AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2014, 16:32

slika :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 26 jan 2014, 16:32

nedim93 je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la: @nedim93 odlican, danas igrac utakmice.
dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.
Znao je on i kod nas zaredat 7-8 golova u isto toliko utakmica, ali najviše mu je karijeru promijenio promašen penal u finalu AKN i od tad je drugi čovjek.
Drago mi je zbog njega što mu ide, samo naprijed filozofe nesuđeni ! :D
Sve mozes napisati ali ovo ne... Sto se tice igre Seria A je najzahtjevnija za igrati od svih liga... jer je tehnicki i takticki najbolja... Sto se tice igraca i ostalih segmenata normalno da je EPL > Serie A....

A Gervinho i sl. poput Callejona iz Napolia su dobri ne zbog lakoce igre vec zato sto je taktika njima podredjena i globalno krilima.. Znas kad bi u Juventusu ili recimo Milanu ili Interu ovi igraci dosli do izrazaja nikad... I da se razumijemo Gervinho bi u EPL bio dobar da mu je data sansa u malo slabijoj ekipi jer ipak je Arsenal veliki zalogaj, ma uspio bi on i tamo da je imao Ozila da ga filuje loptama kao sto recimo filuje jednoj kloca kakav je Walcot pa i on djeluje da je dobar igrac...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 jan 2014, 16:41

nedim93 je napisao/la:
dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.
Znao je on i kod nas zaredat 7-8 golova u isto toliko utakmica, ali najviše mu je karijeru promijenio promašen penal u finalu AKN i od tad je drugi čovjek.
:shock: :shock: ne mozes ovo napisat ali nikako. zna se da je serija a najteza za igrat.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 jan 2014, 19:13

koliko sam raspravljao tamo na pjanicevoj temi zaboravio sam prokomentarisati ovdje kako je dobru utakmicu odigrao gervinho. fenomenalna asistencija i jos bolji gol. dvije majstorije koje se ne vidjaju svaki dan.

slika

mashina!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 26 jan 2014, 19:41

ElLoco7 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
:shock: :shock: ne mozes ovo napisat ali nikako. zna se da je serija a najteza za igrat.
Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 jan 2014, 19:58

Gervinhu odgovara ova taktika. Trener ga poznaje i zna ga iskoristit na najbolji moguci nacin.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 26 jan 2014, 19:59

Ljudi,prodajem originalni dres Rome,od ove sezone,35 KM,ako ima zainteresovanih nek se jave :)
Velicina XL

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 jan 2014, 21:56

ElLoco7 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
mislio sam na kvalitet timova. :) da ne bude haos na temi bezveze :lol:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 26 jan 2014, 22:09

Dobro je, na kraju ipak nismo prokockali ovu priliku da se približimo Juveu, ali prvenstveno da se odlijepimo Napoliju. Jer drastična je razlika 2. i 3. mjesto. Zamislite budemo 3. i u pretkolu LP izvučemo Chelsea ili Real Madrid, nešto poput Udinesea kad su izvukli Arsenal one sezone.

Ali ipak smo peh od ekipe, nakon 320 min što nam protivnici nisu ošutali u okvir gola, odma prvi šut i lopta u mreži :roll: al eto na kraju ipak dobismo zasluženo. Opet nam sviraše penal, ali kao i svaki ove sezone i ovaj je sviran pred kraj utak. u trenutcima kad vodimo. Torosidis je malo pretjero' s bacanjem, ali kad je kamera približila start na usporenom snimku, vidjelo se da je dobio nezgodan udarac po članku.

Dovedi nam Sabatini Mandžukića ili nekog drugog vrhunskog špica, pa da se nadamo Scudettu! Ameri odriješite kesu, sad ili nikad, bolju priliku da se borimo za Scudetto teško da ćemo imati (kad se iduće sezone konsoliduju milanske ekipe).

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jan 2014, 22:47

Uh, Mandžo bi sjeo ovoj ekipi pravo. To bi bio pogodak u sridu, garantovano.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jan 2014, 23:27

odlicno kolo za nas, još i firenca kiksala, tako da prvi konkurent za ligu prvaka sada zaostaje 9 boba. inter do prije mjesec dana bio na 5-7 bodova, a sada na -17 :mrgreen:

slika

uhvacen gervinho :mrgreen:
nema potpisa

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 jan 2014, 23:45

Dzaba vam novci moji sinovci mi ipak varamo malo bolje :mrgreen:

Ne znam kako niste uocili jednu ocitu stvar a to je, vama kup nama liga 8-)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 jan 2014, 23:54

Rosicky je napisao/la:Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..
Razumi da Roma igra jak i direktan fudbal, da drze posed samo kada imaju prednost. Brz i direktan fudbal je ono sto odgovara Gervaisu, tu on ispoljava najvise, u Arsenalu u pas i posed igri sta on moze ? Nije pametan, nije previse kreativan i ne moze da iskoristi svoju brzinu na pravi nacin.
A ima tu i u ligi, njemu ovaj slow tempo lige itekako odgovara.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jan 2014, 23:57

Paradajz je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..
Razumi da Roma igra jak i direktan fudbal, da drze posed samo kada imaju prednost. Brz i direktan fudbal je ono sto odgovara Gervaisu, tu on ispoljava najvise, u Arsenalu u pas i posed igri sta on moze ? Nije pametan, nije previse kreativan i ne moze da iskoristi svoju brzinu na pravi nacin.
A ima tu i u ligi, njemu ovaj slow tempo lige itekako odgovara.
gervinho da sekundu bolje razmišlja i da ima malo bolju tehniku prijema lopte bio bi paklen do bola. nije mi jasno da igrac koji igra na ovom nivou ima toliko problema kod prijema lopti, pogotovo malo bržih lopti koje se od njega odbijaju samo tako
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 jan 2014, 00:19

[youtube][/youtube]

;)
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 jan 2014, 07:00

10DelPiero je napisao/la:Dzaba vam novci moji sinovci mi ipak varamo malo bolje :mrgreen:
slika
problem je samo sto je toro pao k'o snajperom pogodjen. doduse, da nije onda bi vjerovatno ovdje pisali kako smo osteceni za penal. cudna je ta seria a i sudjenje u istoj.

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 27 jan 2014, 10:58

Antonio Sanabria danas stiže u Italiju i biće proslijeđen Sassuolu na pozajmicu. Paragvajski talenat, dosadašnji fudbaler Barcelone B, rođen je 1996. godine, a na pozajmici će ostati do juna, kada će se vratiti u Romu, obzirom da "vučica" trenutno nema slobodnih mjesta za non-EU igrače. Sutra ga očekuju medicinski pregledi.

Napokon. :D

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 27 jan 2014, 11:03

Evil Genius II je napisao/la:
slika
meni ovo izgleda kao cist penal
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 jan 2014, 11:07

Školski primjer kaznenog udarca ili ti ga penala.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 jan 2014, 15:56

slika

B forward Tonny Sanabria, who will join Roma, travels with his father to Italy today.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.