AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
je l' može neko da postavi link, ne mogu pronaći niti jedan da valja 

- crvenocrni
- Kontakt:
http://liveonstream.com/soccer/livefb45 ... i-vs-milan" onclick="window.open(this.href);return false;Gusar1995 je napisao/la:je l' može neko da postavi link, ne mogu pronaći niti jedan da valja
Bolje ti je ne gledaj, ucrva se od dosade. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- crvenocrni
- Kontakt:
Ovo je vise nevjerovatno kakva je odbrana, prosto nevjerovatno...
Ovdje covjek ne zna koga bi izvadio. Kandidata previse, a klupa tanka.
Robinho ima svoju tipicnu utakmicu. Sa Kakom ne znam sta se desava, ali je u zadnjih par utakmica katastrofa. Honda nesto pokusava, ali njega ce ionako izvaditi jer nema kondicije za 90 minuta.
Bonera idol. Pogrijesi on, ali cijenim to sto zna nasmijati covjeka.
Robinho ima svoju tipicnu utakmicu. Sa Kakom ne znam sta se desava, ali je u zadnjih par utakmica katastrofa. Honda nesto pokusava, ali njega ce ionako izvaditi jer nema kondicije za 90 minuta.
Bonera idol. Pogrijesi on, ali cijenim to sto zna nasmijati covjeka.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Honda tragican,Kaka isto a Robinho najvise. Balotelli standard zaboli ga neka stvar nije pretrcao kilometar imam utisak. I mi se digli kad je Honda dosao ko da je Rivaldo, a covjek u 28 pravi transfer prvi kako treba. Sve istroseni igraci koji cine prednji dio veznog reda i na to jos kad dodas napadaca koji je blago retardiran dobijes da imas 4 sanse i sve 4 pucas direktno u golmana. A ja ih odigram na kladionici i naravno jedno 35. put ove godine me povale.
- francobaresi
- Kontakt:
Opet taj Bonera i Amelia. Pa dokle više da igraju igrači koji svaku utakmicu naprave po par kolosalnih grešaka?! Profesionalni golman ne može loptu nabiti 5 metara od svog 16-erca.A ona spodoba je neprikosnovena. Nemam više riječi.
Ovaj klub treba ugasiti na određeno vrijeme, sve dok ne dođu ljudi sa nekom jasnom idejom. Jer Berlusconi i Galliani su doveli ovaj klub do svijetskog vrha, a sad ga svim silama bacaju na dno.
Ovaj klub treba ugasiti na određeno vrijeme, sve dok ne dođu ljudi sa nekom jasnom idejom. Jer Berlusconi i Galliani su doveli ovaj klub do svijetskog vrha, a sad ga svim silama bacaju na dno.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Trenutno 3 najbolja igrača Milana:
1. De Jong
2. De Jong
3. De Jong
1. De Jong
2. De Jong
3. De Jong
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ovaj Honda je opšta katastrofa. 

-
- Kontakt:
Nevjerovatno
- muha milanez
- Kontakt:
Robinho dabogda ti ovo bila zadnja utakmica za Milan! Honda 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Honda se fkt bruka,Robinho mu namješta čist zicer a on nešto potkopava loptu i naravno prebacuje gol sa 3m.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
vjerovao sam u preokret ali sad vise ne, pa mi gola ne mozemo pogoditi nikako....jos ja idiot stavim cenera na milan i samo me oni jebu puuu gamad za koju navijam
- francobaresi
- Kontakt:
Za razliku od nekih, makar ulazi u te šanse.Saurman je napisao/la:Honda se fkt bruka,Robinho mu namješta čist zicer a on nešto potkopava loptu i naravno prebacuje gol sa 3m.
Ponovit' ću ono što sam gore napisao, klub treba ugasiti na neko vrijeme.Bolje je ne postojati nikako nego ovako se brukati.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ljudi moji ja bi Kaki raskinuo ugovor, mi od njega nikakve koristi nemamo sve ociti uprte u njega a on meda ne moze
- francobaresi
- Kontakt:
Pokušavam se uvjeriti da je ova izmjena urađena na sugestiju Tassottia, jer samo lud čovjek ovo može uraditi. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
i ovaj seedorf me vec zabrinjava...izvadi najboljeg pojedinca danas.... 

Cinjenica je da Honda nije klasa, ali dajmo mu priliku da se adaptira i pokaze sta zna. Ne treba odmah drvlje i kamenje bacati na njega.
Gori su mi recimo Kaka i Robinho. I ovo je generalno problem Kake koji je imao u Realu, jedna dobra i onda uslijedi par losih utakmica. Ono sto je sigurno, mi se na njega ne mozemo osloniti.
i je*o ga Muntari i majka.
Gori su mi recimo Kaka i Robinho. I ovo je generalno problem Kake koji je imao u Realu, jedna dobra i onda uslijedi par losih utakmica. Ono sto je sigurno, mi se na njega ne mozemo osloniti.
i je*o ga Muntari i majka.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.