FK Radnički Lukavac

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la fukaratz » 26 jan 2014, 16:24

cuj protiv toga da vam dodju igraci iz Tuzle? pa iduce godine ako kojim slucajem budemo igrali u primeri imat cemo jaku konkurenciju a svi ti igraci ce biti mnogo iznad ovog javasluka od lige :!: neki od njih ce morati na posudbu pa bolje da idu vama nego u klubove izvan kantona :!:
Sloboda Tuzla

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 18:07

FK Radnički Lukavac
Prije 35 min.
U posljednjim danima nekoliko novih, provjerenih igrača stigli su u Radnički, a u narednih nekoliko dana se očekuje dolazak još 2-3 igrača. Uskoro opširnije o svemu. (preuzeto sa fb stranice) :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 jan 2014, 18:11

fukaratz je napisao/la:cuj protiv toga da vam dodju igraci iz Tuzle? pa iduce godine ako kojim slucajem budemo igrali u primeri imat cemo jaku konkurenciju a svi ti igraci ce biti mnogo iznad ovog javasluka od lige :!: neki od njih ce morati na posudbu pa bolje da idu vama nego u klubove izvan kantona :!:
Mislim da nisi dobro shvatio šta čovjek kaže. Nije niko protiv igrača iz Slobode, čak šta više. Ali teško je očekivati da hipotetički Radnički ide na ulazak sa igračima koji ni sa Slobodom nisu bili prvi kandidati za promociju. Oni da su toliko kvalitetni u ovom momentu, Ćiro bi ih zadržao i nastavio u istom sastavu.
U svakom slučaju dobro su došli ako će na bilo koji način podići igru Radničkog

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 18:18

studeni je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:cuj protiv toga da vam dodju igraci iz Tuzle? pa iduce godine ako kojim slucajem budemo igrali u primeri imat cemo jaku konkurenciju a svi ti igraci ce biti mnogo iznad ovog javasluka od lige :!: neki od njih ce morati na posudbu pa bolje da idu vama nego u klubove izvan kantona :!:
Mislim da nisi dobro shvatio šta čovjek kaže. Nije niko protiv igrača iz Slobode, čak šta više. Ali teško je očekivati da hipotetički Radnički ide na ulazak sa igračima koji ni sa Slobodom nisu bili prvi kandidati za promociju. Oni da su toliko kvalitetni u ovom momentu, Ćiro bi ih zadržao i nastavio u istom sastavu.
Komsija ne umanjujem vrijednost Radnickog, naprotiv volio bih ga vidjeti u PL.
Zasto igraci iz Slobode u Radnicki? To su dobri igraci, druga je stvar sto je Azmir-Sloboda odrijesio kesu i dovodi skuplje i iskusnije igrace. Mislis li da ce mozda neko u Lukavcu izdvojiti vise? U skorijoj buducnosti nece sigurno.
Pa zasto onda ne uzeti igrace koji su solidni? Nije mi jasno? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 jan 2014, 18:26

Azmir hoće da pomogne komšijama tj.vama,bolje vama da ih pozajmi nego da zjape na klupi kod nas ili da ne igraju nigdje.Da se stvore ti neki dobri odnosi na relaciji TZ-LK (kao i sa ostalim klubovima na TK),nema potrebe za nekom negativnom atmosferom (kakva je inače znala biti).Jer bolje vama da dođu igrači nego da idu po Čapljini,Mostaru i sl.tome ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jan 2014, 18:58

Nije u tome stvar, svi smo mi za te igrače koji nisu zadovoljili kod vas da nama dođu, jer ove sezone imamo tanku ekipu pa tako da ti prosječni igrači za ovu ligu su nama od pomoći. Stvar je u tome, što je neko od vas napisao da bi mi sa ovim igračima što nam šaljete na posudbu mogli sljedeće sezone jurišati na Premijer Ligu ukoliko vi ove godine uđete, kad vi niste mogli, nećemo ni mi, jer sigurno igrači nisu kvalitetom sposobni da se bore za prvo mjesto, naravno, uz njih i još dosta kvalitetnih igrača, tek onda možemo pričati o ambicijama za prvo mjesto.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 jan 2014, 19:12

