Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
E usra i sefa i stanicu,odo spavat ne isplati se gledat.Sam na sutu ne daju mu loptu a kad dobije izgleda da zeli sto prije da je baci,nema veze biti ce bolje.A ja odo lec.
BHF Bosanska Krajina!
- Evolution87
- Kontakt:
pa na ovoj utakmici ko da ciglom kos gadjaju a ne loptom 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Posto valja ustati prije 7, ne da mi se ovo fakat gledati..tekma uzasna, a mirzu ne ide..laku noc narode i sretno mirzi u nastavku !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
da to ne pratis kirilenka slucajno umjesto mirze, cini mi se da jesiapocalyps je napisao/la:E usra i sefa i stanicu,odo spavat ne isplati se gledat.Sam na sutu ne daju mu loptu a kad dobije izgleda da zeli sto prije da je baci,nema veze biti ce bolje.A ja odo lec.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Poluvrijeme : 35:34 ahahahahah 

Smanji se broj na forumu
Sad ce ga krenuti

Sad ce ga krenuti

Mirza solidan, dobar u odbrani u napadu prosjek, al nmz svaku utakmicu sve ulaziti
Bice bolje u drugom pol
Bice bolje u drugom pol

Ići će na 10+ garant
-
- Kontakt:
odo ja vala nesto pojest na brzinu
a valjda u drugom dobije nekih 10ak minutica i ocekujem 2 trice makar. A lahko bi ovo moglo u OT

Mi smo Željini, Željo je naš!
- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
rogeRF je napisao/la:A jesu kosevi nesto kruti...
Btw, Kirilo meni lici na Dolpha Lundgrena, onaj Svedski actor.
Sent from my ST18i using Tapatalk

- Donnie Darko
- Kontakt:
9-1tuzlak1987 je napisao/la:Imal ko informaciju koliki im je omjer od povratka Kirilenka?
jes dobar ovaj vlc, ku.rac se pozlatio onom ko ovo napravi. 

Ove sezone Kirilenko je igrao 15 utakmica. Omjer je 11-4.tuzlak1987 je napisao/la:Imal ko informaciju koliki im je omjer od povratka Kirilenka?
Ja utakmice i vanago. Ne znam il je do lopte, koseva ili do igraca, svaki sut ispadne neka frljoka. Mirzu veceras izgleda ne ide sut, ali nista neobicno za takvog igraca. Sljedecu ce opet prekucat.
Odlican docek za Piercea i Garnetta
Odlican docek za Piercea i Garnetta

Ma sad nek ponovi onih 24 pts u 4/4
Ma ubacit ce jos najmanje 3 trojke.I da li zna neko koliki mu je prosjek poslije one utakmice sa Dallasom ?

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Mirza je postigao i jedinu tricu Netsa u prvom poluvremenu. Jbg, očekivano ne može svaku utakmicu trica onakva biti.
Pierce i Johnson bez poena, uz šut 0/3.

Pierce i Johnson bez poena, uz šut 0/3.
mašala jesu i ovi efikasni ko da ABA ligu gledamo. 
btw. trenutno je sa postignutih 5 poena drugi po efikasnosti, iza d-raya.

btw. trenutno je sa postignutih 5 poena drugi po efikasnosti, iza d-raya.

Zadnja izmjena: AeGon099, dana/u 27 jan 2014, 01:50, ukupno mijenjano 1 put.
Odlazi Safete.
Jašta, baš.. Jadnik pravi, šikaniraju ga u ekipi. Čuo sam na treningu da svi rade sa loptom, samo Mirza trči buldoge.apocalyps je napisao/la:E usra i sefa i stanicu,odo spavat ne isplati se gledat.Sam na sutu ne daju mu loptu a kad dobije izgleda da zeli sto prije da je baci,nema veze biti ce bolje.A ja odo lec.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Prisoner je napisao/la:Jašta, baš.. Jadnik pravi, šikaniraju ga u ekipi. Čuo sam na treningu da svi rade sa loptom, samo Mirza trči buldoge.apocalyps je napisao/la:E usra i sefa i stanicu,odo spavat ne isplati se gledat.Sam na sutu ne daju mu loptu a kad dobije izgleda da zeli sto prije da je baci,nema veze biti ce bolje.A ja odo lec.

12 zarez nesto zadnjih 10 tekmi, a ukupno 8,5-9,0 tako nekako. Sut kod svih osim KG i AK ispod 50%, s tim da su oni sigurne suteve uzimali. U drugom poluvremenu nekog procepi, eh sad da li ce to bit Mirza, Blatche, Johnson ili neko 4 to cemo tek da vidimo..Bihac96 je napisao/la:Ma sad nek ponovi onih 24 pts u 4/4Ma ubacit ce jos najmanje 3 trojke.I da li zna neko koliki mu je prosjek poslije one utakmice sa Dallasom ?