jesi se ti nafuro ko da ste velesila .. Roma kad bi od Milana kupila 2 najbolja talenta ja bi sam sebi eksere od tabuta udarao tako da ..ElLoco7 je napisao/la:Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: AC Milan
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nije ni čudo što si maskota ovog pdfa.ElLoco7 je napisao/la:Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
U talijanskim medijama se vec danima pise da ce neko od dvojca Santon-De Sciglio biti pojacanje za ljeto. Nisam to ja izmislio 
@Padovan znas da ne mogu bit veca maskota od tebe i pojedinih tvojih kompica sa multiaccountima
@IlPrincipe kad vec trazis da ti odgovorim trenutno i jesmo velesila za tvoj klub.

@Padovan znas da ne mogu bit veca maskota od tebe i pojedinih tvojih kompica sa multiaccountima

@IlPrincipe kad vec trazis da ti odgovorim trenutno i jesmo velesila za tvoj klub.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- Titova-Juga
- Kontakt:
ElLoco ce dobiti mogucnost samobaniranja nastavi li ovim tempom 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]U talijanskim medijama se vec danima pise da ce neko od dvojca Santon-De Sciglio biti pojacanje za ljeto.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nemoć, nemoć i nemoć. Još jednom prikazana beživotna igra, a napredak minimalan. Ovoga puta je sreća bila na strani Milana i to je glavni razlog pobjede.
Odmah da kažem da nisam gledao prvo poluvrijeme, drugom jesam (al' bolje da nisam, nego da sam upalio TV zadnjih nekoliko minuta). Kaka igra katastrofalno, zreo je za klupe. Izgubio je brzinu, finte sve na isti fazon, pročitali su ga skoro svi. Ne znam ko bi mogao biti gori, možda raspali Robinho. Honda za sada pokazuje da će ACM od njega dobiti najvećim dijelom materijalnu korist. Dobro je da je barem upisao asistenciju. Mora igrati brže, biti snažniji u duelima i svesti greške na razumnu cifru (a to će učiniti kada bude manje komplikovao). Rami u drugom dijelu nije imao nekog posla, tako da ne mogu dati svoj stav o njemu. Vidim da ga neki hvale, što me izuzetno raduje ako je već bio dobar.
De Sciglio i Cristante ne idu nigdje. Roma sigurno nije u stanju (još uvijek) uputiti basnoslovne ponude na adresu Milana, tako da će sve ostati na špekulacijama. Možda Galliani jeste lud, ali nije toliko da pusti dva dragulja sa San Sira. Nisu ni El Shaarawyja, a slučaj je teško uporediti s prodajom Ibrahimovića i Silve PSG-u.
Odmah da kažem da nisam gledao prvo poluvrijeme, drugom jesam (al' bolje da nisam, nego da sam upalio TV zadnjih nekoliko minuta). Kaka igra katastrofalno, zreo je za klupe. Izgubio je brzinu, finte sve na isti fazon, pročitali su ga skoro svi. Ne znam ko bi mogao biti gori, možda raspali Robinho. Honda za sada pokazuje da će ACM od njega dobiti najvećim dijelom materijalnu korist. Dobro je da je barem upisao asistenciju. Mora igrati brže, biti snažniji u duelima i svesti greške na razumnu cifru (a to će učiniti kada bude manje komplikovao). Rami u drugom dijelu nije imao nekog posla, tako da ne mogu dati svoj stav o njemu. Vidim da ga neki hvale, što me izuzetno raduje ako je već bio dobar.
De Sciglio i Cristante ne idu nigdje. Roma sigurno nije u stanju (još uvijek) uputiti basnoslovne ponude na adresu Milana, tako da će sve ostati na špekulacijama. Možda Galliani jeste lud, ali nije toliko da pusti dva dragulja sa San Sira. Nisu ni El Shaarawyja, a slučaj je teško uporediti s prodajom Ibrahimovića i Silve PSG-u.
Prvo poluvrijeme je bilo bolje sto se tice sansi Honda je jednom izasao sam pred golmana ali Avramov mu je odbranio i bilo je jos tu nekih sansi i suteva,Rami je u prvom poluvremenu bio odlican,takodje odlican i u skok igri.A Amelia je jednom ispucao do Bonere koji se sapleo ali tada Cagliari ipak nije uspio doci do gola a drugi put kada je lose ispucao gol je ipak pao.Claus je napisao/la:Nemoć, nemoć i nemoć. Još jednom prikazana beživotna igra, a napredak minimalan. Ovoga puta je sreća bila na strani Milana i to je glavni razlog pobjede.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Da, spominjao je nešto komentator što se tiče šansi za Milan. Glupost Amelije sam vidio kada su ponavljali snimak, nema riječi. Uglavnom, hvala na informacijama.meho-medo je napisao/la:Prvo poluvrijeme je bilo bolje sto se tice sansi Honda je jednom izasao sam pred golmana ali Avramov mu je odbranio i bilo je jos tu nekih sansi i suteva,Rami je u prvom poluvremenu bio odlican,takodje odlican i u skok igri.A Amelia je jednom ispucao do Bonere koji se sapleo ali tada Cagliari ipak nije uspio doci do gola a drugi put kada je lose ispucao gol je ipak pao.Claus je napisao/la:Nemoć, nemoć i nemoć. Još jednom prikazana beživotna igra, a napredak minimalan. Ovoga puta je sreća bila na strani Milana i to je glavni razlog pobjede.
zahvaljujem na normalnom odgovoru a ne ovi prethodni.Claus je napisao/la:Nemoć, nemoć i nemoć. Još jednom prikazana beživotna igra, a napredak minimalan. Ovoga puta je sreća bila na strani Milana i to je glavni razlog pobjede.
A sto se tice Milana ekipi treba pravi trener. Cak bi bolji izbor i Pippo bio za razliku od neiskusnog Sedorfa. Vidim celavac izjavio da je mercato za vas zavrsen. Znaci treba na ljeto ocekivat totalnu cistku jer se previse istrosenih igraca nakupilo.
- francobaresi
- Kontakt:
Taj pravi trener je poprilično kumovao ovoj situaciji u kojoj je Milan, nije kriv za sve ali porazi od nižerazrednih ekipa su ipak njegova krivica. Mislim da je neiskusni Seedorf bolji izbor od bilo koga u ovom trenutku, jer Milan nema novca da plaća najveća svijetska imena, pa mislim da je ovo trenutno najbolje riješenje. Mada nije nimalo jeftino, jer Seedorf zarađuje 2.5 miliona € godišnje, ustvari tek će to da zaradi.A sto se tice Milana ekipi treba pravi trener.
Sa ekipom je tek 10-ak dana, dobio je oba meča u ligi i okliznuo se u kupu. Pustimo čovjeka neka pokuša ono što je zamislio, pa onda ćemo o njemu da razglabamo.
Edit: @Claus, slažem se da je Kaka spreman za hlađenje, jer u zadnje 2-3 meča je loš. Što se tiče Honde, imao je par šansi, tačnije 3 jako dobre i da je bilo malo više sreće ili koncentracije pred golom, vjerujem da bi ga sad glorificirali kao dvostrukog ili čak trostrukog strijelca. Ali to je ona priča, šta bi bilo kad bi bilo. Upisao je lijepu asistenciju, onakav korner niko u Milanu nije izveo ima i par godina.