SiouxLukavac je napisao/la:naravno, uz njih i još dosta kvalitetnih igrača, tek onda možemo pričati o ambicijama za prvo mjesto.

to je to ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 26 jan 2014, 20:52

studeni je napisao/la:

napokon neko ko je shvatio šta sam napisao.....al da pojasnim nekima ...ako su ti igrači dobri za ulazak u premijer ligu , zasto kupuje ,,sloboda,, neke bolje.....(nisam napisao da su ovi koji će možda u radnički doć - loši) ..komentarisao sam loše napisan tekst.....a tek ako dodju i pogledam ih nekoliko utakmica onda ću pisati jesu li dobri!!!!!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 20:53

Plan uprave i trenera Vojvodića je da se dovede što više kvalitetnih igrača za ovu polusezonu, i ostavimo te igrače skupa i za narednu sezonu i pokušamo se plasirati u Premier ligu, naravno opet će sve novac da odlučuje :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jan 2014, 22:08

samolukavac je napisao/la:Plan uprave i trenera Vojvodića je da se dovede što više kvalitetnih igrača za ovu polusezonu, i ostavimo te igrače skupa i za narednu sezonu i pokušamo se plasirati u Premier ligu, naravno opet će sve novac da odlučuje :)
To bi bilo najpametnije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 22:45

Ako Troglav napusti takmičenje znači mi prvu utakmicu kod kuće igramo u 19 kolu protiv Slobode, načekat ćemo se baš ;)

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 26 jan 2014, 23:14

Ja koliko sam shvatio niko od ovih igraca ( za jaganjca nisam siguran) ne dolazi iz Slobode na posudbu nego sa cistim papirima. Tako da nema govora o nekim uslugama Slobode prema Radnickom. To sto je njihova uprava shvatila da krene sa tom politikom dobrosusjedskih odnosa jer samo tako imaju neke sanse da udju u PL je drugi par opanaka. Poslije svih ovih godina kada su sebi napravili neprijatelje od kalesije do gracanice i kladnja do srebrenika sada odjednom mjenjaju plocu jer su kao za pravljenje nekog kantonalnog brenda. Ko ce pasti na tu pricu ne znam ali se iskreno nadam da mi necemo. J sam dovoljno star da se sjecam dosta situacija i nikad Sloboda nije ispala fer prema Radnickom. Da odmah ponovim ovo ne znaci da stavljam velicinu kluba u isti kos ali to i nije najvaznije. Velicina kluba se i pokazuje u odnosu prema manjim a Sloboda to nikad nije imala. E sad kad su sabrali koliko ima ekipa sa kantona u istom rangu i koliko bi to znacilo u borbi sa Jedinstvom odjednom su kao dobri. I sto je najsmjesnije nadje se momak od 35 godina jos iz istocne Bosne (znaci ima veze s Tuzlom i Slobodom kao i ja s Velezom) da nama prica o nekom navijanju i podrski Slobodi. Nadam se jedino da nece naci neka budala u nasoj upravi da se primi na tu pricu jer iskustvo nas je naucilo NE VJERUJ TUZLACIMA NI KAD DAROVE NOSE

