Desnim analogom.Unknown Genius je napisao/la:Je li iko skontao kako se brane penali na ovoj FIFI? Igram već dugo godina i nikad nisam to shvatio, zvuči glupo vjerovatno ali jbg.![]()
Kad mi šutaju penal ostavim džojstik i molim se da šutaju pravo u golmana ili da ode pored gola.
FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Probavao sam, opet neće golman da se pomjera.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Desnim analogom.Unknown Genius je napisao/la:Je li iko skontao kako se brane penali na ovoj FIFI? Igram već dugo godina i nikad nisam to shvatio, zvuči glupo vjerovatno ali jbg.![]()
Kad mi šutaju penal ostavim džojstik i molim se da šutaju pravo u golmana ili da ode pored gola.
Hvala, probat ću.Unofficialpage je napisao/la:Na brojeve sa straneUnknown Genius je napisao/la:Je li iko skontao kako se brane penali na ovoj FIFI? Igram već dugo godina i nikad nisam to shvatio, zvuči glupo vjerovatno ali jbg.![]()
Kad mi šutaju penal ostavim džojstik i molim se da šutaju pravo u golmana ili da ode pored gola.tako se brani na tastaturi ana džojtiku ne znam

Je li se može negdje uzeti da se vježbaju penali na igrici, ono kao na treningu što je prije bilo?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Re: FIFA 14
Penale izvodis tako sto cekas da ti se ona linija bude ondje na sredini i stines sut i nakon toga sa ,8,4,2,6 biras stranu.
A prije tekme cesto znaju biti penali.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Znam ih šutati, ali ne i braniti.Otelo je napisao/la:Penale izvodis tako sto cekas da ti se ona linija bude ondje na sredini i stines sut i nakon toga sa ,8,4,2,6 biras stranu.

Pa branis ih sa 8,4,2,6.
Ja uvijek koristim kombinaciju 8+4 jer tu nekako najvise sutaju
Ja uvijek koristim kombinaciju 8+4 jer tu nekako najvise sutaju

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Skontao sam, hvala puno.
Još jedno pitanje, ne znam sjećate li se toga, ali prije jedno godinu dana bio je neki forumaš koji je otvorio novu temu za FIFU i tu pisao o svojoj sezoni, o transferima postavljao slike tabele etc. Mislim da je uzeo Napoli i sa njima igrao par sezona. Međutim sada nikako ne mogu naći tu temu, ne znam da li se to i sad može raditi i na kojem pdf-u, pošto ima nas koji dugo igramo pa bi bilo zanimljivo da to možda opet oživimo...

