uzivam. Uzivaj i ti na -17Mago je napisao/la:Dobro je pa se sam sebi smijes na ove fore. Znaci da ti nikad nije dosadno.
Aj uzivaj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
uzivam. Uzivaj i ti na -17Mago je napisao/la:Dobro je pa se sam sebi smijes na ove fore. Znaci da ti nikad nije dosadno.
Aj uzivaj
Sau i Cossu su sigurno 2 najpodcjenjenija igraca u Serie A.Chinaglia je napisao/la:šta mislite je l' ovaj Sau materijal za veće klubove? nekako bih ga volio u Lazijuimam dojam da je vjerovatno najpotcjenjeniji napadač u Serie A
gdje si to odigrao? i kolike su kvote?DDR je napisao/la:Ljudi imam jedan godnišnji listić.![]()
Odigr'o ga na početku sezone.
Roma 1-3 mjesto;
Llorente manje od 17 golova;
Palacio manje od 17 golova;
Denis manje od 16 golova;
Milito manje od 16 golova.
U prvih par kola me Palacio mučio, sad je on stao...ali se pojavio Llorente.![]()
Može li ovo proći?
ma znam ali opet Antonini cesto u vrhu napada tako je i zabio gol, onda Antoneli isto visi u napadu a bila je i situacija kad su Antoneli, De Ceglie i Marchese bili kod protivnickog 16terca u isto vrijeme a imaju i jos dva beka i tri krila na klupiNedved11 je napisao/la:3-4-3 tako je poceo Gasperini, s tim da De Cegle i Marchese djeluju vise kao krila, a meni ovo vise lici na 3-5-2.
Gasperini poludioElLoco7 je napisao/la:ma znam ali opet Antonini cesto u vrhu napada tako je i zabio gol, onda Antoneli isto visi u napadu a bila je i situacija kad su Antoneli, De Ceglie i Marchese bili kod protivnickog 16terca u isto vrijeme a imaju i jos dva beka i tri krila na klupiNedved11 je napisao/la:3-4-3 tako je poceo Gasperini, s tim da De Cegle i Marchese djeluju vise kao krila, a meni ovo vise lici na 3-5-2.![]()
evo Aquilani za 2-2. kod ovih ekipa odbrane ne postoje
kod Gasperinija su izgleda svi krilni igraciPadovan je napisao/la:Kako loše simuliranje, ali i to je dovoljno da se prevari ovaj amater u žutom dresu.
Luda utakmica, odavno nisam gledao ovakvu utakmicu da se igra ovako napamet (ne znam se ni ko šta radi) i pored toga 4 gola. PDC postao kod Gaspa krilni napadač, najjača scena kad je krenuo u dribling i jedan igrač Fiorentine pade (a DJ se izgubio) kako smiješno ispade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.