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jan 2014, 23:22

Jaganjac je vec dogovorio posudbu s vama jedino ga Vojvoda moze odbiti al cisto sumnjam :!: a cuj ne vjeruj Tuzlacima i kad darove nose nikad nista gluplje nisam procitao :lol: mi cemo ove ili najkasnije sljedece godine u elitu htio ti to decko ili ne a vi ako necete nase igrace niko vas ne tjera, al je fazon sto se ti ne pitas nista u vezi toga nego ljudi iz vase uprave ;) dal ce dati igrace u Radnicki, Kalesiju ili negdje drugdje mene libo tuki bitno je da mi udjemo a ovi ce se imati gdje uigravati
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jan 2014, 23:26

lukavac_21 je napisao/la:Ja koliko sam shvatio niko od ovih igraca ( za jaganjca nisam siguran) ne dolazi iz Slobode na posudbu nego sa cistim papirima. Tako da nema govora o nekim uslugama Slobode prema Radnickom. To sto je njihova uprava shvatila da krene sa tom politikom dobrosusjedskih odnosa jer samo tako imaju neke sanse da udju u PL je drugi par opanaka. Poslije svih ovih godina kada su sebi napravili neprijatelje od kalesije do gracanice i kladnja do srebrenika sada odjednom mjenjaju plocu jer su kao za pravljenje nekog kantonalnog brenda. Ko ce pasti na tu pricu ne znam ali se iskreno nadam da mi necemo. J sam dovoljno star da se sjecam dosta situacija i nikad Sloboda nije ispala fer prema Radnickom. Da odmah ponovim ovo ne znaci da stavljam velicinu kluba u isti kos ali to i nije najvaznije. Velicina kluba se i pokazuje u odnosu prema manjim a Sloboda to nikad nije imala. E sad kad su sabrali koliko ima ekipa sa kantona u istom rangu i koliko bi to znacilo u borbi sa Jedinstvom odjednom su kao dobri. I sto je najsmjesnije nadje se momak od 35 godina jos iz istocne Bosne (znaci ima veze s Tuzlom i Slobodom kao i ja s Velezom) da nama prica o nekom navijanju i podrski Slobodi. Nadam se jedino da nece naci neka budala u nasoj upravi da se primi na tu pricu jer iskustvo nas je naucilo NE VJERUJ TUZLACIMA NI KAD DAROVE NOSE
ja sam vec ranije na vasoj temi napisao...nemamo mi fala dragom Bogu nikakve potrebe bit dobri sa vama...nit mi imamo ikakve potrebe sa vama sta dogovarat...od vas smo daleko bolja ekipa i glat cemo vas dobit... mi cemo dogovarat tekme sa gracanlijama jer su oni sastavili dobru ekipu i tu mi imamo potrebu nesto dogovorit jer nece bit lako....i kakva ti je to mahalska o tuzlacima i generalizovanju....sa kim cete bit dobri...bruka vas zivi,radi i skoluje se u tz...prica ti je ista kao kad bi vogoscani trubili da oni nemaju bit sta dobri sa sarajlijama :roll: :roll: ....kakve vi imate veze da bi eto sa jedinstvom bili dobri :? ...cuj mi KAO dobri...ko MI...tuzla kompletna,sta :? ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 26 jan 2014, 23:29

fukaratz je napisao/la:Jaganjac je vec dogovorio posudbu s vama jedino ga Vojvoda moze odbiti al cisto sumnjam :!: a cuj ne vjeruj Tuzlacima i kad darove nose nikad nista gluplje nisam procitao :lol: mi cemo ove ili najkasnije sljedece godine u elitu htio ti to decko ili ne a vi ako necete nase igrace niko vas ne tjera, al je fazon sto se ti ne pitas nista u vezi toga nego ljudi iz vase uprave ;) dal ce dati igrace u Radnicki, Kalesiju ili negdje drugdje mene libo tuki bitno je da mi udjemo a ovi ce se imati gdje uigravati
Nisi me shvatio. Sto se mene tice mozete i ligu prvaka osvojiti za dvije godine. Meni je bitno da niko nas ne pravi budalama i da nam maze oci. Vasi su igraci dobrodosli sto se mene tice jer im Lukavac moze biti poligon da pokazu kakvi su igraci i mi mozemo imati samo korist od toga. Bitno je samo da mi nikom ne skidamo gace da bi ostvario svoje ambicije. A vama zelim svu srecu u borbi za PL. ali bez prodavanja utakmica i slicnih gluposti. Nadam se da sam bio jasan. Svakom njegovo

