Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sve mozes napisati ali ovo ne... Sto se tice igre Seria A je najzahtjevnija za igrati od svih liga... jer je tehnicki i takticki najbolja... Sto se tice igraca i ostalih segmenata normalno da je EPL > Serie A....nedim93 je napisao/la:dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.ElLoco7 je napisao/la: @nedim93 odlican, danas igrac utakmice.
Znao je on i kod nas zaredat 7-8 golova u isto toliko utakmica, ali najviše mu je karijeru promijenio promašen penal u finalu AKN i od tad je drugi čovjek.
Drago mi je zbog njega što mu ide, samo naprijed filozofe nesuđeni !
nedim93 je napisao/la:dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.ElLoco7 je napisao/la: @nedim93 odlican, danas igrac utakmice.
Znao je on i kod nas zaredat 7-8 golova u isto toliko utakmica, ali najviše mu je karijeru promijenio promašen penal u finalu AKN i od tad je drugi čovjek.
Drago mi je zbog njega što mu ide, samo naprijed filozofe nesuđeni !
Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..ElLoco7 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.ElLoco7 je napisao/la: @nedim93 odlican, danas igrac utakmice.
Drago mi je zbog njega što mu ide, samo naprijed filozofe nesuđeni !![]()
ne mozes ovo napisat ali nikako. zna se da je serija a najteza za igrat.
mislio sam na kvalitet timova.ElLoco7 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:dobar je on igrač, samo mu fali mozga u završnici, a naspram EPL serie A je prelagana liga, zato sam i davno napisao kad je tek prešao da bi mu trebala sjest odlično.ElLoco7 je napisao/la: @nedim93 odlican, danas igrac utakmice.
Drago mi je zbog njega što mu ide, samo naprijed filozofe nesuđeni !![]()
ne mozes ovo napisat ali nikako. zna se da je serija a najteza za igrat.
Razumi da Roma igra jak i direktan fudbal, da drze posed samo kada imaju prednost. Brz i direktan fudbal je ono sto odgovara Gervaisu, tu on ispoljava najvise, u Arsenalu u pas i posed igri sta on moze ? Nije pametan, nije previse kreativan i ne moze da iskoristi svoju brzinu na pravi nacin.Rosicky je napisao/la:Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..
gervinho da sekundu bolje razmišlja i da ima malo bolju tehniku prijema lopte bio bi paklen do bola. nije mi jasno da igrac koji igra na ovom nivou ima toliko problema kod prijema lopti, pogotovo malo bržih lopti koje se od njega odbijaju samo takoParadajz je napisao/la:Razumi da Roma igra jak i direktan fudbal, da drze posed samo kada imaju prednost. Brz i direktan fudbal je ono sto odgovara Gervaisu, tu on ispoljava najvise, u Arsenalu u pas i posed igri sta on moze ? Nije pametan, nije previse kreativan i ne moze da iskoristi svoju brzinu na pravi nacin.Rosicky je napisao/la:Nekako se ne bi složio,sa kakvom lakoćom igra Gervinho i prolazi pa to nije u Arsenalu nikada tako mogao..ne da nije nikad..al jednostavno od 5 proće 2,3 a ovdje je dovoljno da gurne loptu jače u for i ne može ga nitko stić..
A ima tu i u ligi, njemu ovaj slow tempo lige itekako odgovara.
10DelPiero je napisao/la:Dzaba vam novci moji sinovci mi ipak varamo malo bolje![]()
meni ovo izgleda kao cist penalEvil Genius II je napisao/la:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.