pa nisu oni carobnjaci jedino ako ti ne percipiras stvari kao vecina, cinjenica je da je zeljo fizicki najspremnija ekipa u Pl isto je cinjenica da se u klub uvodi red koji prije nije postojao i jos masa stvari dolazi na svoje mjesto dovoljno je slika od seje da bude jasno svimakalimero je napisao/la:Obecali su oni puno toga,ali treba sutit i cekat kraj sezone ne bude li evropa razlaz uprava kluba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
samo pogledaj ovu svoju rečenicu, malo si se zabunio, umjesto "došao" treba biti otišao........osim tog juniora došao je i onaj handžić, povratnikbistrikboy je napisao/la: Torpedo - Nisu nikog doveli sem svog juniora,ali nije im niko ni dosao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
[youtube][/youtube]
manje vise slazem se sa tobom, nista ne znaci dovesti sad 5 novih igraca onda opet uigravanje pa na kraju budemo na istom kao sto smo bili na pocetku sezone, i mislim da imamo sasvim solidnu ekipu koja ima snage da izbori evropu ali da mozemo i trebamo dovesti jedno pojacanje kako bog zapovjeda na nekom mjestu gdje trenutno skiripi u ekipi mozemo i trebamo.Na kraju krajeva ciko koji se bolje konta u fudbal od svih nas zajedno prima platu za to i dobro radi svoj posao pa vidjecemo sta ce biti...bistrikboy je napisao/la:Ma svako ima pravo na misljenje,lik misli da nemamo ekipu za Eurotrip ja mislim da imamo itd...
Realno ni jedna ekipa iz vrha se nije pojacala:
Borac - prijeti im odlazak Vranjesa i petrica a Maksimovica nema zbog povrede do kraja sezone,a zamjenje nisu nasli,valjda ih traze
Torpedo - Nisu nikog doveli sem svog juniora,ali nije im niko ni otisao
Siroki - slicno kao i torpedo samo sto su doveli argentinca nekog
Zrinjski - nesto kao i mi,nema dolazaka nema odlazaka,ganjaju Pezu iz Hajduka,al Hajduk nije bas spreman tek tako raskinuti ugovor
Velez - Colic nece da produzi,Dzafic bi mogao otici a nisu nikog doveli
A sada o nama,najvaznije je da nema odlazaka (sem Coce) Amar ce dovesti igrace samo ako budu odmah bili za prve postave i ako ih mozemo platiti bili su u kontaktu s nekim al' nista do sada,odlazaka haman nece biti,sem da dođe neka super ponuda za naseg nekog igraca, a tu su i Visca i Daka koji tek sada 100% spremni upadaju u konkurenciju.Do sada su se "pojacali" samo davljenici Celik,Sloboda,Zvijezda i ovaj nas Man.City - Olimpik,masa polovnjaka su među tim "pojacanjima" te Saranovic koji ce biti pojacanje Olimpiku a bio bi i svakom drugom,elem pravog razloga za brigu nema nit' ce ga biti...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Samire zezno si se ti u par ovih igraca, Pjanic - otiso, Kovacevic nije odbrana, Muharemovic otiso (HVALA BOGU), Mehic je napadac, Colic bek, Sime isto nije napadac, tako da nam netrebaju pojacanja kad vidis da ni ove sto su vec tu nismo popamtili

- TheManiacs
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:samo pogledaj ovu svoju rečenicu, malo si se zabunio, umjesto "došao" treba biti otišao........osim tog juniora došao je i onaj handžić, povratnikbistrikboy je napisao/la: Torpedo - Nisu nikog doveli sem svog juniora,ali nije im niko ni dosao
Znao sam da ce se zbog ovog javiti pitarčić jedan,Lik je pogrijesio pa sta

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ljubomora je cudo pa dobro imate i razloga biti ljubomorniTheManiacs je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:samo pogledaj ovu svoju rečenicu, malo si se zabunio, umjesto "došao" treba biti otišao........osim tog juniora došao je i onaj handžić, povratnikbistrikboy je napisao/la: Torpedo - Nisu nikog doveli sem svog juniora,ali nije im niko ni dosao
Znao sam da ce se zbog ovog javiti pitarčić jedan,Lik je pogrijesio pa sta

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
U kojem djelu teksta je covjek iskazao ljubomoru ..FK Sarajevo je napisao/la:Ljubomora je cudo pa dobro imate i razloga biti ljubomorni![]()
![]()

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa kaze Torpedo nije doveo nikoga osim svog juniora,a doveli Handzica i eto potpisao Dupovac,a ovaj vice pitarcici nemozete se pomiriti sto se klub zove FK Sarajevo i sto je uspjesniji od vasStole iz Bora je napisao/la:U kojem djelu teksta je covjek iskazao ljubomoru ..FK Sarajevo je napisao/la:Ljubomora je cudo pa dobro imate i razloga biti ljubomorni![]()
![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- TheManiacs
- Kontakt:
Želio sam da ga pitam po čemu sam ljubomoranStole iz Bora je napisao/la:U kojem djelu teksta je covjek iskazao ljubomoru ..FK Sarajevo je napisao/la:Ljubomora je cudo pa dobro imate i razloga biti ljubomorni![]()
![]()

