Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adal
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la adal » 26 jan 2014, 16:08

izvinjavam se ali je bicakcic roknu sa 30 metara bomba u stilu mireta ali ne udze nazalost
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 26 jan 2014, 16:11

bosnas_ je napisao/la:klasicni pritisak na Pjanica kako bi produzio ugovor..nije Roma prva koja ovo radi.... kako god,svi se slazu u jednom,a to je da je Pjanic ove sezone ako ne najbolji onda jedan od najboljih igraca Rome! navijaci ne zele ni cuti za moguci njegov odlazak,ali ja nesto mislim da ce on do kraja sljedece sedmice preci u PSG ili Man.United!
ma za mireta je lahko nemogu ga sjebat djete je igrac i po mogu samo sebe zeznut
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 jan 2014, 16:11

calcio je napisao/la:Nije premijer liga ali je mentalitet slican. PLus sto su mnogo vece pare u pitanju pa s tim u vezi, sam donesi zaklucak sta to onda znaci.
Shvati da se takve stvari desavaju. Sportski sef (Sabatini) diskutuje sa drugim sefom kako njihov igrac mora doci da ga izvrijedjaju igraci kako bi ga to natjeralo da prihvati ponudu. Korak od toga pa da potplati nekoga da mu napise par grafita na kuci nije tako velik... pogotovo ako se radi o 17 miliona funti.
ti ocito imas i problema sa citanjem. Sabatini jedino sto je rekao Baldissoniju vezano za Osvalde jeste da se morao pojaviti na prozivci igraca na treningu taj i taj dan kada su pocele pripreme a ovaj to nije ucinio.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 jan 2014, 16:14

adal je napisao/la:boli me uho za romu, city ,studgard itd
pratim svaku njihovu tekmu radi nasi igraca... jedino sta zelim da kazem
MIRE NIJE ZA KLUPE... dvije tekme zaredom tu smrdi nesta
a sta cemo sa pravopisom i pismenosti? bolje da poradis na tome 8-)
bosnas_ je napisao/la:klasicni pritisak na Pjanica kako bi produzio ugovor..nije Roma prva koja ovo radi.... kako god,svi se slazu u jednom,a to je da je Pjanic ove sezone ako ne najbolji onda jedan od najboljih igraca Rome! navijaci ne zele ni cuti za moguci njegov odlazak,ali ja nesto mislim da ce on do kraja sljedece sedmice preci u PSG ili Man.United!
zasto bi bio pritisak kad Roma sad u ovom trenutku moze uzet Pastorea i 15mil od PSG-a ili cistih 30mil.. produzenje ugovora je vec dogovoreno, ceka se samo da se zavrsi mercato pa ce onda taj ugovor biti i potpisan.

prestanite vise izmisljat i pisat gluposti. ocito je da niste upuceni, tako da se okanite corava posla i teme o kojoj pojma nemate. 8-)

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 26 jan 2014, 16:16

Za njega nije vise Manchester United, jer je zakasnio ( Mata ). Za njega vjerovatno nije ni PSG ( osim zbog para ). Gdje se nebi naigrao. Jedino ako ga nebi Ibra malo pogurao ( lako moguce ). Za njega je B A R C E L O N A. Ali na ljeto. Mozda su se stvarno Pjanic i Barca dogovorili. I ceka se odlazak Xavi-ja. Mozda to u Romi vec znaju. A mozda trener jednostavno zeli da omoguci Nainggolanu par utakmica zaredom da ga isproba do kraja.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 26 jan 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2014, 16:34

ElLoco7 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Nije premijer liga ali je mentalitet slican. PLus sto su mnogo vece pare u pitanju pa s tim u vezi, sam donesi zaklucak sta to onda znaci.
Shvati da se takve stvari desavaju. Sportski sef (Sabatini) diskutuje sa drugim sefom kako njihov igrac mora doci da ga izvrijedjaju igraci kako bi ga to natjeralo da prihvati ponudu. Korak od toga pa da potplati nekoga da mu napise par grafita na kuci nije tako velik... pogotovo ako se radi o 17 miliona funti.
ti ocito imas i problema sa citanjem. Sabatini jedino sto je rekao Baldissoniju vezano za Osvalde jeste da se morao pojaviti na prozivci igraca na treningu taj i taj dan kada su pocele pripreme a ovaj to nije ucinio.
He noted this was because he wanted Osvaldo to receive the insults that other players had when arriving at the training camp this morning.