Još jedno pitanje, ne znam sjećate li se toga, ali prije jedno godinu dana bio je neki forumaš koji je otvorio novu temu za FIFU i tu pisao o svojoj sezoni, o transferima postavljao slike tabele etc. Mislim da je uzeo Napoli i sa njima igrao par sezona. Međutim sada nikako ne mogu naći tu temu, ne znam da li se to i sad može raditi i na kojem pdf-u, pošto ima nas koji dugo igramo pa bi bilo zanimljivo da to možda opet oživimo...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Skini program x360ce i onda sebi konfiguriraj joystick. Na youtube ima nekoliko videa kako se preko tog programa nastima joystick.Unknown Genius je napisao/la:Probavao sam, opet neće golman da se pomjera.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Desnim analogom.Unknown Genius je napisao/la:Je li iko skontao kako se brane penali na ovoj FIFI? Igram već dugo godina i nikad nisam to shvatio, zvuči glupo vjerovatno ali jbg.![]()
I ja sam imao isti problem i s tim programom sam ga rijesio.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Zna li ko kako da riješim problem "Camera shake". Nakon 2 odigrane tekme pocne mi se kamera mrdati i ne prestaje. Skinuo sam igricu sa piratebay.se (FIFA14 nosteam^^^). Ponovo sam skidao krekove razne V4, V5, zalijepio ih, udjem u igricu, bude crna slika i izbaci me. Ne mogu nikako da rijesim problem.
At the end of the storm there's a golden sky..
pa ajmo napraviti novu temu fifa 14 career mode tu da se prica o karijerama i tome a ovdje opcenito o igrici i svemu drugom ko i sad , imal ko da je raspolozen da to odradimo ? , evo ja cu prvi svoju karijeru tu zadavat, a igram dostaUnknown Genius je napisao/la:Skontao sam, hvala puno.![]()
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ja sam za, samo treba provjeriti sa moderacijom da li će to smatrati duplom temom.treci je napisao/la: pa ajmo napraviti novu temu fifa 14 career mode tu da se prica o karijerama i tome a ovdje opcenito o igrici i svemu drugom ko i sad , imal ko da je raspolozen da to odradimo ? , evo ja cu prvi svoju karijeru tu zadavat, a igram dosta
Tu dakle samo da se piše o svojoj sezoni, kao neki novinarski report, ovako kao što ste ti i @Otelo počeli na prethodnoj stranici, znači svakih 4-5 utakmica neki novi članak. Volio bih da mogu naći onu temu koja je već bila, bilo je jako zanimljivo čitati i lijepo je napisano, ali izgleda da je izbrisana.
pa da, evo ja se javljam ako bude trebala kakva pomoc, dakle tako kako si rekao svako svoj report i neki sitni komentari o tim karijerama prijedlozi za igrace ( a to mozemo ostaviti i za ovdje, da ono bude fino uredno, to se treba dogovoriti) de nek neko to provjeri pa da pocnem da se kurcim kako dominiram poljskom (sa klupeUnknown Genius je napisao/la:Ja sam za, samo treba provjeriti sa moderacijom da li će to smatrati duplom temom.treci je napisao/la: pa ajmo napraviti novu temu fifa 14 career mode tu da se prica o karijerama i tome a ovdje opcenito o igrici i svemu drugom ko i sad , imal ko da je raspolozen da to odradimo ? , evo ja cu prvi svoju karijeru tu zadavat, a igram dosta
Tu dakle samo da se piše o svojoj sezoni, kao neki novinarski report, ovako kao što ste ti i @Otelo počeli na prethodnoj stranici, znači svakih 4-5 utakmica neki novi članak. Volio bih da mogu naći onu temu koja je već bila, bilo je jako zanimljivo čitati i lijepo je napisano, ali izgleda da je izbrisana.

I ja se slazem 

- Unknown Genius
- Kontakt:
ajmo moderatori ja se grcevito borim za europa ligu, moram to podijeliti s nekim hahah
Danas sam instalirao i pošto nemam puno vremena da igram career mod uzeo sam tim s parama (Liverpool) samo da vidim kako je urađen taj scouting i transfer sistem, pa ima potencijala definitivno, samo ja bi vam preporučio da uzimate lošije ekipe, iz druge lige ili engleske treće ako baš hoćete izazov
Dosadno sa ovim jačim, možeš svakog dovest i radit šta hoćeš, nikakvog izazova.
Ja sam na FIFA 13 sa Bristol Roversima do Lige Prvaka došo.

Ja sam na FIFA 13 sa Bristol Roversima do Lige Prvaka došo.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ja za prvaka.treci je napisao/la:ajmo moderatori ja se grcevito borim za europa ligu, moram to podijeliti s nekim hahah
Lech 51, Legia 50
6 kola do kraja

kako prodjes pored widzewa? kakvi su inace?Otelo je napisao/la:Ja za prvaka.treci je napisao/la:ajmo moderatori ja se grcevito borim za europa ligu, moram to podijeliti s nekim hahah
Lech 51, Legia 50
6 kola do kraja
ja sam jednu odigrao protiv lecha pobjedio 1:0 al to je iskreno na srecu bilo jer mi je to otpr bio jedini napad

Mislim da imam obe pobjede.
Protiv ekipa iz gornje dijela ljestvice nemam nekih problema ali se mucim sa onima od 12-16 mjesta.
Protiv ekipa iz gornje dijela ljestvice nemam nekih problema ali se mucim sa onima od 12-16 mjesta.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Šta vam je toliko zanimljivo u poljskoj ligi? 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ne znam ni jaUnknown Genius je napisao/la:Šta vam je toliko zanimljivo u poljskoj ligi?
Ja uveo Muchen 1860 u Bundesligu i nakon polusezone sam na 8 mjestu i za mjesto koje vodi u europu zaostajem 5 bodova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.