A stole znaš ono Trivunović vule jedan je od vas

@ Fk torpedo
Dupovac-jeli ovaj junior

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
E ljakse, potrudi se ako vec pricas sa nekim na tudjoj temi da to bude konstruktivna rasprava o necem sta ti ja znam, to kad dodjes na nasu temu i nepiseg tekst u nivou djeteta od dest godina s ciljem da isprovociras kao nekog ovako kvaris temu nama koji bi o necem pisali, navuces nase djece na vasu temu koji ce se glupo ponasati kao i ti i onda ces ti kao napisati razguli sa nase teme.Ne vodi to nicemu naucite se ponasati, vrijedjanje preko neta je glupo moras priznati, svoj mangupluk pokazi na tekmama i to ali ne vjerujem opet da to nekog zanima na ovoj temi.Ne kazem ovo samo tebi nego i ovima koji zacatavaju vasu temu, vecinom ste balavi ali brate naucite jednom da se ponasate ko da ste sad sa romanije sisli.FK Sarajevo je napisao/la:Ljubomora je cudo pa dobro imate i razloga biti ljubomorni![]()
![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
O pojacanjima Sarajeva je covjek koji je pisao tekst, pisao u kontekstu da se ni drugi klubovi nisu pojacali toliko ili nikako. Tu su, pored Sarajeva, nabrojani i ostali klubovi koji su u gornjem djelu tabele. Znaci ne prica se samo o Sarajevu.FK Sarajevo je napisao/la:Pa kaze Torpedo nije doveo nikoga osim svog juniora,a doveli Handzica i eto potpisao Dupovac,a ovaj vice pitarcici nemozete se pomiriti sto se klub zove FK Sarajevo i sto je uspjesniji od vasStole iz Bora je napisao/la:U kojem djelu teksta je covjek iskazao ljubomoru ..FK Sarajevo je napisao/la:Ljubomora je cudo pa dobro imate i razloga biti ljubomorni![]()
![]()
Sto se tice imena Torpedo i ljubomore pogledaj malo na dpf o Sarajevu pa vidi kako se tamo naziva Zeljo i Grbavica pa i sami Manijaci a onda pisi nekoj ljubomori.
O tome da li je tvoj klub uspjesniji se moze naglabati i naglabati ali ce se tesko doci do toga da je neko nekoga ubjedio u nesto!
A sad nas pusti da pisemo o SVOM klubu!
AMAR OSIM
Mislim da je suvišno trošiti energiju na priču o pojačanjima i na nagađanja hoće li ko doći.
Prednosti ekipa koje se ne pojačavaju su bolja mogučnost uigravanja, ako ih vodi kvalitetan strateg.
Željo je vratio Harisa Bešliju, koji je napredovao igrajući za Zvijezdu i smatram da je to dobar potez. Svako pojačanje ili dolazak još nekog igrača, bit će dodatno popunjavanje igračkog kadra. Nikad se ne zna, možda oni igrači koji nisu puno pokazali, u prošloj polusezoni, sada pokažu mnogo više kvaliteta. U to ne sumnjam, jer su odmarali pod budnim okom Amarovim.
A što se tiće nekih drugih ekipa i njihovih navijača, nebi se oni mnogo javljali da im se gujZca nije skupila, a to se obično desi kad se neko nečega plaši. Svi vide da Željo polako ali sigurno napreduje i vraća se na stari kolosijek.
I zanima me, kad će bit gotov portal fkzeljeznicar.com? niko mi nije odgovorio...
Prednosti ekipa koje se ne pojačavaju su bolja mogučnost uigravanja, ako ih vodi kvalitetan strateg.
Željo je vratio Harisa Bešliju, koji je napredovao igrajući za Zvijezdu i smatram da je to dobar potez. Svako pojačanje ili dolazak još nekog igrača, bit će dodatno popunjavanje igračkog kadra. Nikad se ne zna, možda oni igrači koji nisu puno pokazali, u prošloj polusezoni, sada pokažu mnogo više kvaliteta. U to ne sumnjam, jer su odmarali pod budnim okom Amarovim.
A što se tiće nekih drugih ekipa i njihovih navijača, nebi se oni mnogo javljali da im se gujZca nije skupila, a to se obično desi kad se neko nečega plaši. Svi vide da Željo polako ali sigurno napreduje i vraća se na stari kolosijek.
I zanima me, kad će bit gotov portal fkzeljeznicar.com? niko mi nije odgovorio...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Navodno nista danas od kupovine u udruzenju...
Nesto sa starog moba

http://i47.tinypic.com/s6okrd.jpg
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- samir_tm87
- Kontakt:
sto toSeyo_TM je napisao/la:Navodno nista danas od kupovine u udruzenju...

Vodimo 1-0 protiv Sutjeske jos destak minuta do kraja
Raspucali sepile87 je napisao/la:Vodimo 1-0 protiv Sutjeske jos destak minuta do kraja

Golemo!Seyo_TM je napisao/la:Raspucali sepile87 je napisao/la:Vodimo 1-0 protiv Sutjeske jos destak minuta do kraja
idemo na titulupile87 je napisao/la:Golemo!Seyo_TM je napisao/la:Raspucali sepile87 je napisao/la:Vodimo 1-0 protiv Sutjeske jos destak minuta do kraja

- samir_tm87
- Kontakt:
kolko je zavrsilo znal se??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.