Rami je danas odigrao bez greške, a za partnera je imao mutavog Boneru a iza sebe Ameliu. Također, Robinho je truba živa, treba ga dati Monacu.
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 26 jan 2014, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ElLoco7 je napisao/la:zahvaljujem na normalnom odgovoru a ne ovi prethodni.Claus je napisao/la:Nemoć, nemoć i nemoć. Još jednom prikazana beživotna igra, a napredak minimalan. Ovoga puta je sreća bila na strani Milana i to je glavni razlog pobjede.
A sto se tice Milana ekipi treba pravi trener. Cak bi bolji izbor i Pippo bio za razliku od neiskusnog Sedorfa. Vidim celavac izjavio da je mercato za vas zavrsen. Znaci treba na ljeto ocekivat totalnu cistku jer se previse istrosenih igraca nakupilo.

Dijelim mišljenje glede Pippa, jer sam i sam bio za njegov dolazak na klupu. Mislim da on već sad posjeduje kapacitet da unaprijedi ofanzivnu igru za barem 50%, a za odbranu je jedini lijek Stam.

@francobaresi Allegri jeste izgubio konce i jedna je od krivaca za trenutno stanje ali dovesti Spallettija ili Prandellija na ljeto bi bio pun pogodak.
@Claus ma znam da celavac cesto trolla ali opet u ovih para danas tesko da ce dovesti bilo sta osim stopera ako Mexes ode. a sto se tice Tassotija po meni je on jedan od najboljih asistenata.
@Claus ma znam da celavac cesto trolla ali opet u ovih para danas tesko da ce dovesti bilo sta osim stopera ako Mexes ode. a sto se tice Tassotija po meni je on jedan od najboljih asistenata.
- LegendKiller
- Kontakt:
Što se tice Cristantea, šanse su velike Sedorf je izgleda digao ruke od njega cim je doveo esiena a i eevo danas muntari dobija priliku. Kako je došao Sedorf momak minute nije odigrao.ElLoco7 je napisao/la:Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto?
A što se tice De Sciglia pa ako ponudite finu sumu novca Galijani ce pristati 100%. Imamo Constanta i Zakarda, znaci imamo šampione u ekipi i zaste ne unovciti De Sciglia, tako celo razmislja.
- francobaresi
- Kontakt:
Cristante je trebao igrati u Srijedu protiv Udinesea, ali na njegovu nesreću imao je nekakve probleme sa prehladom i zbog toga nije nastupio. Znači nije do Seedorfa. Također, dolazak Essiena ne znači da će Bryan ostati bez svoje minutaže, jer tek trebamo da vidimo šta je Clarence zamislio.
Nego je li me ovo oči varaju ili je Antonini zabio gol za Genou.
Nego je li me ovo oči varaju ili je Antonini zabio gol za Genou.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
iste kao i nama da se domognemo lige prvakaElLoco7 je napisao/la:Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto?

- IlProfessore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- muha milanez
- Kontakt:
Jest, zabio je Luca veceras, njegov drugi gol otkako je u Genovi 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I to ne samo on, vec sve bivsi igraci Milana. 
edit: anto asistencija

edit: anto asistencija

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemoj tako, smanjili smo zaostatak na - 16EDIX je napisao/la:iste kao i nama da se domognemo lige prvakaElLoco7 je napisao/la:Kolike su sanse da vam maznemo De Sciglia i Cristantea na ljeto?![]()
![]()

Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.