Vise golova bi na utakmicu finala rukometa Francuza i Danaca xD
Samsung Galaxy S4
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
AHAHHAHAHAPrisoner je napisao/la:Jašta, baš.. Jadnik pravi, šikaniraju ga u ekipi. Čuo sam na treningu da svi rade sa loptom, samo Mirza trči buldoge.apocalyps je napisao/la:E usra i sefa i stanicu,odo spavat ne isplati se gledat.Sam na sutu ne daju mu loptu a kad dobije izgleda da zeli sto prije da je baci,nema veze biti ce bolje.A ja odo lec.
Bihac96 je napisao/la:Ma sad nek ponovi onih 24 pts u 4/4Ma ubacit ce jos najmanje 3 trojke.I da li zna neko koliki mu je prosjek poslije one utakmice sa Dallasom ?
kako nista strasno, mi ovdje ostajemo budni cijelu noc a on sutira 2-6Zodiac je napisao/la:Terry 0-2
JJ i Pierce 0-3
Anderson 1-4
Blatche 4-11
Deron 2-5
Mirza 2-6
Nista strasno,mora nekad nesto i profulat bice bolje u drugom .
Druze mi smo kod Averija ostajali do 5 budni samo da ga vidimo u dresu...hajd ti lezi, mi cemo ostat.BigDaddy je napisao/la:kako nista strasno, mi ovdje ostajemo budni cijelu noc a on sutira 2-6Zodiac je napisao/la:Terry 0-2
JJ i Pierce 0-3
Anderson 1-4
Blatche 4-11
Deron 2-5
Mirza 2-6
Hvala care na podatku. I izgleda da su sa njim bolji, tj od njegovog povratkaTheChief je napisao/la:Ove sezone Kirilenko je igrao 15 utakmica. Omjer je 11-4.tuzlak1987 je napisao/la:Imal ko informaciju koliki im je omjer od povratka Kirilenka?
ostajali smo i kad nije igro pa se nismo ovoliko buniliBigDaddy je napisao/la:kako nista strasno, mi ovdje ostajemo budni cijelu noc a on sutira 2-6Zodiac je napisao/la:Terry 0-2
JJ i Pierce 0-3
Anderson 1-4
Blatche 4-11
Deron 2-5
Mirza 2-6
BigDaddy je napisao/la:kako nista strasno, mi ovdje ostajemo budni cijelu noc a on sutira 2-6Zodiac je napisao/la:Terry 0-2
JJ i Pierce 0-3
Anderson 1-4
Blatche 4-11
Deron 2-5
Mirza 2-6
ide na 15 samo da "procepi". Utakmica sr**e. Previse se komplikuje i u nedostatku ideju dolaze neforsirani sutevi sa obje strane.Sapce je napisao/la:Ići će na 10+ garant
Pa sta bi trebao,radi tebe da ubacuje 30pts po tekmi?Jeste navalili se zaliti ajd idite spavati...BigDaddy je napisao/la:kako nista strasno, mi ovdje ostajemo budni cijelu noc a on sutira 2-6Zodiac je napisao/la:Terry 0-2
JJ i Pierce 0-3
Anderson 1-4
Blatche 4-11
Deron 2-5
Mirza 2-6
Ti onda na spavanje ima nas ovdje pratimo ga kako je u NBA pa se ne bunimo,gledali smo i kad smo znali da ce igrat samo zadnje dvije minute,kad je imao 0 pts po utakmici.Gledas prvu utakmicu i dosao tu pametovatBigDaddy je napisao/la:kako nista strasno, mi ovdje ostajemo budni cijelu noc a on sutira 2-6Zodiac je napisao/la:Terry 0-2
JJ i Pierce 0-3
Anderson 1-4
Blatche 4-11
Deron 2-5
Mirza 2-6
govori sve o tome kakav je igrac. Prije svega, po meni, dosta inteligentan, a kako tek igra odbranu...Donnie Darko je napisao/la:9-1tuzlak1987 je napisao/la:Imal ko informaciju koliki im je omjer od povratka Kirilenka?
Prisoner je napisao/la:Okani se košarke majke ti. Idi drkaj na plavce iz Londona, onako od srca ti preporučujem.Blue_He4rt je napisao/la:Zasto ovaj Johnson nije starter ?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 16 gostiju.