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 jan 2014, 23:38

lukavac_21 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Jaganjac je vec dogovorio posudbu s vama jedino ga Vojvoda moze odbiti al cisto sumnjam :!: a cuj ne vjeruj Tuzlacima i kad darove nose nikad nista gluplje nisam procitao :lol: mi cemo ove ili najkasnije sljedece godine u elitu htio ti to decko ili ne a vi ako necete nase igrace niko vas ne tjera, al je fazon sto se ti ne pitas nista u vezi toga nego ljudi iz vase uprave ;) dal ce dati igrace u Radnicki, Kalesiju ili negdje drugdje mene libo tuki bitno je da mi udjemo a ovi ce se imati gdje uigravati
Nisi me shvatio. Sto se mene tice mozete i ligu prvaka osvojiti za dvije godine. Meni je bitno da niko nas ne pravi budalama i da nam maze oci. Vasi su igraci dobrodosli sto se mene tice jer im Lukavac moze biti poligon da pokazu kakvi su igraci i mi mozemo imati samo korist od toga. Bitno je samo da mi nikom ne skidamo gace da bi ostvario svoje ambicije. A vama zelim svu srecu u borbi za PL. ali bez prodavanja utakmica i slicnih gluposti. Nadam se da sam bio jasan. Svakom njegovo
pa dobro ovo si regularno napisao! al svati druze mozete mi nas ne voliti ali dosta vas je dolazilo na Tusanj gledati utakmice premijer lige pritom navijajuci za Slobodu (naravno tu ne mislim na manijake i pitare) nego na normalnu raju koja je sjedila na zapadnoj tribini ispod loza ;)
Sloboda Tuzla

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 jan 2014, 23:54

staragarda je napisao/la:bila je i ekipa Fukara iz lukavca...to sto vi pokusavate napumpat neko rivalstvo izmedzu Slobode i radnickog je smijesno...nismo mi nikakvi rivali nikad bili i da nije ovog nesretnog rata bilo nikad nebi zaigrali ni u pribliznom rangu takmicenja...i sad u Bosni se rijetko srecemo...i to mi je stvarno najsmijesnije jer i lukavcani i gracanlije nakon gotovo NIKAD igranja u istoj ligi a posto su sad konacno dosli na svoje igraju na neku kartu strasnog rivalstva ko da smo decenijama sibali jedni druge...u bilo kojem sportu :? ..i sto nam ne bi pustili tekmu...i mi jesmo bili regionalni brend i bit cemo opet aBd
To nije sport zašto onda da igramo uopšte ako ćemo vam pustit utakmicu, nema svrhe onda, vama sve najbolje, ali ako ste bolji dođite i pobijedite i sve čestitke, prošle sezone ste bili jači od nas kad smo igrali u Lukavcu utakmicu, mi imali dvije pobjede u 9 kola, i dali smo vam gol na vrijeme, poslije imali sreće i uzeli 3 boda, tako isto i sad je moguće :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jan 2014, 23:59

upravo, uz posteno sudjenje mi moramo moci Lukavac dobiti na terenu..i hocemo moci..ako se sve poklopi sto se tice rezultata i onako ce im ko da kod kuce igraju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 27 jan 2014, 00:01

ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo, uz posteno sudjenje mi moramo moci Lukavac dobiti na terenu..i hocemo moci..ako se sve poklopi sto se tice rezultata i onako ce im ko da kod kuce igraju.
Mislim da sad će biti ograničen broj navijača jer ste vi nama uradili isto na Tušnju ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jan 2014, 00:09

znaci opet pjeske valja od Sickog i na biletarnici karte kupovat :P a tacno mrzim pjesacenje :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.