi moram ranit cuvajte se...
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ko ti je to sakrio bananu?Željooooo je napisao/la:a ja ti ženu imam over and overVasa Ladacki je napisao/la:Izlazi Mirza više, imam te under 10.5!

Nama je Željo svetinja jedina.
+1Contentissimo je napisao/la:kako je ovaj Kiril koristan igrac...
Bilo bi dobro naci negdje statistiku koliko ima ukradenih lopti u ovoj sezoni

- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Vidi Derona - 30 minuta poigrao i samo 5 poena... 

rekla mi je tvoja žena lično da je moja banana veca od tvojeVasa Ladacki je napisao/la:Ko ti je to sakrio bananu?Željooooo je napisao/la:a ja ti ženu imam over and overVasa Ladacki je napisao/la:Izlazi Mirza više, imam te under 10.5!

zajebancija druže

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ne prihvatam zajebanciju, ja te pustim sa lanca ti divljaš. Nazad u kavez!Željooooo je napisao/la:rekla mi je tvoja žena lično da je moja banana veca od tvojeVasa Ladacki je napisao/la:Ko ti je to sakrio bananu?Željooooo je napisao/la: a ja ti ženu imam over and over![]()
zajebancija druže
nisu poeni mjerilo...imao je par odlicnih asistencijaZlatniLjiljan92 je napisao/la:Vidi Derona - 30 minuta poigrao i samo 5 poena...
Ma dok oni pobjeđuju njegove minute se nece mjenjati. Kidd je i nasao svoju rotaciju do kraja sezone ce to ici isto osim sto ce vjerovatno D-Will uci u prvu. Solidno od Mirze, njegov prosjek je tu. Sutra ce valjda biti bolje.
Losa tekma komplet Netsa, jedino Kirilenko odlicno odigrao i u 2 djelu Anderson. Sreca pa je ovaj Boston zesca rinaka pa su ih i ovako neraspolozeni uzeli bez vecih problema. Samo neka igra i da se pobjede nizu, a svi znamo da ce svako malo da poludi.. 

al zato 7 skokova,7 asistencijaZlatniLjiljan92 je napisao/la:Vidi Derona - 30 minuta poigrao i samo 5 poena...

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ja veceras prvi put gledam Teletovica i odo bacati dr.kicu na svoj tim iz Londona

Chelsea F.C.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ne pred rudu, nisu još uzeli.fanatic je napisao/la:Losa tekma komplet Netsa, jedino Kirilenko odlicno odigrao i u 2 djelu Anderson. Sreca pa je ovaj Boston zesca rinaka pa su ih i ovako neraspolozeni uzeli bez vecih problema. Samo neka igra i da se pobjede nizu, a svi znamo da ce svako malo da poludi..
Obojici sedam dana...Vasa Ladacki je napisao/la:Ko ti je to sakrio bananu?Željooooo je napisao/la:a ja ti ženu imam over and overVasa Ladacki je napisao/la:Izlazi Mirza više, imam te under 10.5!
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce sutra bolji ako se ne varam, Toronto vec sutra...
Nemoj samo u produzetke 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.