Sabatini hoped that the abuse would push Osvaldo towards accepting a £17m move to Southampton, which he had otherwise turned down.

Koristi translate.google.com ako ne razumijes

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 jan 2014, 16:37

calcio je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:
He noted this was because he wanted Osvaldo to receive the insults that other players had when arriving at the training camp this morning.

Sabatini hoped that the abuse would push Osvaldo towards accepting a £17m move to Southampton, which he had otherwise turned down.

Koristi translate.google.com ako ne razumijes
ne treba mi google translate. sjecam se izvorne vijesti i to nije nigdje napisano. Osvaldo se nije vratio iz amerike kad je trebao i kad mu je Sabatini rekao i to je to. mislim da sam ipak upucenije u stanje svog voljenog kluba. toliko od mene na ovoj temi koja je prepuna neukih ljudi. 8-)

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 26 jan 2014, 16:39

Mogul ja samo jedno pitanje?

Kakve veze imaju Sabatini i Osvaldo sa ovo temom?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2014, 16:46

Pa eto ja sam postavio link gdje je bas to napisano. :mrgreen:
Sto se tice upucenosti, ne volim se busati ali pratim Romu on and off preko 20 godina. Nekad su se narucivali fanzines-i iz Italije i slicno, nije bilo livestreamova i quraca palaca ali je bilo zanimljivo i tada. ;) Ne znam zasto si tako nedokazan, kao da i sam ne znas kakvih sve petljavina ima u Italiji. I da, sto kaze @Mozambik, mozda je vrijeme da zakljucimo ovu diskusiju. Ne slazemo se eto, i to je to.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2014, 17:19

I nije losa stvar za njega da malo odmori, malo je oslabio u formi nakon sjajnog pocetka. Ima stalno te male povrede, najvaznije je da doceka SP potpuno spreman. Ja sam uvijek kao na iglama kad gledam njega, Seju ili Mujdzu. Samo cekam neku glupu povredu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 jan 2014, 17:24

Cartman je napisao/la:Ja sam uvijek kao na iglama kad gledam njega, Seju ili Mujdzu. Samo cekam neku glupu povredu.
E da bas ta trojka. Malo odmora mu nece stetiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2014, 23:19

Prelazak u PSG bio bi kardinalna greška.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 jan 2014, 01:24

Saurman je napisao/la:Prelazak u PSG bio bi kardinalna greška.
Dosta sto su se opekli Stevanovic i evo izgleda i Hajrovic... Neka Pjanica gdje i jeste

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 27 jan 2014, 08:52

adal je napisao/la:boli me uho za romu, city ,studgard itd
pratim svaku njihovu tekmu radi nasi igraca... jedino sta zelim da kazem
MIRE NIJE ZA KLUPE... dvije tekme zaredom tu smrdi nesta
slika
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

treci
Kontakt:

Post Postao/la treci » 27 jan 2014, 11:00

covjek nikad nije smrdio bar po prici suigraca

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 27 jan 2014, 11:12

Saurman je napisao/la:Prelazak u PSG bio bi kardinalna greška.
+1
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 27 jan 2014, 23:20

Mire uzima broj 7 u Junajtedu do kraja sedmice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jan 2014, 01:17

Orao je napisao/la:Mire uzima broj 7 u Junajtedu do kraja sedmice.
Nek' ga ništa ne uzima. Šteta je da ponovo ostane bez LP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jan 2014, 01:20

velika šteta :D neka ide u Man Utd ako ima ponudu i ništa nek' ne razmišlja .. brzo će Man Utd ponovo na vrh, svakom klubu se deši loša sezona

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 28 jan 2014, 01:21

Barcelona je Pjanicu sudjena...Xavi napusta Barcu na ljeto.

Barca, spanska liga, klima i zene :D ma sve je idealno za Mireta
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.