Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
slavija
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!
Odkad je Slavija u Sarajevu? Davno su oni sebi napravili granicu, neka ih tamo...hz_1987 je napisao/la:slavija
buraz za normalne sarajlije nema granice i niko nece priznat istocno sarajevo a i na grbu slavije pise sarajevo
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!
A gluposti, čuj nije u Sarajevu, pa gdje je ?! Jel se zove Istočno Sarajevo ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Je li stigao taj Brazilac vise

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Sletio sletio eno ga na putu za ČitlukFK Sarajevo je napisao/la:Je li stigao taj Brazilac vise![]()
![]()

- horde zla 87
- Kontakt:
pa zar on nije igrao u brotnju miguel se zove ja mislim

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
i ja smatram da sarajevo ima 3 premijerligas a oni neka ih gdje jesu jer mozda se u buducnosti budu zvali istocno,istocnajci 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ovo je mladi reprezentativac Brazila,clan Portuguese PL Brazila.Od malih nogu zelja mu je da zaigra za Olimpik.horde zla 87 je napisao/la:pa zar on nije igrao u brotnju miguel se zove ja mislim![]()

- horde zla 87
- Kontakt:
hahahahhahahahhahahahhahahahahhhahhahha oj sto me nasmija oplakah svegami
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ispunila mu se zeljaherbion je napisao/la:Ovo je mladi reprezentativac Brazila,clan Portuguese PL Brazila.Od malih nogu zelja mu je da zaigra za Olimpik.horde zla 87 je napisao/la:pa zar on nije igrao u brotnju miguel se zove ja mislim![]()

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Da da, igrao je za U19 Brazila i odlucio se da dodje u Olimpik
Mozda za neku ŽLJ selekciju U19.
Naši timovi ne mogu da zadrže BiH U19, a eto olimpik dovede brazilskog reprezentativca.
Hajd' nek' je sa srećom.

Mozda za neku ŽLJ selekciju U19.
Naši timovi ne mogu da zadrže BiH U19, a eto olimpik dovede brazilskog reprezentativca.
Hajd' nek' je sa srećom.
-
- Kontakt:
jedino sa ovakvim pojačanjima liga i može krenuti prema naprijed mi smo doveli brazilca koji je nastupao za u-18 repku brazila,a ovi je čini se još kvalitetniji,ja mislim da bi svaki klub trebao u nas dovoditi strance,jer se isplati
Valjda ga nece Gracic otpustiti prije pocetka druge polusezone. 

Bez ljutnje, ali moje je misljenje potpuno suprotno, zbog ovakvih igraca nasi mladici sjede na tribinama!Steve Urkel je napisao/la:jedino sa ovakvim pojačanjima liga i može krenuti prema naprijed mi smo doveli brazilca koji je nastupao za u-18 repku brazila,a ovi je čini se još kvalitetniji,ja mislim da bi svaki klub trebao u nas dovoditi strance,jer se isplati
Zar stvarno mislis da je ovaj brazilac neki extra kvalitet, i da je puno kvalitetniji od nekih nasih momaka? jerovatno mu moraju i platiti vise nego domacim igracima, pa mi ta logika nije jasna. Ali bezbeli je ovo neki menadzerski tal...
Ok shvatam ja da se tesko probiti u evropu pa ulazi na mala vrata preko nas, ali zar mu za promociju nije bolje igrati u 3. njemačkoj ligi nego kod nas ?
Olimpik postaje kao Dinamo u Hrvatskoj,dovedu igrace iz Brazila,pa ih poslije prodaju jacem klubu
bravo za upravu,samo nek se paze ako Mamic vidi ovog momka kako igra,ode on u Dinamo,i Maminho kroz godinu-dvije ga proda jacem klubu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
ali vidi dokle nas je dovelo ovo,pa rumunjska liga je prije 5-6 god bila ista kao naša a vidi sad,evo npr,znam neke igrače naše iz širokog domaće,koji na gostovanje ne idu s nikakvom nadom da mogu pobjediti,primjerice barišić vrlo dobar kad se igra na pecari ali kad ode u goste ništa,to ima takvi dosta igrača dok kod stranaca nije tako,isto primjer varea se bori ko lav samo da bi pokazao nešto i prodao se što bolje,a čini mi se da je domaćim igračima(ne svima)igranje u bih ligi čisto odrađivnje posla
Bravo za upravu Olimpika! Ovaj je klub pun energije i zelim im sto bolji plasman u gornjem delu tabele.
Dresovi su bruka lepi.
Dresovi su bruka lepi.
- horde zla 87
- Kontakt:
bogami i ja se slazem sa onim likom mi smo liga koja daje sansu penzionerima umjesto da dovodimo strance i mlade igrace pa ljudi oni se prodaju nece se prodat npr:neki alen mesanovic ili alen avdic svaka cast za ovo sto je olimpik uradio
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.